O noua editie eTravel Conference 2017

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

O noua editie eTravel Conference 2017


BUCURESTI

eTravel Conference, cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei turismului si modalitatilor de promovare a acesteia in mediul online, reuneste la cea de-a VI-a editie un numar mare de specialisti internationali si locali, pe 26 octombrie 2017, la Ramada Parc, in Bucuresti.
eTravel Conference este un eveniment care isi propune sa creeze o punte intre industria turismului si mediul online ca mijloc de promovare si sustinere, aliniata cerintelor clientilor si evolutiei tehnologice. Printre notiunile vizate de eveniment si propuse spre dezbatere anul acesta se numara cele de marketing digital, travel apps si tactici de fidelizare a clientilor.
Evenimentul este structurat sub forma a doua conferinte si a doua workshop-uri organizate ca master classes si sustinute in paralel, pentru unitati de cazare si agentii de turism. Conferinta se adreseaza celor care isi doresc sa integreze eficient metodele de comunicare si marketing in promovarea afacerii lor, sa creasca vanzarea numarului de pachete turistice si cresterea notorietatii brandului.
Evenimentul se bucura, ca la fiecare editie, de prezenta unor specialisti recunoscuti din turism si marketing digital. Printre vorbitorii acestei editii se numara: Minttu Oramma (Momondo), Eugenia Dunaeva (Expedia), Eytan Goldfinger (Travelport), Dragos Anastasiu (Eurolines), Calin Ile (FIHR), Eugen Iacob (Veltravel.ro), Lucian Boronea (Accent Travel & Events), Sorin Stoica (Eturia).
A treia editie eTravel Awards
In cadrul aceleiasi zile va avea loc si eTravel Awards, competitia in care vor fi premiate cele mai eficiente si inovatoare proiecte din industria online a turismului din Romania.
Propunerile la eTravel Awards 2017 pot fi facute in perioada 28 august – 5 octombrie 2017, sunt gratuite si pot fi anuntate de orice persoana (autor sau utilizator), prin completarea formularului. Categoriile in care poate fi integrat un proiect sunt:
Best Travel Agency Website
Best Hotel Website
Best GuestHouse Website 
Best Travel Marketing Campaign
Best Destination Campaign
Best Newsletter Design
Best Facebook Fan Page
Best Destination Facebook Fan Page
Best Travel Application
Best Blogger Relations Program
Special Projects
Best Corporate Travel Blog
De asemenea, in cadrul competitiei sunt doua categorii speciale ( Most Popular Travel Blogger si Marketer of the year), in care publicul nominalizeaza, iar mai apoi voteaza persoanele inscrise la aceste categorii.
Toate proiectele si campaniile vor fi analizate de un juriu format din specialisti in social media, marketing, comunicare, digital si mobile. La categoria Most Popular Travel Blogger se va tine cont doar de votul publicului, iar la categoria Marketer of the Year votul va fi compus din votul publicului si al juriului. Mai multe detalii pe: www.etravelconference.ro


109

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Italia  |  Germania  |  Spania  |  Belgia  |  Ungaria  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Inima unei balene albastre bate doar de noua ori pe minut?... Chicago este mult mai aproape de Moscova decat este de Rio de Janeiro?...
Dictionar turistic
Rulota - Vehicul de turism, remorcat sau cu motor propriu, amenajat ca locuinta, permitand astfel sejurul in aer liber, acolo unde stationarea unor astfel de vehicule este autorizata sau in campinguri special echipate pentru a le primi.
7 recomandari