Femeile adora cerceii! Tu cate perechi de cercei preferati ai?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Femeile adora cerceii! Tu cate perechi de cercei preferati ai?


Cerceii au o istorie lunga in spate si principala lor utilizare a fost decorarea urechilor. De demult se purta doar un singur cercel. Vechile modele au suferit multe transformari si acum exista diverse forme si modele de cercei. In momentul de fata, dintre toate bijuteriile, cerceii sunt cei mai purtati de femei, iar preferati sunt cerceii din argint.

Magazinul de bijuterii Ioana Preda prezinta o gama larga de unde iti poti alege tot ce iti doresti si tot ce ti se potriveste.

Crucea este un element folosit ca accesoriu de foarte mult timp. Atemporala si mereu actuala, este la fel de apreciata si cautata in continuare. Cercei argint Golden Cross sunt micuti, simpli si extrem de delicati.

Ce accesorii sa mai porti ziua? Cercei argint Leyla Rose incorporeaza perfect spiritul femeilor moderne, cu un stil minimalist. Un produs feminin si usor, ideal pentru orice moment al zilei.

Elementele geometrice nu se vor demoda niciodata. Cercei argint Golden Gloria sunt definitia lucrurilor simple care ne-au atras dintotdeauna atentia si ne ajuta sa pastram o linie curata si o perspectiva mereu actuala, in fiecare colectie

Cerceii mari si subtiri sunt potriviti fetelor rotunde si late, cei medii si mici fetelor inguste. Femeile care au o fata ovala pot purta orice tip de cercel Hoop. Indiferent de modelul ales, trebuie sa te asiguri ca acestia sunt confortabili si nu iti deformeaza lobul. Tocmai de aceea, modelele sofisticate si grele trebuiesc purtate numai la evenimente speciale, pentru o durata limitata de timp.

Credeti sau nu, cerceii sunt cel mai important accesoriu. In absenta cuvintelor, fata este primul lucru pe care il vede cineva, facandu-l astfel cel mai important accesoriu. Conceptul modern este ca cerceii potriviti pentru forma fetei, ajuta la accentuarea frumusetii naturale si pot spori cele mai bune caracteristici ale unei femei, precum si sa adauge culoare si personalitate la orice tinuta.

Purtarea cerceilor in prezent este in primul rand ornamentala si ajuta la accesorizare prin utilizarea culorilor care se potrivesc sau contrasteaza cu ansamblul general. Cerceii sunt, de asemenea, o expresie a gustului personal in arta si pot fi creati din metale, lemn, plastic si diverse materiale. Majoritatea femeilor aleg aceste accesorii populare in functie de stilul lor personal sau optiunile de culoare.


112

Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Germania  |  Austria  |  Spania  |  Italia  |  Cehia  |  Turcia  | 
Stiai ca?
Specia de rechin care a ucis cei mai multi oameni este Marele Rechin Alb.... In statul american Kansas este ilegal sa prinzi un peste cu mainile goale?...
Dictionar turistic
Jacuzzi - Mic bazin de jeturi de apa sub presiune, care creeaza vartejuri relaxante.
7 recomandari