Dust Busters - O Firma de Curatenie de pe Alta Planeta

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Dust Busters - O Firma de Curatenie de pe Alta Planeta


Esti in cautarea unei firme de curatenie ? Am putea sa iti spunem ca e o alegere usoara avand in vedere numarul mare de jucatori de pe piata serviciilor de curatenie din Bucuresti, dar daca esti interesat de curatenie profesionala la preturi accesibile, vei vedea ca acest lucru este dificil de gasit. Noi, cei de la Dust Busters, am reusit performanta de a fi singura firma de curatenie din lume, nu doar din Romania, care foloseste ultima tehnologie de monitorizare video in realizarea serviciilor de curatenie din casa, biroul sau apartamentul tau. Oferim posibilitatea clientilor nostri de a urmari live de pe telefon, tableta sau laptop serviciile de curatenie achizitionate si chiar optiunea de a primi pe email in termen de pana la 7 zile, toata filmarea cu operatiunea de curatenie desfasurata in locuinta, biroul sau spatiul sau comercial.

Fie ca este vorba despre curatenie la domiciliu, curatenie la birouri, curatenie la spatii comerciale sau alte tipuri de curatenie profesionala, vei observa ca alegerea unei firme de curatenie nu este tocmai usoara, desi paleta de servicii de curatenie din Bucuresti este una chiar generoasa.

De la curatenie realizata superficial, la obiecte deteriorate in timpul operatiunilor de curatenie, lista evenimentelor neplacute este una interminabila atunci cand ai ales o firma de curatenie nepotrivita nevoilor tale. Ca sa punem capat acestor incertitudini si posibile probleme, Dust Busters a venit cu o solutie inovatoare pentru rezolvarea lor.
 
Ce-ati spune daca ati avea ocazia sa supravegheati de la birou sau din masina toate serviciile de curatenie achizitionate ?
Dust Busters ofera posibilitatea tuturor persoanelor fizice sau juridice, de a supraveghea video toata lucrarea de curatenie desfasurata in casa, apartamentul sau biroul lor. Plecand de la acest principiu al transparentei si ca nu ar trebui sa fie vreun secret pentru clientii nostri cum se realizeaza curatenia in locuinta lor, am optat sa oferim acest serviciu de monitorizare video tuturor persoanelor interesate de serviciile noastre, fara niciun extra cost.
Concret, fiecare client Dust Busters, are ocazia sa ceara inregistrarea video cu operatiunea de curatenie contractata de el in termen de pana la 7 zile calendaristice. Folosim echipamente video de ultima generatie echipate pe piept, similare cu cele folosite de politia din SUA sau Marea Britanie, care ofera chiar posibilitatea de live stream. Asa cum iti supraveghezi copilul la gradinita pe camerele de filmat, ai acum ocazia sa supraveghezi si oamenii pe care i-ai angajat sa iti faca curatenie.
Noi numim aceasta optiune curatenie in timp real si ne mandrim cu faptul ca acest lucru ne face unici in lume.
 
Dust Busters a lansat un serviciu de curatenie unic in lume
Desi pare doar un cliseu de marketing, faptul ca putem transmite in timp real pe telefonul tau cum iti curatam locuinta sau biroul, sau ca iti oferim intreaga inregistrare video cu operatiunea de curatenie desfasurata in locuinta ta, ne face intr-adevar unici in lume, nu doar in Romania. Acest lucru este un fapt si nu inca o lozinca de marketing expirata pe care ai auzit-o in treacat. Noi, chiar suntem singurii din lume care oferim chestia asta si absolut toti clientii nostri au fost uimiti de implementarea ei, avand in vedere ca tehnologia aceasta este una foarte noua.
Aceasta optiune video a lucrat si in avantajul firmei noastre de curatenie, rezolvand multe dintre problemele intampinate in timpul curateniei. De fapt aceasta monitorizare video responsabilizeaza si personalul nostru de curatenie. Angajatii nostri stiu ca sunt filmati iar acest lucru i-a facut mult mai atenti si mai meticulosi in efectuarea serviciilor de curatenie.
Cat despre eventualele obiectele deteriorate in timpul curateniei, am dori sa specificam ca Dust Busters este una din putinele firme de curatenie din Bucuresti care poseda o asigurare pentru prestarea serviciilor de curatenie. In consecinta, fiecare client este acoperit cu pana la 10,000 de Euro in eventualitatea unor situatii neplacute in care un obiect sau mai multe au fost deteriorate in timpul curateniei.
 
Dust Busters, o firma de curatenie un pic altfel
Noi, cei de la Dust Busters suntem departe de a fi perfecti, cu siguranta nu avem nici cele mai mici preturi, dar va putem asigura ca fiecare client va fi tratat cu responsabilitate si profesionalism. Va garantam ca indiferent de serviciul de curatenie ales, veti primi cele mai bune servicii de curatenie de pe piata din Bucuresti.


28

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul elen
Festivalul elen se desfasoara anual in perioada iunie-septembrie. Daca in trecut vechii greci juc..
Italia  |  Malta  |  Spania  |  Franta  |  Ungaria  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Premiile Nobel se acorda numai in urmatoarele domenii: fizica, chimie, psihologie sau medicina, literatura si pace. Banca Nationala a Suediei (cea maiveche banca centrala din lume) a instituit, in mem... In anul 2020, bolile mintale vor reprezenta a doua cauza de deces, din cauza poluarii, alimentatiei chimizate si mutatiilor genetice la plante, conform unui raport al OMS?...
Dictionar turistic
Turist - Persoana care practica turismul; persoana care se deplaseaza in afara localitatii de resedinta.
7 recomandari