Imbina utilul cu placutul - Scoala de Ghizi ATGR Bucuresti

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Imbina utilul cu placutul - Scoala de Ghizi ATGR Bucuresti


ROMANIA

Imbina utilul cu placutul!

Vino la Scoala de Ghizi ATGR Bucuresti - Editia a VIII-a sau in Iasi - Editia I sa inveti meseria cu care poti vedea lumea!In Scoala de Ghizi ATGR vei avea la dispozitie 8 luni pentru 8 aplicatii de weekend in tara, training-uri saptamanale de doua ore si obtinerea certificatelor ANC de Agent Turism Ghid, Ghid National de Turism. Pe langa noile competente, poti obtine si un job in turism in tara sau in afara ei la una dintre agentiile de turism cu care colaboram. Vei castiga un grup de prieteni alaturi de care vei crea amintiri in jurul focului, in cantece de munte si seri memorabile.

Training-urile sunt gratuite si deschise celor interesati. Formatorii si Instructorii ATGR vor aborda teme legate de activitatea din agentia de turism si activitatea de ghid de turism, precum si tehnici de conducere a grupului, geografie, prim ajutor, tehnici de supravietuire, alpinism, meteo, fauna si flora la munte.

Chiar daca faci cursul din placere si nu iti doresti o cariera in domeniu, aici vei dezvolta competente utile: vei invata sa vorbesti liber in public si vei afla cum poti captiva atentia intr-un discurs, vei socializa si vei cunoaste oameni noi.

Aplicatiile de weekend au loc o data la aprox. trei saptamani si se incadreaza in bugetul unui student ca pret. In cadrul lor descoperim impreuna Romania turistica si o transpunem prin ochii unui ghid de turism.

Experientele pe care le traim ne schimba. Cautam provocari pentru ca vrem sa devenim mai
buni, iar cele mai bune experiente sunt cele care ne duc dincolo de cat credeam initial ca putem face, ne fac mai puternici.

Viata incepe in afara zonei tale de confort, spunea Neale Donald Walsch. Vino cu noi si traieste viata la maxim!

Informatii si inscrieri la:
Pentru Bucuresti:
e-mail: office@ghiziiromaniei.ro
Tel: 0724.164.954
Website: www.ghiziiromaniei.ro

Pentru Iasi:
e-mail: iasi@ghiziiromaniei.ro
Tel: 0742.570.246


1790

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Caderea Bastiliei (Ziua Nationala a Frantei)
In data de de 14 iulie francezii sarbatoresc cu mare fast Caderea Bastiliei sau Fete nationale.14 iu..
Germania  |  Romania  |  Belgia  |  Austria  |  Franta  |  Malta  | 
Stiai ca?
Olanda poarta si urmatoarele denumiri: "Tara lalelelor", "Tarile de Jos" (fr. Pays-Bas), "Tara polderelor" sau "Tara morilor de vant".... Norvegienii sunt cei mai mari consumatori de cafea din lume cu 10,7 kg/persoana anual?...
Dictionar turistic
Clasa turist - Tourist class - Serviciu in transporturile maritime si aeriene care asigura pasagerilor prestatiile esentiale facandu-i sa beneficieze de un tarif redus in schimbul cresterii prin amenajari speciale a capacitatii de transport.
7 recomandari