Nu iti place frigul? Iata topul celor mai populare destinatii exotice preferate de romani pana in 2018!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Nu iti place frigul? Iata topul celor mai populare destinatii exotice preferate de romani pana in 2018!


1. Maldive
In ultimii ani, tot mai multi romani au ales sa descopere frumusetile din jurul Oceanului Indian, incepandu-si traseul cu Insulele Maldive. Aceasta tara insulara gazduieste frumuseti naturale parca rupte din Rai, oferind vizitatorilor sai posibilitatea de a se relaxa pe plajele sale exotice, bucurandu-se de peisaje naturale de nedescris. Sezonul turistic catre aceasta destinatie incepe in luna Noiembrie, precum specifica pe site-ul filadelfiaturism.ro si cei de la FiladelfiaTurism, el incheiandu-se in luna Martie.
2. Dubai
Luxuriantul Dubai este o optiune foarte populara printre alegerile destinatiilor facute de romani in ultimii ani, in mod special datorita confortului oferit, dar si al peisajelor urbane incredibile pe care ei le pot admira. Emiratele Arabe Unite au investit foarte mult in crearea unui oras turistic high-class perfect pentru cei care doresc sa descopere inovatii tehnologice de ultima ora, imbinate cu servicii de cea mai inalta calitate. Show-urile special create pentru vizitatorii orasului sunt recunoscute la nivel mondial ca fiind cele mai impresionante, in mod special datorita situarii metropolei in mijlocul desertului. Cu toate acestea, turistii nu sunt lipsiti de plaje exotice si un confort de 7 stele.
3. Mexic
America Latina gazduieste una dintre cele mai populare destinatii exotice ale anului 2018 – Mexicul. Situata pe doua continente, aceasta tara gazduieste frumuseti naturale neexploatate agresiv, care pot fi admirate de vizitatorii pasionati de drumetii, oferind totodata un confort urban de cea mai inalta clasa. Aceasta destinatie este rezultatul incredibil al imbinarii tehnologiei cu natura, turistii bucurandu-se de plaje marginite de palmieri, orase coloniale, paduri bogate, dar si de piramide antice. Atractiile turistice ale Mexicului sunt foarte numeroase, majoritatea fiind legate de istoria civilizatiilor pe care teritoriul le-a gazduit de-a lungul timpului.
4. Republica Dominicana
Denumita si „Mica Spanie”, Republica Dominicana reprezinta o destinatie exotica ideala pentru persoanele care doresc sa iasa din zona de confort pentru a descoperi unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale ale lumii moderne. Acest taram magic este inconjurat inspre marginile sale de un decor muntos ce ascunde superbele plaje cu nisip alb si apele cu multiple nuante de turcoaz. Resorturile situate in acest Paradis ofera vizitatorilor conditii de cea mai inalta calitate, oferind atat drumetii si excursii optionale catre atractiile turistice istorice si culturale, cat si show-uri organizate in incinta lor.
5. Egipt
Gazduind o istorie foarte bogata si diversa, o cultura care a influentat major cursul societatii moderne, Egiptul este o destinatie turistica care a ajuns foarte usor in topul preferintelor romanilor. Acest taram mitic regasit pe malul Nilului pune la dispozitie servicii hoteliere moderne folosindu-se de tehnologie moderna, oferindu-le posibilitatea vizitatorilor sa admire istoria locurilor cu ajutorul excursiilor optionale organizate periodic. Exista foarte multe atractii turistice care pot fi vizitate in timpul unui sejur in Egipt, printre acestea numarandu-se Piramidele din Giza si Cairo (capitala), dar si Sfinxul si Templele sacre Luxor si Karnak, Valea Regilor si Valea Reginelor.

Ce avantaje are calatoria pentru tine?
 • Evadarea din rutina, din cotidian;
 • Recreerea fizica si psihica;
 • Cunoasterea unei diversitati culturale si sociale;
 • Dezvoltarea aptitudinilor de comunicare, de relationare;
 • Provocarea propriei persoane
 • Testarea caracterului si descoperirea sinelui;
 • Iesirea din zona de confort;
 • Experimentarea si castigarea unor amintiri unice.


 • 534

  Ghiduri turistice
  Evenimente
  foto Fête des Jardins
  Cu ocazia evenimentului Fête des Jardins timp de un week-end, la sfarsitul lui septembrie, gradinil..
  Franta  |  Austria  |  Germania  |  Ungaria  |  Spania  |  Malta  | 
  Stiai ca?
  Stiati ca sarbatoarea Pastelui incepe in dupa-masa zilei de sambata? Se termina postul de 40 de zile si clopotele incep sa bata din nou? Cel mai important moment al zilei este sfintirea apei botezatoa... Femeile rostesc 8.000 - 9.000 de cuvinte pe zi, iar un barbat obisnuit intre 2.000 si 4.000 de cuvinte pe zi?...
  Dictionar turistic
  Check-in - Procesul inregistrarii oaspetilor la sosirea in hoteluri sau alte structuri de cazare, in mod obisnuit prin semnarea in registru sau introducerea datelor intr-un sistem computerizat. Intervalul orar de primire al camerei incepe, de obicei, cu ora 12 sau 14.
  7 recomandari