Hawaii, paradisul de la capatul lumii

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Hawaii, paradisul de la capatul lumii


INSULA MAUI

Hawaii este un loc fabulos, unde oricine isi doreste sa ajunga. Norocosii care pot sta la soare pe aceste plaje minunate au doar cuvinte de lauda la adresa destinatiei sinonime cu paradisul, Hawaii.

Golful Kealakekua, Big IslandGolful Kealakekua este cel mai bun loc pentru snorkeling si sucba diving, indiferent daca sunteti incepatori sau avansati. Apele calme sunt un loc perfect pentru o viata marina bogata ce ofera turistilor posibilitatea de a zari recifuri de corali, pesteri subacvatice, pesti tropicali, caracatite, tipari, pesti papagal, iar uneori, chiar si delfini.

Insula Molokini, MauiDeparte de civilizatie, inconjurat de ape turcuaz, se afla insula Molokini. Renumite pentru abundenta de viata marina, Molokini are forma unui crater si are 3 niveluri pentru scufundari: un platou de 10 metri in centrul crateruluim, folosit de incepatori; in interiorul platoului se afla un un perete in panta de 30 metri, iar in afara craterului, scufundatorii experimentati se pot bucura de un perete transparent si minunatele creaturi marine.

Plaja Murphy (Kumimi), MolokaiPregatiti-va echipamentul si indreptati-va spre Kumini, una dintre cele mai bune plaje pentru snorkeling. Printre pestii exotici pe care ii puteti gasi aici se numara pestii fluture, pestele buzat sau convict tangs.

Oceanarium, KauaiOceanarium este un golf fantastic aflat in apropiere de golful Hanalei. Viata marina caleidoscopica atrage mii de scufundatori. De la racii rari pana la pestii mai comuni, nimeni nu va pleca de aici nemultumit.

Plimbari cu submarinul, OahuDaca vreti sa va simiti ca Jules Verne, va recomandam sa mergeti la o plimbare cu submarinul. Acesta coboara pana la 30 metri si puteti vedea pesti tropicali, delfini sau alte specii exotice.

Windsurfing, MauiMaui are cele mai bune plaje din Hawaii pentru windsurfing. In timpul iernii, surferi din toate colturile lumii vin aici pentru a avea parte de cele mai bune valuri. Plaja Hookipa este cunoscuta in lumea intreaga pentru vanturile puternice si valurile excelente si este locul de antrenament pentru campionii mondiali.

Kayak, MolokaiPentru multi, Hawaii-ul de vis este format din plaje pustii, ape cristaline, cascade care rasar din stanci abrupte, vegetatie tropicala si vantul care te mangaie usor. Acest loc se numeste Molokai, iar plaja Kepuhi este locul perfect pentru kayak. Zona este recomandata doar profesionistilor. Cele mai bune perioade pentru a veni aici sunt sfarsitul lunii martie, inceputul lui aprilie si august – septembrie.

Urmarirea balenelor, LanaiPlaja Polihua este cea mai mare plaja cu nisip alb din Lanai si este un loc perfect pentru a urmari balenele in sezonul noiembrie – martie. Desi plaja nu este recomandata pentru inot din cauza curentilor puternici, este un loc perfect pentru turistii romantici.

Surf, KauaiGolful Hanalei este cel mai bun loc pentru a face surf in lunile de iarna. Din cauza valurilor inalte, doar expertii au acces. Plaja Poipu este un loc excelent pentru a invata sa faci surf; valurile sunt mici si nimeni nu rade de tine daca o sa cazi.

Sursa articol


10490

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Teatrului de Strada
Acest eveniment are loc anual in luna septembrie. In aceasta perioada actorii teatrului Alfred ve Dv..
Belgia  |  Cehia  |  Germania  |  Malta  |  Turcia  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Brazilia este cea mai mare tara din America de Sud și din Emisfera sudica, cu o suprafata de 8.514.877 km2, reprezentand 5,7% din uscat. Brazilia este si cea mai mare tara catolica din lume.... Continentul Africa acopera 22% din suprafata uscata a Pamantului?...
Dictionar turistic
Last minute - Oferta turistica de ultim moment lansata de catre agentii cu un discount generos in scopul completarii grupului de turisti. Are valabilitate si numar de locuri limitate.
7 recomandari