Femeie frumoasă la bord! Ce ar trebui să ia doamnele și domnisoarele într-o croazieră

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Femeie frumoasă la bord! Ce ar trebui să ia doamnele și domnisoarele într-o croazieră


Apă cristalină cât poți cuprinde cu privirea, lux, relaxare, eleganță, opriri în cele mai frumoase locuri din lume - acestea sunt doar câteva avantaje ale unei croaziere. O femeie ar trebui să aibă parte de o asemenea experiență cel puțin o dată în viață, deoarece acest tip de excursie nu poate avea alte reacții decât „WOW”. Dacă ești interesată de o astfel de escapadă, trebuie să știi, însă, ce anume ar trebui să ai cu tine obligatoriu.

Pe lângă actele obligatorii, device-urile, încărcătoarele și altele lucruri necesare, nu trebuie niciodată să uiți ce ar trebui să ai în geanta de voiaj ca să poți deveni una dintre cele mai frumoase vederi de pe punte.

Află ce obiecte NU ar trebui să îți lipsească sub nicio formă!

* Cel puțin o pereche de tocuri

Poate că te gândești să iei la tine doar papuci de plajă și teniși, pentru momentele în care te poți plimba în diferitele locații unde se coboară ancora. Acest lucru nu este greșit, însă ar trebui să nu uiți să ai și măcar o pereche de pantofi de damă pe lângă acestea. De ce? Pentru că, atât pe vas, cât și în orașele unde se va opri acesta pentru vizite, vei avea parte de mese festive, vei putea lua parte la diverse evenimente și spectacole, unde nu mereu se potrivesc șlapii pe care îi porți atunci când te duci pe punte pentru a te bronza. Și chiar și atunci poți purta tocuri, așa că acest tip de încălțăminte este aproape obligatorie. Nu uita că ar trebui, bineînțeles, să adaugi și o rochie sau două pe lângă celelalte articole vestimentare, pentru a fi pregătită 100% pentru orice clipă când vrei să arăți classy.

* Trusa de make-up

Ar fi o greșeală să te gândești că nu vei avea ocazia de a te înfrumuseța cu acest tip de produse. Este adevărat, nu trebuie să iei cu tine întreaga colecție de make-up, însă câteva articole esențiale, precum fondul de ten, anticearcanul, rimelul, rujul, blush-ul și o trusă de farduri ar trebui să se regăsească în bagajul tău. Vor fi suficiente momente în care te poți aranja, cum ar fi cina și vizitele în diverse destinații, mai ales dacă vrei să faci și câteva fotografii memorabile.

* Câteva bijuterii sunt mereu bine-venite

Nu degeaba vezi femei care se pozează în croaziere cu brățări sau coliere. Chiar și atunci când te bucuri pe punte de soare, este o ocazie bună să îți etalezi eleganța cu astfel de accesorii. Asigură-te doar că se potrivește costumului de baie, dar și altor ținute.

* Halatul de plajă

Costumul de baie îți poate părea suficient. Uneori, chiar este, însă de ce să te limitezi la acest lucru, când poți plusa cu un halat de plajă? Poate fi unul semi-transparent sau complet opac, însă nu ar trebui să negi faptul că această piesă te va face mult mai atractivă.

Imaginează-ți acest look: costum de baie din două piese sau one piece, dar cu decupaje, un colier sau o brățară statement, pantofi sau sandale cu toc, o pereche de ochelari de soare și un astfel de halat de plajă, opțional, și o pălărie cu bor mare. Aceasta este imaginea unei femei stilate și care trăiește viața la cote maxime. Cine nu ar vrea o asemenea ținută? Mai ales că o croazieră nu este o simplă ieșire la bronzat, ci o experiență aparte, care cere o doză minimă de eleganță.


Așadar, dacă vrei să ai parte de vacanța vieții tale, nu uita să iei cu tine și aceste lucruri în bagaj, pentru a avea o experiență completă.


Sursă foto: shutterstock.com


421

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Fotografiei - Roma (Fotografia - Festival Internazionale di Roma)
Roma gazduieste in muzee, galerii, spatii publice si private mostre de fotografie, in fiecare an cu ..
Franta  |  Romania  |  Belgia  |  Malta  |  Cehia  |  Spania  | 
Stiai ca?
Un elefant poate sa bea intr-o zi pana la 120 litri de apa.... Populatia mondiala de gaini este aproape egala cu cea a oamenilor?...
Dictionar turistic
Time-sharing contract - O familie formata dintr-un numar precizat de persoane (de ex. 4, 6, 7, 8) cumpara un apartament dintr-un hotel anumit pentru o perioada de 7 zile (denumita unitate de time-sharing) sau mai multe (14, 21, 28 zile etc.), avand dreptul de a-l folosi, in scop personal, de a-l ceda spre folosinta unor prieteni sau rude sau de a-l inchiria unor solicitatori. Implicarea contractuala a participantilor la acest tip de proprietate se face in cadrul unui club de vacanta, al carui membru trebuie sa devina si propietarul in time-sharing.
7 recomandari