Karpaten Turism a castigat doua premii in cadrul TopHotel Awards 2019, fiindu-i recunoscut pentru al doilea an consecutiv statutul de lider de piata pentru turismul de incoming

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Karpaten Turism a castigat doua premii in cadrul TopHotel Awards 2019, fiindu-i recunoscut pentru al doilea an consecutiv statutul de lider de piata pentru turismul de incoming


Karpaten Turism a câștigat două premii importante la Gala TopHotel Awards 2019, cel mai important eveniment din industria de turism din România, fiind desemnat al doilea an la rând Cel mai bun turoperator de incoming și obținând locul al 3-lea la categoria Cel mai bun turoperator de outgoing.

Organizată la București în data de 16 Mai 2019, Gala TopHotel Awards 2019 a premiat hotelurile și agențiile de turism care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității în 2018.

Prezent la ceremonia TopHotel Awards 2019, Alexandru Mărginean, Outgoing Manager al Karpaten Turism a declarat: „După ce ani la rând am fost premiați la categoria de incoming, anul acesta suntem onorați și profund recunoscători pentru premiul primit și la categoria de outgoing. Acest premiu este rezultatul muncii și dedicării întregii noastre echipe.”

Este al doilea an consecutiv când agenția Karpaten Turism este premiată cu premiul cel mare în cadrul acestui eveniment, fiindu-i recunoscut statutul de lider de piață pentru turismul de incoming.

Anual, Karpaten Turism aduce peste 150.000 turiști străini în România, organizând pentru aceștia pachete complexe de circuite cu autocarul și croaziere pe Dunăre.

Pe partea de outgoing, Karpaten Turism și-a dublat în ultimii ani portofoliul de produse, oferind în acest moment una dintre cele mai largi varietăți de circuite și sejururi exotice de pe piața din România.

Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenții turoperatoare care s-a dedicat promovării atracțiilor turistice din România și atragerii de turiști străini, reușind de-a lungul timpului să devină lider de piață în organizarea de circuite, croaziere și sejururi. În prezent, compania deține în flota proprie 16 autocare moderne, două nave de croazieră în Delta Dunarii și două hoteluri, Hotel Piemonte**** din Predeal și Casa Bazna*** din stațiunea Bazna, jud. Sibiu, un al treilea fiind în faza de construcție, investind continuu în cei peste 200 de angajați ai săi și susținând dezvoltarea sustenabilă a turismului la nivel național. www.karpaten.ro


100

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Spania  |  Belgia  |  Austria  |  Franta  |  Cehia  |  Italia  | 
Stiai ca?
In orasul La Paz (Bolivia), temperatura medie este de doar 10 grade Celsius? Cu toate acestea, niciodata nu s-a inregistrat o temperatura de 0 grade. Situatia este identica si in Punta Arenas, Chile s... Egiptenii credeau ca faraonii sunt Dumnezeu?...
Dictionar turistic
Motel - Unitate de cazare situata in afara orasului, pe un itinerar turistic care ofera turistilor cazare. De obicei camerele sunt situate langa parcare.
7 recomandari