Gadgeturi si accesorii utile in orice calatorie

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Gadgeturi si accesorii utile in orice calatorie


Gadgeturile de ultimă generație – putem trăi lejer fără ele, însă trebuie să recunoaștem faptul că ele ne pot simplifica viața și mai ales călătoriile. Putem spune că ne scapă de câteva griji și ne ajută să avem un concediu liniștit. Iată, în continuare, câteva accesorii care nu ar trebui să lipsească din bagajul tău atunci când pleci în vacanță.

AirPods și căști wireless
Dacă ai un zbor cu avionul sau o călătorie de câteva ore cu autocarul și „vecinii de drum” sunt gălăgioși, o pereche de căști care izolează fonic și un playlist cu melodiile preferate pot fi ingredientele cheie pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. Fără cabluri, fără deranj, fără zgomotul de fundal, te poți bucura de muzică, nedându-ți seama cât de repede trece timpul. De asemenea, în cazul în care trebuie să conduci kilometri buni, din kitul tău de călătorie nu trebuie să lipsească o pereche de căști AirPods. Se știe că folosirea smartphone-ului la volan este interzisă. De aceea, convorbirile telefonice pot fi sancționate cu o amendă de aproximativ 1000 de lei. Căștile wireless, căștile AirPods, casca Bluetooth te pot scuti de această problemă și îți pot facilita convorbirile telefonice chiar și atunci când ești în trafic.

Încărcător portabil
Da, chiar dacă în vacanțe ne dorim să petrecem cât mai puțin timp pe telefon, primul lucru pe care îl facem când ieșim pe ușă este să verificăm în ce buzunar am pus smartphone-ul. Adevărul este că utilitatea lui este de necontestat. Fie că vrei să accesezi o hartă online, să verifici o anumită adresă sau un anumit traseu, să te informezi cu privire la restaurantele sau localurile din zonă, toate acestea le poți faci rapid, ușor, fără prea multe bătăi de cap, direct de pe telefonul mobil. Totuși, nu uita să pui în bagaj și un încărcător portabil sau o baterie externă. Un astfel de gadget este de folos atunci când nu ai acces la o sursă de curent și nu îți poți încărca telefonul la o priză normală.

Husele impermeabile
Sunt utile, mai ales, în drumețiile montane, în sezonul rece, când vremea este instabilă, dar și pe timp de vară, când obișnuiești să mergi la mare sau piscină. De regulă, husele impermeabile sunt recomandate fie pentru telefonul mobil, fie pentru rucsac, troler sau geantă. Iar motivele pentru care merită să achiziționezi astfel de produse sunt lesne de înțeles.

Boxa portabilă
Uneori, mai ales după o zi întreagă de vizitat muzee, obiective turistice, simți nevoia să te întorci în camera de hotel și să te relaxezi. Aici te poți bucura de o cină gustoasă, poți face o baie fierbinte, poți asculta muzică, poți petrece timp cu prietenii de călătorie povestind ce ați vizitat pe parcursul zilei sau jucând diverse jocuri de societate. Boxa portabilă te ajută să creezi o atmosferă potrivită atât relaxării, cât și distracției, depinde ce îți dorești. De aceea, nu ar trebui să lipsească din bagajul tău. Alături de boardgame-ul preferat, de o carte bună sau un ghid cu cele mai interesante obiective turistice din zona vizitată, boxa portabilă te ajută să readuci la viață chiar și cea mai plictisitoare zi.

Cântar pentru bagaje
Când vine vorba de zborurile cu avionul, mulți dintre noi avem emoții. Nu neapărat pentru călătoria în sine, ci pentru toate detaliile ce țin de check-in, îmbarcare, check-out. Mulți dintre noi am avut rețineri atunci când am pus bagajul pe cântarul de la check-in. „Dacă nu se încadrează în dimensiunile cerute, dacă bagajul cântărește mai mult decât este permis?” Dacă vrei să scapi de aceste emoții și să te prezinți la check-in fără stresul că bagajul tău nu respectă greutatea cerută, este recomandat să folosești un cântar special pentru bagaje. Practic, util, simplu de folosit, acest gadget ocupă puțin spațiu și îl poți lua cu tine atunci când trebuie călătorești cu avionul.

Așadar, indiferent de locul în care pleci sau cât de lungă este vacanța ta, gadgeturile îți pot aduce numeroase beneficii și te pot ajuta să ai o călătorie fără griji.

Sursa foto: Shutterstock


1693

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Austria  |  Turcia  |  Ungaria  |  Germania  |  Italia  |  Romania  | 
Stiai ca?
O planta care actioneaza asupra intregului sistem reproducator, atat la femei cat si la barbati este branca-ursului. Daca aveti probleme de sterilitate, impotenta sau lipsa dorintei, luati o lingurita... Cel mai mare oras situat pe ecuator este Quito din Ecuador....
Dictionar turistic
Cec de calatorie - Traveler`s check - Mijloc de plata, inscris cu o valoare fixa emis de o agentie de voiaj sau de o banca, care, de regula, ii garanteaza titularului inlocuirea in caz de pierdere sau furt.
7 recomandari