Elemente care accentuează adicția la cazinoul online

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Elemente care accentuează adicția la cazinoul online


ROMANIA

Jocurile de noroc virtuale sunt convenabile și ușor de accesat cu orice desktop sau smartphone conectat la internet. Funcționează 24/7 iar acest lucru indică, de asemenea, că este mai captivant decât echivalentul său fizic.

După ce atât de multe cazinouri și-au închis porțile din cauza pandemiei, jucătorii s-au îndreaptat spre site-uri web. Afacerea a fost înfloritoare iar reclamele pentru cazinouri online și pariuri sportive apar peste tot fără să menționeze pericolele.

Jocurile de noroc și dependențaUn cazinou nu trebuie să fie suspect pentru a crea dependență. Oamenii care sunt dependenți de cazinourile online au în creier căi neuronale dezvoltate în așa fel încât își doresc plăcerea recompenselor de la jocuri de tipul magic jackpot 20 rotiri gratuite, fără să mai poată controla lipsa impulsului nervos dat de această activitate. Pe măsură ce timpul avansează, aceștia trebuie să petreacă din ce în ce mai mult timp și bani în cazinouri pentru a se supune aceluiași nivel de emoție, căzând în capcana obiceiurilor jocurilor de noroc nesănătoase. În timp ce unii oameni pot juca ocazional fără efecte grave, trebuie să știm acum ce îi face pe dependenți să fie mai dependenți de cazinourile online.


Gamblingul online poate fi incognito
Dacă vizitați un cazinou sau o casă de pariuri de mai multe ori pe zi, prietenii, familia și colegii vor începe să observe. Vă va îndepărta de muncă și de relații și va deveni foarte evident unde vă concentrați timpul și prioritățile.

În schimb, este mult mai ușor să participați la jocuri de noroc online fără ca acest lucru să devină inițial un factor influent pentru stilul dvs. de viață. Ca urmare, poate părea mai puțin o problemă și puteți să jucați neobservați.

Jocurile de noroc online îi fac pe ceilalți să își dea seama mult mai greu cât timp și bani cheltuiește cineva pentru jocuri de noroc, astfel încât este mai greu să identifice o problemă și să ofere sprijin.

Acces instantaneuEvident, atunci când accesul la divertisment este literlamente la mâna ta în orice moment al zilei din cauza smartphone-ului tău, renunțarea este mai dificilă. Poți juca oriunde te duci. Atunci când oamenii au fost închiși în casele lor în timpul pandemiei, jocurile de noroc online au crescut amețitor.

Există oportunități nesfârșite de a juca online. Fără ore de deschidere de care să vă faceți griji și fără verificări de identitate, oricine poate juca online la orice oră din zi sau din noapte, indiferent cine e sau unde se află. Se simte ușor și convenabil să faci acest lucru și, ca urmare, există mai puțin sentimentul că ar putea deveni o problemă.

Oferte atractiveOamenii au o înclinație spre plăcere instantanee și lucruri gratis. Așadar, cazinourile online concurează pentru a atrage atenția utilizatorilor, folosind oferte de bun venit fermecătoare care îi atrag. De exemplu, puteți începe să jucați la sloturi cu câțiva lei sau vă puteți califica pentru bonusuri fără depunere.

Multe site-uri de jocuri de noroc oferă sesiuni de practică sau demonstrative, în cadrul cărora o persoană poate lua parte la activitatea de jocuri de noroc în mod gratuit și poate exersa fără a paria niciun ban. Cotele sunt uneori reduse și, de cele mai multe ori, pariorul va câștiga.

Acesta primește acea dopamină, se simte încrezător și decide să participe mai mult, deoarece sentimentul câștigului este convingător și satisfăcător.

Nu trebuie să folosești bani cash
Atunci când jucați la cazinou, aveți cerința de a folosi bani cash în timp ce online, pur și simplu adăugați un card de credit și continuați să încărcați plăți pe acesta.

Unele studii dovedesc că este mai dificil să te desparți de numerar decât de banii de pe cardul de credit. Același lucru este valabil și pentru tranzacțiile online. În plus, dacă adăugați un card de credit, rambursările vor fi automate. Astfel, este mai confortabil să le ignorați, iar problemele dvs. nu vor părea foarte dăunătoare.

Fără prezența fizică a bancnotelor și a monedelor, poate fi ușor să ignorați ceea ce cheltuiți. Pierderile nu vor părea atât de mari. Acest lucru înseamnă că este mai ușor să pierdeți sume mari de bani foarte repede și să nu le înregistrați cu adevărat în conștiința dumneavoastră.

Jocurile de noroc în sine nu sunt o problemă majoră, dar problemele asociate cu datoriile, pierderea locului de muncă și alte dependențe care vin odată cu acestea sunt.

Multe site-uri de jocuri de noroc online permit, de asemenea, oamenilor să parieze doar câțiva bănuți pentru început, ceea ce îi poate ademeni înainte de a începe să cheltuiască sume mai mari.

Pe internet, pariurile sunt adesea mai mici și pot părea astfel mult mai accesibile decât jocurile de noroc la un cazinou, dar sumele care sunt pariate se pot acumula rapid.

Este nevoie doar de un clic pentru a accesa un cont bancar sau un card de credit, ceea ce face mult mai ușor să continui să adaugi fonduri și să pariezi din impuls.

Psihologia jocurilor onlineDezvoltatorii folosesc tehnici pentru a stimula cererea și nivelul de satisfacție. De exemplu, luminile strălucitoare, culorile bogate și feedback-ul cât mai des sunt modalități bine conoscute de manipulare. Aceste trucuri folosesc impulsurile noastre naturale printre care motivația, competiția, cercetarea și interesul pentru necunoscut.

Orice formă de jocuri de noroc poate fi periculoasă atunci când devine o constrângere și o dependență.

Dependența de jocuri de noroc merge mult mai departe de a avea o pasiune și de a plasa câteva pariuri; deseori, aceasta duce la o degradare a sănătății, a relațiilor și a locurilor de muncă.


108

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Stiai ca?
Sahara este cel mai mare desert de pe Pamant, cu o suprafata de 7.000.000 km2?... Ecuador se mai numeste si "Tara condorului"....
Dictionar turistic
Demipensiune (HB) - Pachet turistic oferite de hoteluri, prin care se asigura 2 tipuri de masa: mic dejun si cina. Bauturile nu sunt incluse.
7 recomandari