Esti student si ai masina? Iata marile avantaje ale car sharing-ului.

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Esti student si ai masina? Iata marile avantaje ale car sharing-ului.


Studenţia este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii, anii în care realizezi pentru prima dată în viaţă ce înseamnă cu adevărat libertatea. Viaţa la cămin, petrecerile din timpul săptămânii, toate astea sunt reprezentative pentru anii de studenţie şi au un farmec aparte. Dacă ai şi maşină, viaţa este mult mai frumoasă, iar serviciile de car sharing te scapă de cheltuieli prea mari şi te ajută să îţi faci prieteni noi.

Mai mulţi oameni în maşină, mai mulţi bani în buzunar
La capitolul “bani”, trăieşti întotdeauna la limită atunci când eşti în facultate. Nu neapărat din cauza faptului că duci lipsă de fonduri, ci mai degrabă datorită vieţii intense de care te bucuri. Toţi banii se duc pe distracţie, mâncare şi iar distracţie, aşa că trebuie să vezi de unde mai scoţi şi banii de carburant, pentru drumuri lungi. Să îţi chemi colegii cu tine nu este chiar cea mai rea idee, pentru că puţin de acolo şi puţin de dincolo fac de un plin pentru a ajunge la destinaţie. Când ai maşină şi esti student, sky is the limit, aşa că nimeni şi nimic nu vă opreşte să mergeţi la mare, la munte, acasă la părinţi sau oriunde altundeva, oricând vreţi.

Prieteni noi şi multă distracţie într-o maşină plină de studenţi
Îţi poţi face o mulţime de prieteni noi, atunci când hotărăşti să îţi împarţi maşina cu alţii. Sunteţi tineri, aveţi cea mai mare energie din lume, iar această călătorie înseamnă distracţie, glume şi multă muzică bună. Nu călători niciodată singur, pentru că drumurile lungi sunt plictisitoare şi niciun playlist din lumea asta nu sparge monotonia unei şosele drepte ca o gaşcă plină de viaţă. Pune anunţ pe grupul campusului sau pe cel al facultăţii cu ora şi data plecarii, numărul de locuri disponibile şi preţul unei călătorii până la destinaţia stabilită. Porneşte tu discuţia dacă nu îi cunoşti pe cei cu care călătoreşti, pentru a sparge mai repede gheaţa, iar atmosfera să se destindă.

Dacă apar probleme pe drum, găsiţi împreună soluţii
Dacă ai ratat o ieşire de pe autostradă sau ceva de sub capotă începe să scoată sunete bizare, faptul că eşti cu mai multe persoane în maşină este un motiv de bucurie pentru tine. Mai multe persoane rezolvă mai repede o problemă decât una singură, fie că vrei să o iei pe un traseu mai bun sau găseşti rapid o piesă auto de schimb. Netul e cea mai bună resursă de care dispuneţi în astfel de momente, iar mai multe smartphone-uri cu net bun, într-o astfel de situaţie, sunt o forţă invincibilă.

Nu e amuzant să pleci singur în masină, atunci când ai de parcurs o distanţă lungă. Nici la bani nu te ajută foarte tare, mai ales dacă ai o maşină ce consumă. De aceea, să îţi pui maşina la bătaie pentru a împărti banii de carburant este cea mai bună idee, atunci când eşti student. Plus că îţi poţi face o mulţime de prieteni noi, dacă pui anunţul pe grupurile potrivite. Totodată, e mai bine să ai o gaşcă de studenţi în maşină pe care să te bazezi, atunci când situaţia te depăşeşte.


150

Ghiduri turistice
Evenimente
foto San Cayetano, San Lorenzo si la Paloma (The San Cayetano, San Lorenzo and Virgen de la Paloma festivals)
In luna august (perioada 7-15 august), Madridul celebreaza cele mai importante sarbatori traditional..
Italia  |  Austria  |  Belgia  |  Grecia  |  Cehia  |  Malta  | 
Stiai ca?
Papagalii sunt unele dintre cele mai inteligente specii de pasari de pe glob? ... Populatia mondiala de gaini este aproape egala cu cea a oamenilor?...
Dictionar turistic
Vilegiatura - Sejur scurt de vacanta sau de repaus la tara, la munte sau la mare.
7 recomandari