Nu rata ofertele de cazare in regim hotelier din Bucuresti in acest sezon

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Nu rata ofertele de cazare in regim hotelier din Bucuresti in acest sezon


BUCURESTI

Daca deja te-ai indragostit de excursii si calatorii, atunci este timpul sa iti amintesti motivele pentru care vizitezi Bucurestiul cu drag si pasiune. Poate ca este vorba despre o intalnire de afaceri, poate ca este vorba despre o deplasare in scopul serviciului sau pur si simplu iti doresti cateva zile de relaxare in capitala, unde ai posibilitatea de a vizita cele mai importante puncte de atractie. Oricare ar fi motivul pentru care vizitezi Bucurestiul, trebuie mereu sa ai la indemana cea mai eficienta solutie de cazare.

Pana nu demult, cazarea in regim hotelier era cunosucta doar celor de peste granita, insa, in ultimii cinci ani de zile, datorita unor motive puternice (criza economica si concurenta ridicata), acest tip de cazare a devenit extrem de popular. Mai multe detalii cu privire la cazarea in rehim hotelier in Bucuresti regasiti in mediul online, pe adresa apartamente-regimhotelier.ro.

Oferte de nerefuzat pentru cazarea in regim hotelier Bucuresti

Daca ai ajuns in Bucuresti, atunci trebuie sa ai in vedere una dintre unitatile de cazare din urmatoarele zone: Piata Unirii, Piata Alba Iulia, Mosilor, Mihai Eminescu, Bdul. Corneliu Coposu, Bdul. Decebal, Sos. Fabrica de Glucoza, Bdul. Dimitrie Pompeiu, Bdul. Barbu Vacarescu, Piata Muncii, Calea Calarasi sau Str. Delea Veche.

Oferta de cazare pentru o noapte, o saptamana,o luna sau chiar mai mult nu poate fi trecuta cu vederea, mai ales pentru faptul ca o astfel de cazare ofera mult mai multe avantaje decat o sedere la o pensiune sau la un hotel. De cele mai multe ori turistii isi doresc confortul de acasa oriunde se cazeaza. Pentru acest motiv, specialistii in cazari si imobiliare au alcatuit cateva oferte ce nu pot fi trecute cu vederea de catre turisti. Astfel, pentru o cazare in regim hotelier intr-o garsoniera complet mobilata si utilata, tarifele incep de la 33 de euro per noapte.

In varianta garsonierelor in regim hotelier se includ cele mai moderne microapartamente, asa cum le place bucurestenilor a zice, si vin dotate cu tot felul de facilitati, de la locuri de parcare dedicate pana la frigidere si aragaze. In plus, nu se rateaza nici zonele de cazare, atat de linistite si de placute pentru turisti cu o serie de birouri de lucru, flexibilitate sau decor ultra-modern.

Pe langa cazarea intr-o garsoniera, in Bucuresti se ofera turistilor care iubesc aventurile in grup sau se regasesc cu afaceri in capitala o gama variata de apartamente moderne, cu 2, 3 si 4 camere.

Cat costa cazarea intr-un apartament cu 3 camere in Bucuresti?


„De vei alege o cazare in regim hotelier in Bucuresti, ca intr-un palat te vei simti” – par sa sune vorbele convingatoare ale unui turist recent cazat intr-un apartament cu doua camere. Desi costul variaza in functie de timpul de cazare, solutiile oferite de apartamente-regimhotelier.ro nu se compara cu nicio alta modalitate de cazare. Tariful pentru o singura noapte sau zi de cazare la un apartament cu doua camere este de 49 de euro si descreste odata cu numarul de nopti de cazare.

Astfel, cei interesati de un concediu relaxant si plin de energie se pot acomoda intr-un apartament cu doua camere, pentru care nu vor plati decat 39 de euro per noapte, daca intreaga durata de sedere este mai mare de 15 zile.

Nu ies din discutie nici apartamentele cu trei camere, complet mobilate si cu tot felul de accesorii moderne. Imobilele in care se regasesc apartamentele cu 3 camere din Bucuresti sunt recent date in folosinta, anii 2011 – 2013 aducand o adevarata dezvoltare pentru acest sector. Asa ca, daca inca nu ti-ai propus sa vizitezi Bucurestiul pentru ca nu ai avut la cine sa te cazezi, acum poti sa o faci, regasind sentimentul de acasa intr-unul dintre apartamentele de 3 camere, dezvoltate in varianta cazarilor in regim hotelier Bucuresti.

Ofertele sezonului estival sunt de neegalat, astfel ca, indiferent daca esti cu familia sau cu prietenii si alcatuiti un grup de 6 sau 8 persoane, o astfel de cazare este ideala pentru voi. Preturile incep de la 59 de euro per noapte, pentru o perioada de pana la 6 zile de relaxare si voie buna.

In schimb, daca va aventurati si mai mult in mrejele Bucurestiului, atunci aveti la dispozitie cel putin 15 zile in care sa cutreierati in lung si in lat capitala, cu un loc de dormit, relaxare si confort incadrat intr-un buget de 49 euro per noapte de cazare. La un scurt calcul si la un numar de 6 persoane, costul total pentru aceasta cazare in regim hotelier Bucuresti ajunge la 8,16 euro de persoana per noapte.

Cat este de convenabil sa ai sentimentul de acasa in astfel de unitati de cazare?

Regimul de cazare hotelier ofera multiple plusuri, comparativ cu hotelurile sau pensiunile din capitala. De aceea, ca si turist sau calator este mult mai convenabil sa te orientezi dupa tarife, dupa facilitatile oferite si dupa locatia de cazare. Daca iti doresti zone mai linistite sau mai agitate si pline de distractie, atunci trebuie sa alegi o cazare ce ti se potriveste.

Nu uita insa, orice cazare in regim hotelier Bucuresti iti ofera intimitate si confidentialitate, pozitionare geografica corespunzatoare, self-catering, spatiu mai mare la dispozitie, tarife accesibile, confort, lux si rasfat in stil modern. Fii printre cei care testeaza experienta dubla a unei calatorii uimitoare, mizata pe o cazare in regim hotelier in Bucuresti!


530

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Maratonul Londonez (London Marathon)
Maratonul Londonez se desfasoara anual in aprilie, fiind unul dintre cele mai mari maratoane urbane ..
Italia  |  Olanda  |  Austria  |  Ungaria  |  Malta  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Arabia Saudita este cea mai mare tara din Orientul Mijlociu. Aceasta are o suprafata de 2.149.690 km2.... Romania este casa celei mai grele cladiri din lume – Palatul Parlamentului, care a costat aproximativ 3 miliarde de <a href="https://www.valutare.ro/" title="Curs valutar dolar&quo...
Dictionar turistic
Rent a car - Inchirierea unei masini, pe o perioada determinata, contra unei sume de bani stabilita dinainte.
7 recomandari