Din 2 iunie, relaxare de 4* la Danubius Health Spa Resort Bradet****

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Din 2 iunie, relaxare de 4* la Danubius Health Spa Resort Bradet****


SOVATA

Incepand cu data de 2 iunie, Danubius Health Spa Resort Bradet **** isi va deschide portile pentru turistii care vor sa se bucure de tratamente balneare in conditii de lux sau pur si simplu sa evadeze din stresul urban.Grupul hotelier Danubius Hotels Group (format din Danubius Health Spa Resort Sovata, Danubius Health Spa Resort Bradet **** și Hotel Făget) a reprezentat in ultimii ani optiunea numarul unu in ceea ce priveste cazarea in statiunea Sovata. Serviciile de calitate si cererea tot mai mare din partea turistilor au condus la demararea lucrarilor de renovare ale hotelului Bradet, clasificat in trecut ca hotel de 2**. Cu o investitie de peste sapte milioane de euro, Danubius Health Spa Resort Bradet **** va fi inclus in categoria de lux 4*superior a lantului hotelier Danubius Hotels Group.Planurile privind renovarea hotelului, demarate inca din anul 2009, au fost duse la bun sfarsit anul acesta. Danubius Health Spa Resort Bradet ****, este cel mai nou si mai modern hotel din statiunea Sovata, punand la dispozitia turistilor 5 apartamente si 88 de camere dotate cu aer conditionat, internet, minibar, TV, seif, mobilier de lux, servicii de SPA si recuperare, acces la restaurantul Magnolia cu specific international, toate serviciile fiind adaptate standardelor de 4* din Europa.

Danubius Health Spa Resort Bradet **** vine in intampinarea turistilor cu pachete customizate la cele mai inalte standarde, oferindu-le acestora atat servicii de cazare, cat si servicii ca: tratamente balneare, wellness sau fitness. Cei care doresc sa scape de stres sau anumite afectiuni vor beneficia de impachetari cu namol, tratamente ginecologice, tratamente dermatologice antipsoriazis, jacuzzi, piscine cu apa dulce si sarata, consultatii medicale, sala de fitness, programe de gimnastica individuala si de grup in aer liber sau in apa, cure antialergie, sauna, aromasauna, tratamente cosmetice, experiente gastronomice si organizare de evenimente la nivel inalt.Aflat la mai putin de 200 de metri de Lacul Ursu, singurul lac heliotermic din Europa, Danubius Health Spa Resort Bradet **** este destinatia ideala pentru turistii care doresc sa beneficieze de servicii de calitate, relaxare in mijlocul naturii sau tratamente balneare.

Complexul turistic detinut de Danubius Hotels Group este format din: fostul hotel Sovata, actualmente Danubius Health Spa Resort Sovata, Danubius Health Spa Resort Bradet **** și Hotel Făget, cele 3 hoteluri fiind unite prin pasarele si tunel spre baza de tratament comuna si insumand 400 camere duble ( 800 locuri de cazare). Impreuna formeaza un complex balnear integrat.Unul dintre elementele importante ale acestui complex conform declaratiilor Dlui. Fülöp Nagy János, Director General Danubius Romania, este existenta spatiilor special amenajate pentru familii cu copii: „Există și piscine pentru copii, cu tobogane și alte dotari care le ofera posibilitati de distractie celor mici. Am acordat o atentie deosebita serviciilor pentru familii cu copii. Pentru a oferi cat mai mult timp liber parintilor, cei care doresc isi pot lasa copiii în grija unei educatoare, in cadrul complexului. Cei mici au parte de diferite activitati educative și distractive, sau pot face baie în piscine special amenajate pentru ei. Astfel, parintii au mai mult timp liber pentru agrement, pentru odihna sau pentru procedurile specifice activitatii balneare”.Deschiderea hotelului Danubius Health Spa Resort Bradet **** va avea loc luni, 2 iunie, incepand cu orele 10.00, urmand ca lansarea oficiala sa aiba loc in luna septembrie a acestui an. La evenimentul din 2 iunie vor participa atat reprezentati ai Danubius Hotels Group: Dl. Fülöp Nagy János Director General Danubius Romania, Dl. Rusu Andrei Director General Danubius Health Spa Resort Bradet ****, cat si reprezentanti ai autoritatilor locale printre care si Primarul Orasului Sovata, Dl. Peter Ferenc.

Info companie
Danubius Hotels Group este cel mai mare prestator de servicii balneare din Europa Centrala, detinand un portofoliu de 56 hoteluri locate in Ungaria, Marea Britanie, Cehia, Slovacia si Romania


2378

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Stiai ca?
Marele Zid Chinezesc nu este vizibil de pe luna, cu ochiul liber?... In anul 1970 s-a produs in Anzii Peruvieni o curgere noroioasa lunga de 15 km ce a provocat moartea a 18000 de persoane....
Dictionar turistic
Cicloturism - Turism practicat cu bicicleta; deosebirea dintre cicloturism si ciclism este ca primul exclude competitiile sportive.
7 recomandari