Imagini socante captate de Google Earth

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Imagini socante captate de Google Earth


INSULA LOSINJ

Badlands Guardian, Alberta, Canada

In apropiere de orasul Alberta din Canada, Google Earth a surprins o imagine ciudata: pe plaiurile canadiene s-a format natural o forma umana care seamana cu un un indian ce poarta o bentita cu pene si casti de telefon in urechi.

Omuletul vesel, Brazilia

Forma din imaginea de mai sus a fost formata artificial si poate fi apreciata doar din spatiu. Forma gigantica in forma de om se afla langa orasul Bauru, Brazilia.

Insula Galesnjak, Croatia

In apele marii Adriatice, se afla insula Galesnjak care are un aspect deosebit: o inima usor asimetrica. Insula are 11 hectare si nu este locuita. Proprietarul insulei a aflat de forma insulei cand a inceput sa fie asaltat cu cereri ale cuplurilor care vroiau sa se cazeze aici de Valentine's Day.

Amprenta gigant, Marea Britanie

Amprenta se afla in parcul Hove, din apropierea orasului Brighton si masoara 38 m.

Alfabetul din spatiu, Australia

Desginerul grafic Rhett Dashwood a great primul alfabet Google Maps, cu 26 litere. Literele au fost facute folosind imagini din satelit cu peisaje naturale si cladiri.

Leul de la Gradina Zoologica, Bedfordshire, Marea Britanie

Cei de de la gradina zoologica Whipsnade din Whipsnade (in apropiere de Bedfordshire) au vrut sa se promoveze si altfel, de aceea au realizat un leu vizibil doar din spatiu.

Svastica din Marina americana, SUA

Imaginea de mai sus reprezinta cladirea Marinei americane din orasul Coronado. Aspectul final a fost neintentionat, iar Marina a fost obligata sa cheltuiasca peste 600.000 $ pentru a modifica forma cladirii.

Ipod Shuffle din SUA

Desi Google Earth a surprins cel mai mare Ipod Shuffle, in realitate, acolo se afla o ferma.

Reclama Coca-Cola din desert

Pentru a aniversa 100 de ani de activitate, compania a realizat cel mai mare logo Coca-Cola din lume. Localizata in partea de nord a Chile, logo-ul are o inaltime de 50 m si o lungime de 120 m. Logo-ul a fost facut din 70.000 de sticle goale dde Coca-Cola.

Omagiu pentru Oprah

Celebritatea si impactul pe care Oprah il are asupra americanilor nu alre limite. Un fermier din Arizona a construit un labirint dupa chipul faimoasei Oprah pe un teren agricol de 4 hectare.

Sursa articol


8073

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de Vara de la Paris (Quartier d'Eté Festival)
Anual, de la mijlocul lunii iulie pana la inceputul lunii august se desfasoara Paris Quartier d'Eté..
Austria  |  Olanda  |  Turcia  |  Romania  |  Cehia  |  Germania  | 
Stiai ca?
FC Barcelona este cel mai mare stadion privat din lume, cu peste 100.000 de locuri? Stadionul este unul dintre cele mai vizitate puncte turistice din Barcelona?... Suprafata Oceanelor este: Pacific (169 479 000 km2) Atlantic (91 526 400 km2) Indian (74 694 800 km2) Arctic (13 960 100 km2) Procentul din suprafata acoperita cu apa a Pamantului este: Pa...
Dictionar turistic
Single - Camera de hotel, compartiment de vagon de dormit sau cabina pe nava cu un pat individual. Camera dubla ocupata de o singura persoana (in regim single).
7 recomandari