Dotarea corespunzătoare a hotelurilor pentru review-uri de 5*

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Dotarea corespunzătoare a hotelurilor pentru review-uri de 5*


Pentru mulți dintre noi, vacanța reprezintă momentul din an mult așteptat. Fie că optăm pentru plaje însorite, peisaje montane sau pentru vizite la pas prin marile orașe, ne facem speranțe și ne așternem pe hârtie din timp visele, așteptările și, mai ales, bugetul. Odată stabilită destinația preferată, printre primele lucruri pe care le luăm în considerare atunci când începem documentarea propriu-zisă, sunt spațiile de cazare. Unii optează pentru hoteluri de 5*, care le pun la dispoziție toate detaliile necesare astfel încât șederea să fie una mai mult decât plăcută. Camerele dotate corespunzător cu produse hoteliere de calitate, serviciile impecabile ale angajaților, curățenia exemplară și mâncarea atent preparată sunt aspecte care cântăresc enorm în alegerile turiștilor. Acestea cresc nivelul de satisfacție al unei vacanțe, făcând ca experiența turistică să fie una reușită.

Pe de altă parte, o mulțime de persoane optează pentru cele cu mai puține stele. Există hoteluri care mai au de muncă la capitolul dotări dar care își doresc să își îmbunătățească serviciile și produsul. Într-o expansiune constantă a turismului, hotelierii trebuie să se alinieze cerințelor și nevoilor clienților, oferindu-le servicii cât mai bune.

Clasificarea hotelurilor ține cont de o mulțime de criterii, de punctaje în care fiecare detaliu sau serviciu suplimentar contează și aduce un rating mai bun. În demersul lor de a pune la dispoziția turiștilor condiții de cazare exemplare, administratorii trebuie să opteze pentru o suită de produse hoteliere profesionale care să susțină eforturile lor de a oferi celor ce le trec pragul experiențe unice, complete. 

Sunt câteva lucruri care nu sunt opționale iar curățenia este unul din ele. Poate fi elementul care face un client să revină sau nu în locația respectivă. De la recepție și până în camera de odihnă, totul trebuie să fie impecabil. Mochetele din camere, unde turiștii merg desculți de cele mai multe ori, trebuie să fie aspirate temeinic, zilnic, de către personalul avizat.

Performante, cu rezistență sporită, aspiratoarele profesionale ajută la păstrarea podelelor curate. Ușor de utilizat și de depozitat, ergonomice, fiabile, cu putere mare de aspirare, ele se potrivesc atât pentru aspirarea prafului cât și a lichidelor. Acestea corespund celor mai exigente criterii de calitate, reprezentând o soluție perfectă pentru cameriste. În plus, unele modele de aspiratoare  precum  Taski Aero 8/15 Plus au integrată tehnologia whisper, care permite acestora să fie ultrasilentioase, pentru a nu deranja persoanele cazate în unitatea respectivă. Emisiile sonore sunt de 53 db(A) iar prin acționarea butonului eco acestea scad chiar până la 50 db(A).

Pentru că tot discutăm despre aspectul curățenie, este esențial ca personalul ce se ocupă de menaj să fie dotat corespunzător, cu modele de cărucioare hoteliere profesionale pentru curățenie. Acestea le ușurează munca și le permit să aibă la îndemână atât mopul cu găleata corespunzatoare, soluțiile de curățare, hârtia igienică si consumabilele hoteliere, sacul de gunoi, rafturi pentru lenjerii, prosoape și nu numai. 

Pe lângă igienă, siguranța este un alt aspect indiscutabil. Seifurile hoteliere nu se regăsesc neapărat în toate hotelurile, însă joacă un rol extrem de important, atunci când doriți să câștigați încrederea clienților, punând accentul pe siguranța bunurilor acestora. În funcție de dorințe se poate opta pentru un seif semiautomat, automat, cu display sau special pentru recepție.

Pentru o ședere cât mai plăcută, momentele petrecute în cameră trebuie să fie unele liniștite, în care clientul să se simtă răsfățat și să se poate bucura de o gamă de băuturi pe placul său. De aceea, în fiecare cameră frigiderul sau minibarul hotelier nu ar trebui să lipsească, mai ales că există situații în care vizitatorii ajung mai târziu și nu mai au acces la restaurantul hotelului.

Recomandăm minibarurile ce au la bază tehnologia prin absorbție pentru a fi silențioase și a nu deranja pe cei cazați. Capacitățile diferă în funcție de dorințe și variază între 25 l și 50 l și pot avea ușa de sticlă sau plină. Minibarurile au un sistem de răcire Peltier cu defrigerare automată. Nu uitați! O verificare zilnică a acestuia vă asigură că nu îi lipsește nimic oaspetelui dvs.

La capitolul confort, uscătoarele de păr sunt un aspect ce nu trebuie neglijat. Și asta pentru că nimănui nu-i face plăcere să petreacă foarte mult timp uscând-și părul sau, mai mult, să utilizeze aparate care le pot pune în pericol siguranța. De aceea, gama de uscătoare hoteliere profesionale de la Valera liderul incontestabil în domeniu, este completată în permanență cu modele inovatoare ce au la bază tehnologii de ultima generație. Doar astfel compania elvețiană poate menține standardele înalte, ce sunt apreciate de marile lanțuri hoteliere din întreaga lume.  

Cu 3 nivele de siguranță, având motoare puternice și fiabile ce rezistă la mii de ore de funcționare, cu mânere ce nu se încălzesc pe toată durata utilizării, uscătoarele hoteliere Valera sunt o alegere potrivită.

Însumate, toate produsele hoteliere de mai sus, vă pot ajuta să sporiți ratingul unității dvs de cazare. Modul în care oamenii se simt în locația dvs se reflectă în review-urile pe care le lasă pe site-urile specializate și nu numai. Așadar, atenția și grija pe care aceștia o primesc ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare hotelier în parte.  

Bine de știut:

Fiecare țară are propriul său sistem de reglementare și evaluare pentru clasificarea și standardizarea hotelurilor. Spre exemplu, în unele țări din sudul Europei hotelurilor li se acordă chiar și jumătăți de stea.

HOTREC este responsabil cu standardizarea hotelurilor din Europa și încearcă, pe cât posibil, să convingă hotelurile din aproape 20 de țări să folosească criterii asemănătoare sau chiar identice de clasificare pentru uniformizare și pentru diminuarea anumitor discrepanțe.


298

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Sant Joan Festival
Capitala Cataloniei gazduieste unele dintre cele mai vibrante si pline de culoare festivaluri din lu..
Turcia  |  Italia  |  Austria  |  Belgia  |  Malta  |  Irlanda  | 
Stiai ca?
Amprentele ursilor koala nu se pot distinge de cele umane si pot fi confundate la locul unei crime?... In fiecare zi, in Fantana Trevi se arunca aproximativ 3.000 euro? Acestia sunt colectati seara si donati unei organizatii caritabile?...
Dictionar turistic
Bungalow - Un tip de camera oferita de anumite hoteluri de lux. Bungalow-ul este pozitionat intr-o zona mai deosebita, intima, deasupra marii sau intr-o zona cu multa verdeata; ofera privelisti deosebite, are veranda si camere elegante.
7 recomandari