IoT for U - Hackathonul de la Targu Mures

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

IoT for U - Hackathonul de la Targu Mures


IoT systems și industria automotive se bazează pe embedded. În Târgu Mureș există o cultură formată pentru acestea. Astfel, în data de 23 noiembrie, compania de software development, AROBS, împreună cu Universitatea UMFST G. E. Palade organizează hackathonul - IoT for U.

Fii alături de cei mai talentați tineri ingineri din Târgu Mureș!
Studenții selectați vor fi organizați în echipe și vor avea la dispoziție microcontrolere. Dar mai mult de atât, va exista un obiectiv mai mare. Deocamdată tema este secretă. Echipele selectate vor afla obiectivul aplicației pe care o vor crea numai în ziua Hackathon-ului.

Când?
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie, la Târgu Mureș, la Universitatea UMFST G. E. Palade. Cinci echipe vor intra în cursă. Fiecare cu un maximum 3 membri.

Embedded în Târgu Mureș?
Târgu Mureș este un oras studențesc. Acesta este motivul pentru care există întotdeauna o deschidere către gândirea progresivă. Această mentalitate este susținută și de Universitatea UMFST G. E. Palade. Construind o punte între polul privat și cel academic, UMFST, în colaborare cu AROBS Transilvania Software a dat viață la hackathonul IoT for U.

Pe măsură ce tehnologizarea accelerează, sistemele embedded devin mai populare. Dar ce sunt de fapt sistemele embedded? Un sistem embedded este un controler care are o funcție dedicată în cadrul unui sistem electric.

Îți mai aduci aminte de MP3-ul tău? Era un sistem embedded. Controlerele de la semafoare? La fel. Există multe industrii care se bazează pe sisteme embedded, industrii ca cea de IoT și industria auto.

Automotive în Târgu Mureș
În Târgu Mureș există o cultură specifică de medicină și inginerie. În ciuda faptului că Târgu Mureș nu este un oraș populat, UMFST are două departamente de inginerie: inginerie industrială și inginerie electrică. Această cultură inginerească reprezintă o atracție deosebită pentru sectorul privat.

Anul acesta, AROBS Transilvania Software a sărbătorit această cultură cu a 5-a aniversare la Mureș. Echipa de #AROBSMures este formată din aproape 90 de ingineri, care întregesc echipa AROBS de peste 850 de profesioniști la nivel global.

În data de 23 noiembrie, participanții vor putea întâlni cele mai tinere talente inginerești. Fie ca cea mai bună echipă să câștige!

Află mai multe despre IoT for U, aici. Ne vedem acolo!


124

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de ..
Austria  |  Romania  |  Malta  |  Grecia  |  Belgia  |  Franta  | 
Stiai ca?
Canada are mai multe lacuri decat restul tarilor din lume la un loc?... Israel este denumita si "Tara sfanta"....
Dictionar turistic
Birou de obiecte pierdute - Birou amenajat in incinta garilor, autogarilor, aerogarilor, unde se strang si se recupereaza toate obiectele pierdute de pasageri.
7 recomandari