TurisMALL
powered by

Excursie in Austria


"Austria este de mulți ani una dintre cele mai frecvent alese țări din Europa când vine vorba de călătorii turistice. Acest loc este renumit pentru Mozart, priveliști de basm și este numit capitala schiului a Europei. Zilnic este vizitat de mii de turiști, mai ales în perioada sărbătorilor, când se ține piața de Crăciun de renume mondial, sau în sezonul de iarnă, când există o activitate sporită pe pârtiile de schi.Cu toate acestea, o călătorie în Austria pe cont propriu se poate dovedi a fi problematică dacă nu știi ce mijloc de transport să alegi. Planificați o excursie de agrement în Austria? Verificați cum să ajungeți acolo rapid și convenabil!"

Călătorie cu microbuzul în Austria - cum să vă planificați călătoria?
Cea mai bună formă de transport atunci când vine vorba de alegerea orașelor din Europa este o plimbare cu microbuzul. Multe companii de transport organizează excursii în Austria chiar și de mai multe ori pe săptămână! Trebuie doar să selectați data călătoriei și să cumpărați un bilet. Planificarea unei călătorii depinde de tine și de preferințele tale. Austria oferă multe atracții turistice, pe care cu siguranță le vei găsi ceva pentru tine! De unde să începeți să planificați o vacanță? Faceți o listă cu orașele și locurile din Austria pe care ați dori să le vedeți, inspirată de sugestiile noastre!

Excursii turistice Austria- Viena
Sf. Catedrala lui Ștefan, Opera, Muzeul de Istorie a Artei, Schwarzenbergplatz sau Fântâna Belveder. Este imposibil să te plictisești în acest oraș unic și, alegând o plimbare cu microbuzul, vei fi livrat chiar în centru! În timpul vizitei, merită să încercați delicatese locale precum șnițelul vienez sau prăjitura Sacher.

Un alt punct de pe hartă - Salzburg
Salzburg este un oras renumit in primul rand pentru celebrul sau locuitor Wolfgang Amadeus Mozart, fiind acolo puteti vizita locul in care s-a nascut, i.e. Mozarts Geburtshaus. Salzburgul este plin de surprize și este înconjurat din toate părțile de case medievale, biserici și munți uluitori care atrag mulți îndrăgostiți în fiecare an. În timp ce vă aflați în Salzburg, merită să vedeți și populara Cetate Hohensalzburg, care se află maiestuos deasupra orașului.

Excursii in Austria pentru iubitorii de munte
Îți place muntele și schiul? Alegând Austria, ați ajuns în locul potrivit! Nu fără motiv țara este renumită pentru că este capitala schiului a Europei. Alpii înconjoară turiștii aici la fiecare pas, puteți vizita multe pârtii de schi diferite. Te poti caza si in hoteluri care ofera turistilor diverse pachete de cazare la preturi atractive cu acces la partii. În această țară, merită să vizitați cel mai faimos traseu alpin cunoscut sub numele de Grossglockner Hochalpenstrasse, care are aproximativ 48 de kilometri lungime și 1700 de metri înălțime. În Austria, puteți alege cu ușurință între pârtii de schi de diferite lungimi în diferite regiuni. Te interesează transportul din România în Austria? Rezervă-ți autobuzul astăzi și mergi într-o călătorie de poveste!


40

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Stiai ca?
Spania are peste 8.000 km de plaje?... Cea mai veche capitala a lumii continuu functionala este Damasc, capitala Siriei. Orasul Damasc are peste 9.000 de ani vechime. In trecut a fost cucerit de romani, bizantini, arabi si otomani. Asta...
Dictionar turistic
Pax - Prescurtare folosita de agentiile de turism insemnand numar de turisti sau persoane. Ex: 10 Euro/noapte/pax = 10 Euro/noapte/persoana.
7 recomandari