Nisipurile de Aur - statiunea potrivita pentru o vacanta activa

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Nisipurile de Aur - statiunea potrivita pentru o vacanta activa


NISIPURILE DE AUR

Te numeri printre cei care asociaza invariabil statiunea de pe litoralul bulgaresc Nisipurile de Aur cu plaje acoperite de nisip fin, cu valuri cristaline si cu preturi mici practicate de hotelieri la pachetele all-inclusive? Desigur, nu gresesti cu nimic, dar statiunea este potrivita si pentru o vacanta activa, desi ai fi tentat la prima vedere sa nu crezi acest lucru.

Pentru inceput, aproape fiecare dintre cele peste 70 de unitati hoteliere, cu un nivel de confort estimat la minim doua stele si maxim cinci stele, are piscina, in asa fel incat sa te poti bucura de apa si intr-un cadru mai intim.

In Nisipurile de Aur, spre exemplu, poti petrece alaturi de familia ta, un sejur de 6 zile si 5 nopti intr-un hotel de patru stele, cu masa in regim Ultra All Inclusive cu toate taxele incluse, cu pisicina, bar si multe alte facilitati, pentru suma de doar 242 euro/pers, pentru rezervarile facute prin Galeria de Vacante!

Galeria de Vacante iti pune la dispozitie oferte similare pentru tot sezonul de vara !

Autoritatile au grija sa pastreze calitatea nisipului si nu dau curs solicitarilor de construire a mai multor strazi sau marirea numarului de locuri de parcare, argumentand ca reputatia statiunii este una de familie, prietenoasa, bogata in vegetatie si in mare parte un loc pietonal.


In timpul amiezii, cand nu este recomandat sa stai pe plaja, ai putea face niste excursii la obiectivele turistice din apropiere. Manastirea Aladzha, interesanta pentru picturile sale murale sau Varna, orasul vecin, sunt cele mai potrivite. Varna este potrivita si daca te numeri printre iubitorii kartingului, pentru ca aici se afla o pista special amenajata.

La 31 de kilometri de Varna, in centrul orasului Balchik, se afla Gradina Botanica, un complex ce reuneste intr-un mod armonios si ingenios totodata stilurile bulgaresc, moldovenesc, mauritian si oriental. Merita sa mergi pana aici doar pentru a aprecia singur cat de bine imita gradina labirintul cretan, ideea de baza de la care au pornit arhitectii Gradinii Botanice.


843

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul International de Film de la Istanbul
Festivalul International de Film din Istanbul este primul festival de film din Turcia, organizat de ..
Stiai ca?
De la un simbol al intelectualismului la unealta zilnica, stiloul, inventat de Petrache Poenaru, a revolutionat invatamantul. Inventia a fost brevetata pe data de 25 mai, 1827, de catre guvernul franc... In muntii Gara-Taz (Kazaha), intr-o pestera care se afla la 160 de metri adancime, a fost gasita o neobisnuita padurice de brazi?...
Dictionar turistic
Aranjamente la sol - Servicii locale oferite turistilor la desinatie de catre o persoana sau o organizatie cunoscuta ca operator la sol sau tur-operatoare: transportul pana la hotel, inchirieri de masini, turul orasului etc.
7 recomandari