Idei de jocuri si jucarii pe care le putem lua in vacanta

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Idei de jocuri si jucarii pe care le putem lua in vacanta


Idei de jocuri și jucării pe care le putem lua în vacanță
Atunci când pleci în vacanță cu copilul, una dintre marile provocări este să faci în așa fel încât el să nu se plictisească. Indiferent de locul în care alegeți să mergeți, îți venim în ajutor cu idei de jocuri și jucării pe care le poți lua în vacanță, astfel încât pentru toată lumea să treacă timpul frumos.

Jocuri potrivite atunci când ești pe drum
Mașina, trenul sau avionul nu sunt locurile potrivite unde să poți folosi jocuri cu multe piese sau care necesită multă mișcare. Există, însă, soluții pentru a face ca drumul să pară mai scurt.

Dacă ai un copil cu vârsta sub 2 ani, sunt suficiente jucăriile zornăitoare, cele din pluș și cărțile de povești sau cele senzoriale.

Până în jurul vârstei de 4 ani poți apela la diverse cărți educative sau magnetice.
Pentru copii de peste 4 ani și până la 7 ani poți folosi jocurile de asociere și sortare cu mai puține piese sau un abac din lemn cu operații matematice.

Pe Evawoodtoys.ro găsești și idei de jucării pentru copii de 8 ani, precum jocuri educative din lemn sau jucării interactive de tip Arc.
Nu uita de jocurile clasice, precum Fazan, Ghicitori, Cine vede primul un obiect sau Continuă propoziția.

Jocuri de societate
Sunt perfecte pentru că pot fi jucate atunci când ajungeți la destinație împreună cu copiii și prietenii. Există o gamă variată de jocuri de societate, trebuie doar să te asiguri că sunt corespunzătoare vârstei copiilor și au loc în bagaj.

Evawoodtoys.ro îți propune seturile de bowling, jocul Jenga și jocurile de masă din lemn. Sunt jocuri pline de acțiune, ușor de instalat și care, în plus, favorizează dezvoltarea abilităților motorii.

Puzzle
Fie că alegi puzzle-ul clasic, cel magnetic sau cel din lemn, cu siguranță copiii vor fi prinși în această activitate o bună perioadă de timp. Se pot juca fie singuri, fie în echipe și, pe lângă faptul că se vor distra, își vor îmbunătăți coordonarea mână-ochi, gândirea logică și își vor dezvolta noțiunile de formă și mărime.

Alte jucării care să nu îți lipsească din bagaj
Nu uita de jucăria preferată a copilului, de jucării mici precum mașinuțe, păpuși sau trenulețe, de cartea de povești și de cea de colorat. Dacă destinația voastră permite și drumeții în natură, puteți lua un binoclu, o busolă, o lupă și, pentru copii mai mari, un jurnal în care să scrie ce locuri au vizitat, ce animale/insecte au văzut etc.

Pe drumul spre întoarcere puteți să povestiți ce v-a plăcut cel mai mult în acea vacanță, care este cea mai haioasă amintire sau în ce loc v-ar plăcea să reveniți și de ce. Pot fi improvizate multe jocuri în funcție de ceea ce avem la îndemână, așa că faceți bagajul și porniți la distracție!


98

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Stiai ca?
Oamenii si delfinii sunt singurele fiinte care fac sex de placere. ... Pitestiul poarta si supranumele de "Orasul Lalelelor". Denumirea se datoreaza faptului ca, incepand cu anul 1972, orasul Pitesti a devenit gazda unui numar impresionant de lalele – circa 3...
Dictionar turistic
Belvedere - Constructie, platforma sau terasa pozitionata pe un loc inalt de unde se poate admira o priveliste superba.
7 recomandari