Exotic, modern, rustic - cum sa-ti amenajezi gradina ori terasa.

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Exotic, modern, rustic - cum sa-ti amenajezi gradina ori terasa.


ROMANIA

Sezonul cald se apropie cu pasi repezi. Asa ca, dupa vreme indelungata de timp mohorat, toata lumea iese la aer liber. Pentru o experienta cat mai placuta in gradina sau pe terasa dumneavoastra de vara, a sti cum sa aranjati mobilierul de exterior este o necesitate. Iar pentru un plus de personalitate adus spatiului respectiv, venim in ajutorul tuturor celor interesati cu trei stiluri de amenajare. Exotic, modern sau rustic, toate promit sa transforme un loc obisnuit intr-o oaza de liniste.

1. Stilul exotic
Cand vorbim despre “exotic”, gandul ne zboara fara doar si poate la peisaje idilice, desprinse din povesti. Fie ca ne gandim la oceane turcoaz, la orizonturi pastelate, plaje intinse sau palmieri, toate acestea contureaza un loc unde te poti relaxa si deconecta de la cotidian. Bine, uneori este ceva mai greu sa evadam intr-o asemenea locatie, insa a aduce ceva din peisajul de vis in terasa sau gradina ce deserveste pensiunea sau hotelul dumneavoastra va este la indemana. Un sfat ar fi alegerea unui mobilier de gradina confortabil, cu design avangardist, care sa ii faca pe clientii dumneavoastra sa se simta ca pe o plaja tropicala. Puteti opta, astfel, pentru un templu din imitatie de ratan, ideal pentru a va proteja turistii de caldura uneori prea indiscreta a zilelor de vara.

2. Stilul modern
Stilul modern este o conventie, un mod de a spune ca spatiul este bine gandit si cu atentie amenajat, astfel incat sa fie si placut atat din punct de vedere estetic, cat si punct de vedere functional. Linii simple si design geometric - pentru asta ar trebui sa optati atunci cand va doriti o gradina sau o terasa moderna. Astfel, o masa mare si scaune confortabile nu ar trebui sa lipseasca din locatia pe care o detineti, pentru a-i da un aer modern, curat.

3. Stilul rustic

Acest stil este recomandat in special hotelurilor sau pensiunilor aflate in zone de munte. Cu alte cuvinte, stilul rustic de amenajare a unei gradini sau terase este un fel de a completa frumos intregul portret al zonei. Rustic nu trebuie confundat cu rudimental, insa. Stilul rustic este unul plin de personalitate, mai ales daca veti opta, in crearea lui, pentru mese si scaune cu cadru din imitatie de bambus.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, toate cele trei stiluri va garanteaza crearea unui spatiu linistit, cochet, unde oaspetii dumneavoastra isi vor gasi refugiul. Asa ca, aveti grija sa optati pentru acel stil care completeaza cel mai frumos intregul portret al locatiei pe care o administrati si veti fi cu siguranta apreciat.


1167

Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Marea Britanie  |  Franta  |  Cehia  |  Malta  |  Belgia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Canionul Yarlung Tsangpo din China este considerat a fi cel mai adanc canion din lume.... Cele mai multe rapiri de copii, peste doua treimi din numarul total al acestor infractiuni la nivel mondial, au loc in Columbia?...
Dictionar turistic
M.I.C.E. - Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions. Intalniri, stimulente, conferinte, expozitii/targuri. MICE se refera la un tip particular de turism in care grupuri mari, de obicei cu planificare anticipata, sunt reunite pentru obiective particulare, in general corporatiste. "Incentives" vine de la recompensele oferite de catre companii angajatilor performanti, sub forma unor excursii de merit.
7 recomandari