TurisMALL
powered by

Noi suntem MoLoSo


BUCURESTI

MoLoSo este agentia digitala care ajuta business­urile locale in integrarea serviciilor de marketing online prin intermediul tuturor canalelor de promovare folosind campanii de search, mobile, display si social.

Compania noastra foloseste cele mai noi tehnologii existente si, cu ajutorul specialistilor nostri certificati, genereaza rezultate tangibile pentru parteneri. Stim ca fiecare business in parte este unic si are o abordare diferita, de aceea serviciile noastre 0sunt personalizate pentru fiecare individ în parte.

Depunem mult efort si pasiune in ceea ce facem, astfel incat campania clientilor nottri sa ajunga la publicul tinta si sa obtina rezultatele dorite. Compania noastra vine in ajutorul dezvoltării IMM­-urilor din România cu cele mai noi instrumente de marketing digital.

Online Marketing
Oferim rezultate masurabile, tangibile si construim strategia astfel incat sa indeplineasca cerintele stabilite!

Campanii PPC
Doriti eficienta maxima pentru campaniile PPC derulate? La MoLoSo dezvoltam cele mai potrivite strategii pentru ca rezultatul sa fie cel dorit.

Digital Strategy
Va doriti vizibilitate pentru afacerea dumneavoastra in mediul online? Suntem echipa potrivita pentru dumneavoastra. Experienta si inovatia sunt principalele calitati care ne recomanda pentru a fi parteneri.

Raportare Lunara
Oferim transparenta 100% si la fiecare final de luna (saptamana) va oferim un raport al campaniilor.

Conversion Optimization
Am dezvoltat si implementat pana in prezent mii de campanii de succes pentru partenerii nostri.Urmarim comportamentul userilor pe site si identificam posibilele problemele

Suport dedicat
Va oferim suport dedicat si puteti intra in legatura cu specialistii nostri.

Iti doresti ca Business-ul tau sa fie profitabil?
Contacteaza specialistii!117

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Spania  |  Romania  |  Germania  |  Malta  |  Italia  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Yo-yo este a doua cea mai veche jucarie din lume (cea mai veche este papusa) si a fost inventat in urma cu 3.000 de ani, in Grecia Antica?... In Marea Britanie, o persoana bea anual mai mult ceai decat 23 de italieni la un loc?...
Dictionar turistic
Rezervatie - Teritoriu ocrotit prin lege, pe care nu se pot face transformari, deoarece aici se gasesc plante, animale, minereuri sau formatii geologice rare, care prezinta importanta din punct de vedere stiintific.
7 recomandari