Informatii generale despre sistemul de supraveghere

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Informatii generale despre sistemul de supraveghere


O data cu cresterea nivelului de trai, oamenii isi doresc sa se simta mai confortabil. Incepand de la o alimentatie sanatoasa si pana la siguranta traita in propriul camin, oamenii vor din ce in ce mai mult. Tehnologia este un factor care ne influenteaza foarte mult vietile din prezent. Depindem mai mult ca niciodata de ea si ne dicteaza viata aproape in permanenta. Majoritatea echipamentelor pe care le folosim sunt gadget-uri moderne si depindem de ele la fiecare noua generatie.

Echipamentele de supraveghere sunt gadget-uri foarte avansate care s-au integrat in viata noastra din nevoia de confort si siguranta. Folosite la inceput in institutii, firme sau spatii publice, sistemele de supraveghere si-au facut loc in viata noastra treptat. Preturile din ce in ce mai mici i-a atras pe utilizatorii finali si au ajuns la concluzia ca, mai bine investesc intr-un sistem de protectie decat sa fie victime.

Cu timpul mai multi producatori de renume si-au dat seama ca trebuie sa aplice cateva schimbari strategice. Astfel, au inceput sa fabrice modele mai accesibile pentru toti clientii. Siguranta este pentru toata lumea.

Sistemele de surpaveghere se impart in mai multe categorii, prea multe pentru a fi intelese usor. Important sa stiti ca sistemele de supraveghere sunt de doua tipuri: sistemele IP si sisteme analogice. Sistemele analogice sunt prima lor forma, iar cele IP au aparut ulterior cu tehnologii mai noi, o calitate mai buna dar si un pret pe masura.

Indiferent de sistem, acesta este format din camere, DVR (daca sistemul este analogic), NVR (daca sistemul este IP), alimentatoare, HDD pentru stocare si optional un monitor pentru a urmari imaginile live.

La SKUT.ro, magazin specializat in echipamente de supraveghere, sisteme de alarma, de incendiu si sisteme audio auto si accesorii, puteti gasi echipamente de supraveghere video la preturi foarte atractive si numeroase tehnologii. Magazinul va pune la dispozitie garantie pentru fiecare produs, drept de retur, asistenta post vanzare si posibilitatea de a testa produsul cumparat.

Camerele de supraveghere au diferite forme si tehnologii. Ele se deosebesc in primul rand prin forma adoptata, fiecare tip de camera fiind destinata unui anumit tip de montaj. Spre exemplu, o camera dome este mica si se poate monta in tavan pentru a surprinde informatia de la un nivel mai mare.

Camerele in format bullet sunt ceva mai lungi, se monteaza in perete si pot fi utile atunci cand ai spatii stramte de supravegheat sau in zona respectiva nu este un tavan.

De asemenea, camerele Cube sunt destinate utilizarii interioare. De obicei sunt camere folosite des in familii deoarece integreaza microfon, difuzor si sunt ideale pentru a urmari bonele, copii etc.

DVR-urile sau NVR-urile sunt receivere la care se conecteaza camerele pentru a inregistra informatia. In ele se monteaza HDD-ul, fiecare model de DVR/NVR avand 1 sau mai multe locuri pentru HDD. Pot suporta de la 6TB de stocare pana la 30TB sau mai mult.

Diferenta dintre NVR si DVR este data de interfata. NVR-ul are conexiune UTP, adica foloseste cablu de internet intre el si camera. DVR-ul este un sistem cu intrari analogice. Insa amandoua fac acelasi lucru, difera doar conexiunea intre ele si camera.

Alimentatoarele mentionate mai sus se folosesc pentru camere. Acestea nu vin insotite de alimentatoare deoarece producatorii au considerat ca nu este nevoie. De obicei instalatorul decide cum este mai bine, iar metoda folosita cel mai des este cu sursa comuna de alimentare. Doar DVR/NVR-ul are alimentare separata, astfel ca puteti realiza un sistem curat si fara prea multe cabluri de care sa va impiedicati.

Monitorul este o unealta optionala dupa instalarea sistemul de alarma. Este esential doar in primele minute cand se realizeaza configurarea. Ulterior puteti renunta la el sau daca doriti il puteti pastra incat sa aveti imaginea live afisata pe el in permanenta.

SKUT.ro este un magazin cu experienta si cu o varietate larga de produse. Specializat in sisteme de supraveghere, sisteme de alarma, echipamente audio auto, sisteme de incendiu si altele, va ofera produse de cea mai buna calitate cu garantie si drept de retur. Pentru a fi siguri ca primiti produsele dorite, echipa va ofera asistenta post vanzare si posibilitatea de a testa produsele cumparate direct la sediu.


132

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Grecia  |  Ungaria  |  Germania  |  Cehia  |  Malta  |  Spania  | 
Stiai ca?
Amprentele ursilor koala nu se pot distinge de cele umane si pot fi confundate la locul unei crime?... Termitele Africane pot construi musuroaie de cca. 13 metri inaltime....
Dictionar turistic
Manastire - Institutie religioasa cuprinzand o biserica si mai multe chilii, unde traiesc, potrivit unor reguli de viata austere si izolati de lume, calugari sau calugarite; locas in care serviciul divin este oficiat de calugari/calugarite.
7 recomandari