Distribuitoarele colectoare de la Shop Einstal - ce specificatii cheie prezinta

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Distribuitoarele colectoare de la Shop Einstal - ce specificatii cheie prezinta


Shop Einstal, cu site-ul oficial shop-einstal.ro este o firmă cu capital românesc ce activează pe piață încă din 2005. De atunci și până în prezent se ocupă de vânzarea produselor aferente instalatiilor termice și sanitare. Continuu pregătește pentru al său public țintă produse înalt calitative de la producători de top de pe piața instalațiilor termice și sanitare. În plus de asta, menține continuu legătura cu ai săi clienți - oferă suport și sfaturi utile atât pentru alegerea produselor, cât și pentru întreținerea acestora.

În stocul de produse disponibile pe shop-einstal.ro regăsesc cei interesați și diverse distribuitoare colectoare calorifere. Despre ce sunt acestea, cum funcționează și ce avantaje prezintă enunțam în cele ce urmează. În principal, distribuitoarele colectoare pe mai multe căi au revoluționat piața instalațiilor, fiind cu mult peste distribuirea clasică sub formă de inel.

Ce este distributorul colector pentru calorifere?
Precum regăsesc cei interesați pe shop-einstal.ro, un distribuitor colector pentru calorifere este un ansamblu cu bare repartitoare. Acestea prezintă mai multe circuite, dar și accesorii extra ce facilitează funcționarea. Amintim aici de robineți, pompă de circulație absolut necesară, termometru, dar și vane. Toate aceste accesorii sunt disponibile pe shop-einstal.ro.

Distribuitoarele colectoare pot fi folosite atât pentru încălzirea prin pardoseală, cât și pentru încălzirea cu calorifere. În funcție de sistemul de încălzire cu care urmează să funcționeze, distribuitoarele vor fi alese după criterii specifice. Numărul de circuite va fi cel care va fi diferit în principal în tot acest ansamblu.

De ce este nevoie de un distribuitor colector?
Rolul distribuitoarelor colectoare este cel de a controla debitul de apă care circulă prin sistem. În acest fel, căldura, fie ea furnizată de încălzirea prin pardoseală sau de calorifere, va fi distribuită uniform în toate circuitele.

Un distribuitor colector are și câteva funcții exacte printre care amintim de cel de colector al agentului termic pe care îl distribuie ulterior în circuitele de încălzire. În plus de asta, având un distribuitor colector puteți controla puterea și temperatura pentru fiecare zonă a circuitului încălzirii.

Cei de dispun de încălzire prin pardoseală pot conecta distribuitorul colector la un grup de pompare și de amestec. În acest fel, eficiența sistemului va depăși pragul așteptărilor clienților. Mai multe detalii în acest sens regăsim pe shop-einstal.ro unde personalul firmei poate oferi consultanță potențialilor clienți.

Componentele unui distribuitor colector
Dacă rămânem asupra distribuitorului colector pentru încălzirea prin pardoseală, putem spune că prezintă o mulțime de componente. Printre cele mai de interes, cele principale, se numără debitmetrele. Acestea se mai numesc și indicatoare de debit, iar prin intermediul lor poate fi ajustată cantitatea de apă ce trece prin fiecare circuit activ.

O altă componentă importantă sunt și robineții olandezi, folosiți la închiderea și izolarea sistemului. Un distributor colector nu poate funcționa fără clapeta de sens - cea care nu îi permite agentului termic să se întoarcă înapoi spre centrală.
Din lista de componente mai ies în evidență robineții de golire, termostatul de siguranță, suportul de montaj, actuatoarele, vana termostatică, aerisitorul automat, centrul de comandă, cutia pentru distribuitorul colector (din tablă sau plastic), dar și termometrele de tur și retur.

Montarea distribuitorului colector
Există o mulțime de modele de distributioare colectoare pe piață. O parte dintre acestea vine și premontate - utilizatorului nu îi rămâne decât să prindă suporții de montaj pe perete și să conecteze distribuitorul la țevi.

Cele două bare ale unu distribuitor colector trebuie să fie conectate într-un fel anume la țevi. Mai exact, partea de sus este recomandată pentru tur, pe când partea de jos pentru retur.

Distribuitoarele colectoare trebuie ajustate în funcție de tipul de încălzire cu care funcționează. Prin ajustări, utilizatorii aleg debitul optim pentru fiecare zonă ce urmează să fie traversată de agentul termic ghidat de distribuitorul colector.

Distribuitoarele colectoare sunt ușor de instalat pentru că nu există multe conexiuni ce trebuie făcute.

Cei interesați pot achiziționa astfel de produse de la Shop Einstal.

Contact Shop Einstal
Șoseaua Mihai Bravu, nr. 540 - 562, Complex Impact Center, sector 3, București.
0766 261 389
0786 124 777
0766 261 392


61

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival D'automne - Festivalul Toamnei de la Paris
Festivalul Toamnei de la Paris, desfasurat pe stradutele orasului in perioada septembrie-decembrie, ..
Germania  |  Franta  |  Italia  |  Malta  |  Ungaria  |  Romania  | 
Stiai ca?
Cornul Narvalului este din fildes si poate atinge lungimea de 3 metri.... Piatra Neamt este supranumita "Perla Moldovei", datorita frumusetii reliefului din zona, dar si datorita frumusetii arhitectonice a cladirilor si unor obiective turistice. ...
Dictionar turistic
Camping - Suprafata de teren (la deal sau munte) pe care sunt instalate corturi sau baracamente pentru turisti. Terenul este amenajat si dotat, permitand turistilor sa-si pregateasca masa si sa beneficieze de celelalte servicii specifice. Are caracter sezonier.
7 recomandari