Incepe sezonul reducerilor! De la gadgeturi pana la pachete turistice si chiar automobile, ofertele nu se lasa asteptate

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Incepe sezonul reducerilor! De la gadgeturi pana la pachete turistice si chiar automobile, ofertele nu se lasa asteptate


Iarna începe sa își facă simțită prezența, așa cum este de altfel și normal în cea de-a doua parte a lunii noiembrie, perioadă în care cuvintele englezești Black (negru) și Friday (vineri) sunt nedezlipite și nelipsite de la nici un buletin de știri. Urmează apoi Sf. Nicolae, după care intrăm în linie dreaptă către magia Crăciunului. Asta înseamnă vești bune pentru comercianți, care, practicând reduceri mai mult sau mai puțin reale, au raportat în fiecare an vânzări mult mai consistente în lunile noiembrie-decembrie față de oricare altă perioadă a anului.

De exemplu, una din cele mai cunoscute companii românești din domeniul turismului, Paralela 45, a practicat la edițiile Black Friday din anii precedenți prețuri mai mici chiar și cu 50%, în general pentru vacanțe în locații autohtone precum Mamaia, Neptun sau Predeal, dar și pentru anumite destinații din Bulgaria. În cursul acestui an, afacerile tur-operatorului Paralela 45 au crescut cu 25%, potrivit unui articol publicat pe economica.net. În mod destul de surprinzător pentru epoca în care trăim, doar 10% din totalul vacanțelor au fost vândute în mediul online, situație ce a determinat conducerea companiei să investească câteva zeci de mii de euro în online, aducând schimbări majore la site, angajând o echipă de consultanți și achiziționând un soft menit să ajute companiile să își facă singure rezervările. Ca atare, dacă aveți de gând să achiziționați vacanțe în străinătate sau în stațiunile romanești, stați cu ochii pe site-ul www.paralela45.ro în următoarea perioadă, pentru a nu rata ofertele de Black Friday, mai ales că agenția a decis în urmă cu un an să prezinte doar oferte cu ,,zero taxe ascunse’’, listând direct prețurile finale ale pachetelor de vacanță.

Dacă preferați insă cumpărăturile offline și sunteți din București sau aveți ocazia să ajungeți în capitală în perioadă 15-18 noiembrie, ați putea vizita Târgul de Turism al României, ce se desfășoară în această perioadă la Romexpo.

În altă ordine de idei, probabil că ați sesizat deja, la televizor sau pe net, ,,elicopterul’’ negru cu care sosesc pe 16 noiembrie reducerile de la eMAG, însă poate nu toată lumea a primit pe mail câteva din ,,hiturile’’ anunțate în acest an, așa că haideți să vedem despre ce este vorba. Televizor Led Starlight 80 cm la doar 399 ron, anvelope de iarnă Tigar (195/65R/15) la 99 ron, aspirator fără sac Phillips Power Pro Active la 249 ron sau mașină de spălat rufe Arctic Slim 6 kg la 499 ron sunt doar o parte din produsele care vor atrage cu siguranță un număr extraordinar de clienți vineri dimineața, la prima oră.

Nici agențiile de pariuri și cazinourile online nu vor rămâne indiferente la o sărbătoare că Black Friday, o parte dintre ele anunțând deja pentru perioada următoare tot felul de concursuri, promoții, bonusuri sau chiar rotiri gratuite fără depunere, așa că verificați-va zilnic adresa de mail sau intrați pe site-uri de specialitate, pentru a fi la curent cu ce se întâmplă pe această piață.

Nu în ultimul rând, dacă ai de gând să îți schimbi mașina în curând, s-ar putea să găsești ceva interesant pe autogeist.ro, site-ul unui magazin din Galați, care a investit mult în publicitate în ultimele zile, promițând clienților reduceri de până la 3.000 de euro la autovehiculele Second Hand scoase la vânzare, iar numărul acestora nu este deloc mic (peste 100). Toate mașinile puse în vânzare au cel mult 150.000 km, pot fi încercate gratuit în showroom-ul din Galați și niciuna dintre ele nu este mai veche de 5 ani.


301

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paris Plage
Anual, timp de o luna (de la mijlocul lunii iulie pana la mijlocul lui august) Parisul devine statiu..
Turcia  |  Franta  |  Ungaria  |  Spania  |  Belgia  |  Italia  | 
Stiai ca?
In antichitate, pentru egipteni, berea era cea mai importanta hrana, iar berea bautura lor favorita?... Lacul Victoria (69.490 km2) este cel mai mare lac din Africa, si al doilea din lume?...
Dictionar turistic
Dejun - Lunch - Masa de pranz, a doua masa principala a zilei, care se serveste, de regula, in intervalul 12-15.
7 recomandari