Lacul Sanmarghita - loc de pescuit in zona Cluj - Bistrita, cu tot confortul pentru relaxare in mijlocul naturii

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Lacul Sanmarghita - loc de pescuit in zona Cluj - Bistrita, cu tot confortul pentru relaxare in mijlocul naturii


Pasionatii de pescuit din zona Transilvaniei au aproape o locație recent intrată în circuitul turistic, după un proiect de amenajare care respectă tot farmecul naturii, dar nu face compromis nici la partea de confort a oaspetilor. Este vorba despre Lac Sanmarghita, mai exact cabanutele premium de pe malul lacului, o proprietate privata administrata cu multa pasiune si simt de raspundere.
Este incurajat pescuitul sportiv, chiar daca exista reguli si cu privire la pastrarea unei parti din captura.

Lacul Sanmarghita este la jumatatea distantei dintre Cluj-Napoca si Bistrita, de asemenea aproape si de Tg. Mures. Poate fi locatia ideala pentru toti romanii iubitori de natura in general si de pescuit in special! Experienta in mijlocul naturii vine la pachet cu acel confort premium la care nu vrem sa renuntam - cabanutele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o iesire de o zi sau chiar de un concediu petrecut la pescuit, cu prietenii sau familia. Multi oaspeti fac rezervare pentru mai multe zile, atat in timpul saptamanii, cat si in week-end.

Amintiri memorabile la pescuit? Aici este locul perfect pentru amintiri epice, legendare, cu "monstrul baltii". Lacul este populat cu mai multe specii de pesti - crap, cteno, fitofag, caras si chiar somn. Locurile sunt amenajate pentru pescuit, acces direct la ponton, totul in stil rustic la exterior, dar cu interior premium in cabanute, chiar daca in stil minumalist.

Cabanute premium cu tot confortul
Fiecare cabanuta premium pentru pescuit & relaxare la Lac Sanmarghita include 2 paturi single, frigider, baie proprie cu apa calda si dus. Exista chiar si televizor si desigur conexiune la internet prin fibra optica (acces WiFi). Astfel, dispozitive ca smartphone, tableta, laptop sau smartwatch se pot folosi pentru a rezolva partea de comunicare sau eventuale sarcini urgente de munca de la distanta. Gazdele recomanda totusi o conectare mai degraba cu natura decat cu gadgeturile si tehnologia moderna...

"Tot ce ai nevoie pentru o iesire de o zi sau chiar de un concediu petrecut la pescuit, cu prietenii sau familia! Exista chiar si mini bucatarie, spatiu echipat pentru prepararea hranei. Plus curent, canalizare – toate dotarile moderne, dar in armonie cu natura. Finisaje de lux, prietenoase cu mediul, pentru cei care isi doresc o iesire din aglomeratia urbana, amintiri placute la pescuit in natura, fara a renunta la confort", se mentioneaza pe lacsanmarghita.ro, website-ul oficial al acestui lac de pescuit Cluj sau lac de pescuit Bistrita, asa cum este cautat si gasit de obicei pe internet.

Localizare Lac Sanmarghita
Cei mai multi oaspeti sosesc la Lac Sanmarhita dinspre Cluj-Napoca (60 km pe DN1C și DJ172F) sau Bistrita (45 km pe DN17 si DJ172F). Drumul este foarte bun (asfaltat) pana la lac, ultima portiune de 300 de metri reprezentand drum pietruit. Exista chiar loc de parcare amenajat. Totul este sigur si gandit pentru confortul maxim al pasionatilor de natura si pescuit.

In spatele cabanutelor se afla o padure de salcam, iar in fata o livada, deci cadrul natural este deosebit de placut si linistit. Se poate face gratar, se poate face chiar plaja, orice activitati in armonie cu natura. Multi oaspeti vin la pescuit cu prietenii sau cu familia, pentru una sau mai multe zile. Rezervarile se pot face la telefon 0727 339 178 sau prin email la adresa contact @ lacsanmarghita.ro.


188

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fête des Jardins
Cu ocazia evenimentului Fête des Jardins timp de un week-end, la sfarsitul lui septembrie, gradinil..
Ungaria  |  Romania  |  Italia  |  Spania  |  Germania  |  Grecia  | 
Stiai ca?
In iarna anului 1932 a fost atat de frig incat cascada Niagara Falls a inghetat complet?... Ploiestiul a mai fost supranumit si „capitala aurului negru“, un supranume de necontestat. Denumirea se datoreaza exploatarii resurselor de petrol, inceputa in jurul Ploiestiului in secolul XIX...
Dictionar turistic
Ghid insotitor - Angajat specializat al unei agentii de turism sau al unei alte organizatii care insoteste calatorii individuali sau in grup (turistii), punandu-le la dispozitie serviciile comandate cu anticipatie, pentru ca voiajul sa se desfasoare conform programului stabilit.
7 recomandari