Inclusiv mobila de dormitor trebuie sa contribuie la o stare de liniste si confort. Iata cum o alegi!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Inclusiv mobila de dormitor trebuie sa contribuie la o stare de liniste si confort. Iata cum o alegi!


Care este incaperea "capabila" sa iti reincarce bateriile dupa o zi solicitanta? Desigur, dormitorul! Insa o amenajare necorespunzatoare a acestuia nu te va lasa sa profiti de efectele sale pozitive recunoscute. Fara un design linistitor, care sa te imbie la relaxare nu vei reusi sa simti pe deplin energia excelenta emanata de aceasta camera. Stiai ca 80% din populatia globului se confrunta frecvent cu perioade de insomnie, tocmai din cauza unei amenajari deficitare?

Pentru combaterea acestui fenomen, producatorii au venit cu solutii estetice practice si atragatoare, adaptate la nevoile fiecaruia. Seturile de mobila dormitor, realizate in mare masura tinand cont de sondajele efectuate in randul cumparatorilor, pot asigura echilibrul perfect in incaperea dedicata odihnei, incurajand somnul profund si regenerant. Iata cum sa alegi setul potrivit pentru tine!

Asigura-te ca iti ofera confortul dorit
Dupa cum ai remarcat poate deja, nu este suficient ca mobilierul doar sa arate bine. Pe langa aspectul placut, acesta trebuie sa fie si extrem de practic si confortabil. In acest sens, un set complet ce cuprinde toate piesele necesare amenajarii unui spatiu corect sistematizat si relaxant este esential. Ansamblurile standard alcatuite din pat matrimonial prevazut cu suport pentru saltea, dressing, 2 noptiere si o comoda cu oglinda sunt cele mai solicitate. Toate piesele sunt proiectate astfel incat sa existe o armonie remarcabila intre ele, sa ofere un confort sporit, dar si unicitate spatiului de odihna. Achizitioneaza un set complet de mobila de dormitor si vei avea din start garantia ca toate cerintele tale in materie de design interior sunt indeplinite!

Nu aglomera spatiul de care dispui
Criteriile de selectie a mobilierului includ atat aspecte de natura estetica, cat si de ordin functional si practic. Este inutil sa optezi pentru un set cu o schema coloristica placuta, daca dimensiunile nu se incadreaza in spatiul pe care doresti sa-l amenajezi, iar compartimentarea nu corespunde nevoilor tale de depozitare. La alegerea unui set mobila de dormitor trebuie avute in vedere dimensiunile, culoarea si stilul acestuia. Daca cele 3 criterii sunt bifate si indeplinesc toate solicitarile tale, atunci te poti orienta spre achizitionarea produsului.

In cautarile tale vei observa ca stilul predominant este cel minimalist, cu accente moderne, in care se urmareste crearea unui spatiu aerisit, dotat doar cu elemente utile, care nu incarca camera. Poti opta, de exemplu, pentru seturi ce includ un pat de 200 x 101 x 206 cm, o comoda de 130 x 105 x 42 cm si un dressing de 200 x 216 x 58 cm sau pentru combinatii cu pat de 186 x 123 x 211 cm, 2 noptiere de 50 x 49 x 39 cm, dressing de 261 x 207 x 57 cm si o comoda de 113 x 74 x 42 cm cu oglinda de 99 x 116 x 7 cm. In acest fel, poti beneficia de toate elementele necesare, fara a mai adauga nimic altceva in plus. Te vei bucura cu certitudine de un confort la standarde si de unicitatea spatiului de locuit.

Alege materiale de calitate
Materialele folosite pentru realizarea unor seturi de mobila de dormitor de calitate sunt rezistente la conditii externe, precum: zgarieturile, umezeala si temperaturile ridicate. Confectionate din PAL melaminat, cu canturi ABS ce permit muchiilor sa fie placute la atingere, cu ornamente din spuma poliuretanica sau elemente de serigrafie, in cele mai cautate combinatii cromatice ale momentului, seturile pot transforma orice camera de odihna intr-un coltisor de Paradis.

Investeste in mobila dormitor care corespunde tuturor preferintelor tale si vei constata rapid instalarea starii de bine in casa ta!


34

Ghiduri turistice
Evenimente
foto San Cayetano, San Lorenzo si la Paloma (The San Cayetano, San Lorenzo and Virgen de la Paloma festivals)
In luna august (perioada 7-15 august), Madridul celebreaza cele mai importante sarbatori traditional..
Belgia  |  Franta  |  Austria  |  Cehia  |  Olanda  |  Romania  | 
Stiai ca?
Un tribunal din Suedia a amendat-o pe Elizabeth Hallin cu suma de 680$ pentru ca si-a botezat fiul "Brfxx ccxxmrnp cccclllmmnprxxelmnckssqlb11116". Mamica ofensata nu s-a dat batuta si a fac... Viespile care aduc cele mai mari foloase agriculturii sunt Viespile Trichogramna evanescens, ele distrugand ouale a peste 100 de specii de fluturi, cei mai multi fiind daunatori periculosi ai plantelo...
Dictionar turistic
No show - Un client si-a rezervat o camera la hotel sau un loc intr-un avion si nu se prezinta. In cazul hotelurilor, de obicei, se sanctioneaza cu plata primei nopti de cazare.
7 recomandari