Imagini socante captate de Google Earth

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Imagini socante captate de Google Earth


INSULA LOSINJ

Badlands Guardian, Alberta, Canada

In apropiere de orasul Alberta din Canada, Google Earth a surprins o imagine ciudata: pe plaiurile canadiene s-a format natural o forma umana care seamana cu un un indian ce poarta o bentita cu pene si casti de telefon in urechi.

Omuletul vesel, Brazilia

Forma din imaginea de mai sus a fost formata artificial si poate fi apreciata doar din spatiu. Forma gigantica in forma de om se afla langa orasul Bauru, Brazilia.

Insula Galesnjak, Croatia

In apele marii Adriatice, se afla insula Galesnjak care are un aspect deosebit: o inima usor asimetrica. Insula are 11 hectare si nu este locuita. Proprietarul insulei a aflat de forma insulei cand a inceput sa fie asaltat cu cereri ale cuplurilor care vroiau sa se cazeze aici de Valentine's Day.

Amprenta gigant, Marea Britanie

Amprenta se afla in parcul Hove, din apropierea orasului Brighton si masoara 38 m.

Alfabetul din spatiu, Australia

Desginerul grafic Rhett Dashwood a great primul alfabet Google Maps, cu 26 litere. Literele au fost facute folosind imagini din satelit cu peisaje naturale si cladiri.

Leul de la Gradina Zoologica, Bedfordshire, Marea Britanie

Cei de de la gradina zoologica Whipsnade din Whipsnade (in apropiere de Bedfordshire) au vrut sa se promoveze si altfel, de aceea au realizat un leu vizibil doar din spatiu.

Svastica din Marina americana, SUA

Imaginea de mai sus reprezinta cladirea Marinei americane din orasul Coronado. Aspectul final a fost neintentionat, iar Marina a fost obligata sa cheltuiasca peste 600.000 $ pentru a modifica forma cladirii.

Ipod Shuffle din SUA

Desi Google Earth a surprins cel mai mare Ipod Shuffle, in realitate, acolo se afla o ferma.

Reclama Coca-Cola din desert

Pentru a aniversa 100 de ani de activitate, compania a realizat cel mai mare logo Coca-Cola din lume. Localizata in partea de nord a Chile, logo-ul are o inaltime de 50 m si o lungime de 120 m. Logo-ul a fost facut din 70.000 de sticle goale dde Coca-Cola.

Omagiu pentru Oprah

Celebritatea si impactul pe care Oprah il are asupra americanilor nu alre limite. Un fermier din Arizona a construit un labirint dupa chipul faimoasei Oprah pe un teren agricol de 4 hectare.

Sursa articol


7633

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Spania  |  Cehia  |  Germania  |  Austria  |  Romania  |  Italia  | 
Stiai ca?
Albert Einstein a castigat premiul Nobel pentru lucrarea sa despre efectul fotoelectric din anul 1921. Einstein nu a fost prezent sa-si ridice premiul sau Nobel in decembrie 1922 deoarece era plecat i... Daca sarurile din apa marina s-ar depune pe fundul oceanului Planetar atunci s-ar forma un strat de cca 60 m....
Dictionar turistic
Sauna finlandeza - Sauna finlandeza are un efect pozitiv asupra intregului sistem cardiovascular. Accelereaza circuitul sanguin prin dilatarea vaselor si antreneaza inima, relaxeaza muschii, alina durerile artritei, creste rezistenta organismului la infectii, revitalizeaza pielea si creste buna dispozitie. Recomandat de specialisti si sportivilor fiindca ajuta la eliminarea acidului lactic, cauzator de dureri musculare. Prin transpiratia provocata de sauna, se mai elimina substante reziduale create de metabolism si toxine acumulate in organism. Pentru beneficii maxime se recomanda alternarea saunei cu un dus rece sau cu folosirea cuburilor de gheata. Aceste extreme vor creste rezistenta organismului la raceli si vor imbunatati circulatia sanguina.
7 recomandari