Kriptomat face disponibila tuturor tranzactionarea automatizata

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Kriptomat face disponibila tuturor tranzactionarea automatizata


Cumpărarea și vânzarea automată monitorizează prețurile și execută tranzacții în numele clienților Kriptomat.
Kriptomat a deschis calea clienților și investitorilor de criptomonede către puterea și comoditatea tranzacționării automate, în mod gratuit.

Cumpărarea și vânzarea automată de la Kriptomat funcționează în același fel ca și serviciile de tranzacționare automată, oferite de consilierii ce lucrează pe comisioane piperate pentru clienții înstăriți.

Gestionează–ți portofoliul cripto – automat
La Kriptomat, clienții pot specifica punctele de declanșare ale prețului pentru executarea de tranzacții de cumpărare și vânzare. Software–ul de Cumpărare și vânzare automată monitorizează prețurile 24/7 și efectuează tranzacții pentru client când prețurile cresc sau scad suficient de mult încât să atingă punctele de declanșare – chiar și atunci când clientul este offline, doarme sau se bucură de soare în vacanță pe o insulă tropicală.

Instrumentul permite investitorilor cripto să scape de grija monitorizării prețurilor. Comenzile lor de cumpărare și vânzare sunt efectuate atunci când sunt îndeplinite condițiile de declanșare.

Nu doar un bot
Spre deosebire de boți, care răspund la modificarea condițiilor de pe piață implementând strategii la propria lor voință, Cumpărarea și Vânzarea Automată de la Kriptomat efectuează doar tranzacțiile care sunt autorizate explicit de către clienți individuali.

Serviciul este creat cu scopul de a ajuta investitorii să execute strategii de investiții fără să monitorizeze obsesiv prețurile și condițiile pieței. Vrei să convertești Bitcoin sau Ethereum în bani lichizi odată ce prețul crește? O comandă de Vânzare Automată te poate ajuta să nu ratezi șansa. Vrei să cumperi Cardano sau Solana pentru un cântec? Specifică prețul tău în Cumpărarea Automată și comanda va fi executată imediat, atunci când prețul atinge pragul pe care l–ai stabilit.

Cumpărarea și Vânzarea automată face parte dintr–o serie de funcții Kriptomat care pune la dispoziție tehnicile avansate de investiții și de gestionare a portofoliului utilizatorilor care nu au cunoștințe temeinice de tehnologie blockchain sau investiții.
Alte instrumente includ cumpărările recurente, notificările de preț 24/7 și KriptomatPay, o soluție pentru freelanceri, antreprenori și influenceri, care doresc să primească plăți cripto. Instrumentele business–to–business Kriptomat includ widgetul de înrolare cripto KriptoRamp și Crypo Exchange White Laber API pentru întreprinderile Web3 care urmăresc să înroleze utilizatori.

Despre Kriptomat
Fondat în 2018, Kriptomat a revoluționat lumea criptomonedelor odată cu introducerea celei mai simple platforme din Europa. Kriptomat face finanțele digitale atât de simple încât oricine, de oriunde, se poate bucura de oportunitate, libertate și echitate în utilizarea de criptomonede. Sute de mii de clienți de peste tot din Europa și din alte 120 de țări din toată lumea au încredere în Kriptomat ca să cumpere, să vândă, să schimbe, să distribuie și să investească în cripto.

Image: https://photos.app.goo.gl/pZxy6DQMdswfQ6mD8


42

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Stiai ca?
Romania, cu o suprafata de 238.397 km², este o tara mijlocie ca intindere, fiind a 13-a ca marime din Europa (care are 49 de state) si a 81 a din lume, dintr-un total de 195 de state. Iata lista s... Capitala Danemarcei, orasul Copenhaga, este renumit pentru frumusetea pozitiei sale, fiind supranumit si "Parisul nordului". Acesta este situat pe Insula Seelanda sau Sjaelland, iar zona sa ...
Dictionar turistic
Hidroglisor - Ambarcatie cu fundul plat, putin cufundata in apa, care se misca extrem de repede, fiind pusa in miscare de o elice aeriana.
7 recomandari