Invata sa schiezi la Scoala de Ski EdenSki din Poiana Brasov

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Invata sa schiezi la Scoala de Ski EdenSki din Poiana Brasov


Vine sezonul de ski, se apropie din ce în ce mai mult sezonul rece, o schimbare de pol opus față de zilele verii, de la soare și căldură, la zile friguroase, înzăpezite. De la umbrela de plajă și costumele de baie, la setul de schiuri, placă de snowboard sau chiar și sania. Așteptam nerebdători deschiderea pârtiilor!

Așadar, probabil ești în căutarea unei școli bune de ski, pentru a rezerva niște ore de curs cu un instructor profesionist.

Poiana Brașov este cea mai modernă stațiune de ski din România, și îți va oferi mediul perfect pentru învățarea unui sport de iarnă sau perfecționarea acestuia, prin pârțiile cu un grad de dificultate variat, care permit procesului de învățare să se desfășoare în siguranță deplină și confort, asigurând în același timp un progres rapid.

Școala de ski EdenSki din Poiana Brașov a luat naștere din simpla dragoste pentru sporturile iernii, și ajuns în prezent din dorința de a împărtăși această dragoste, susținută de instructori bine instruiți. Astfel, EdenSki a ajuns recomandată cu încredere de cel mai bun schior român al momentului, participant în circuitul Cupei Mondiale de Ski Alpin, Ioan Valeriu Achiriloaie.

EdenSki School îți pune la dispoziție programe de învățare a tehnicii de ski alpin și snowboard, adaptate fiecărui client în parte și specializate pentru nivelul și preferința fiecăruia.

Pentru a face din procesul de învățare unul distractiv, școala de ski Eden, cu ajutorul instructorilor de ski specializați, dispune de lecții de ski private, ce se adresează atât copiilor cât și adulților care doresc să primească toată atenția instructorului și să aibe parte de un progres rapid.

Școala EdenSki îți oferă și lecții de ski în grup, pentru cuplurile care își doresc o escapadă romantică la munte, pentru grupurile de prieteni ce vor să învețe un sport nou, și pentru familii sau pentru prieteni care se simt mai confortabili să învețe împreună.

Lecțiile de ski oferite de EdenSki School în Poiana Brașov sunt gândite astfel încât siguranța cursanților să fie prioritatea absolută a instructorilor de ski și snowboard. Școala dispune de instructori profesioniști acreditați AMPSR și ISIA, cu o experiență vastă în lucrul cu toate categoriile de vârstă, toate nivelele de experiență și orice tip de pistă de schi. Astfel, se poate răspunde cu încredere oricărei solicitări din partea clienților, fie că este vorba de cursuri de ski pentru adulți sau cursuri de ski pentru copii.

Școala oferă atât ore de inițiere, pentru cei care nu s-au mai urcat niciodată pe schiuri sau placă, cât și ore de perfecționare la nivel intermediar și avansat. Pentru schiorii împătimiți, școala oferă și cursuri de tehnică off-piste și introducere în tehnică race, precum și drumeții de noapte cu schiurile de tură în Masivul Postăvaru (și nu numai).

Atât pentru ore individuale cât și pentru orele de grup, prețurile practicate sunt accesibile și competitive, oferind cel mai bun raport calitate-preț în Poiană Brașov în acest moment.

Pentru mai multe informații și rezervări vizitați www.edenski.ro


360

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Fotografiei - Roma (Fotografia - Festival Internazionale di Roma)
Roma gazduieste in muzee, galerii, spatii publice si private mostre de fotografie, in fiecare an cu ..
Stiai ca?
Prajiturile cu ravas nu sunt traditionale din China? Ele au fost inventate in 1920, de un lucrator al fabricii Key Heong Noodle din San Francisco? ... Lui Walt Disney ii era frica de soareci?...
Dictionar turistic
Brosura turistica - Material publicitar tiparit in diverse forme care promoveaza anumite zone de atractie turistica, unitati de cazare, programe turistice oferind turistilor detalii informative (pret, localizare, durata promotiei, orar).
7 recomandari