#EXTRASHOPPING în cel mai mare mall din România!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

#EXTRASHOPPING în cel mai mare mall din România!


București, 21 ianuarie: AFI Cotroceni te invită să încerci experiența de #EXTRASHOPPING. Am dat startul reducerilor masive, cele mai multe branduri aplicând discounturi de până la 70%. În această perioadă, cel mai mare mall din România te va ajuta să fii un Smart Shopper și să economisești ca la carte în timp ce faci cele mai bune achiziții pentru tine sau cei dragi. Vino în următoarea perioadă în AFI Cotroceni pentru că shopping-ul la reduceri este recompensat si vei avea parte și de numeroase surprize.

Ți-ai plănuit în această perioadă o vizită, o vacanță la București? Trebuie să știi că poți profita și de soldările de iarnă. Centrele comerciale din Capitală sunt în plină perioadă de reduceri. AFI Cotroceni, spre exemplu, anunță că îi invită pe clienți să încerce experiența campaniei de #EXTRASHOPPING. Dacă vreți să vă înnoiți garderoba, în cel mai mare mall din România găsiți reduceri masive, cele mai multe branduri aplicând discounturi de până la 70% -90%. Până la sfârșitul lunii februarie, shopping-ul la reduceri este recompensat și cu numeroase surprize

”Este momentul să alegi să fii pe primul plan. Dacă de sărbători în centrul atenției au fost cei dragi și i-ai surprins cu cele mai frumoase cadouri, lunile acestea AFI Cotroceni te invită să profiți de perioada reducerilor, pentru că vei avea ocazia să descoperi cele mai bune deal-uri și surprize. Au început reducerile la haine, bijuterii, cosmetice, parfumuri, cărți, decorațiuni, echipamente pentru sporturile de iarnă, servicii de beauty și îngrijire, dar nu numai. Am pregătit multe lucruri atractive și pline de neașteptat pentru cei care aleg să facă #EXTRASHOPPING în cel mai mare mall din România..”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

În această perioadă, dacă faci cumpărături în cel mai mare mall din România ai șansa să te întâlnești zilnic pe culoare cu reprezentanții noștri care te surprind și să fii premiat instant cu AFI Gift Carduri.

În AFI Cotroceni ai șansa să întâlnești și ”calculatorul de economii”, mascota care îți va calcula câți bani ai economisit și te va premia în funcție de câți bani ai salvat.
Informații despre reduceri și suprizele pregătite pot fi accesate pe site-ul AFI Cotroceni și pagina de Facebook.

Despre AFI Cotroceni: Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu exopozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și a iluziilor optice.


331

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival D'automne - Festivalul Toamnei de la Paris
Festivalul Toamnei de la Paris, desfasurat pe stradutele orasului in perioada septembrie-decembrie, ..
Olanda  |  Ungaria  |  Malta  |  Italia  |  Cehia  |  Franta  | 
Stiai ca?
Franta este cea mai mare tara din Uniunea Europeana si cea mai mare tara din Europa de Vest. Aceasta are o suprafata de 543 965 km2.... Cel mai mare canion din lume este Grand Canyon (Marele Canion) din nordul statului Arizona (S.U.A), creat de fluviul Colorado. Grand Canyon are 446 km lungime, intre 180 m - 29 km latime si circa 1,6 ...
Dictionar turistic
Catering - Serviciul de asigurare a mancarii si bauturilor necesare pasagerilor pe timpul voiajului in mijloacele de transport si de vanzare a unor produse catre pasageri.
7 recomandari