Ofera angajatilor ocazia sa se bucure de cat mai multe oportunitati de vacanta

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Ofera angajatilor ocazia sa se bucure de cat mai multe oportunitati de vacanta


Voucherele de vacanta sunt un instrument de recompensare a salariatilor, acordat pentru refacerea capacitatii de munca, acestia primind in anul 2018 din partea angajatorilor o prima de vacanta in valoare de pana la 11.400 de lei, respectiv echivalentul a maximum 6 salarii minime brute pe tara. Numarul salariatilor care beneficieaza de indemnizatia de vacanta este in continua crestere. Din acest an, si angajatii din sectorul public beneficiaza de o prima de vacanta sub forma voucherelor de vacanta. Astfel, cei aproximativ 400.000 de bugetari au primit sau urmeaza sa primeasca vouchere de vacanta in valoare de 1.450 de lei.

Cei recompensati cu vouchere de vacanta Chèque Vacances trebuie sa stie faptul ca acestea pot fi folosite in reteaua extinsa a partenerilor stategici Up Romania pentru plata cazarii, mesei, tratamentelor balneare si a serviciilor de agrement, exclusiv de pe teritoriul Romaniei. Beneficiarii pot rezerva pachete turistice si pentru sezonul urmator celui in care primesc voucherele, acestea fiind valabile un an de la data emiterii.

Voucherele Chèque Vacances sunt disponibile pe suport de hartie, sub forma de carnete cu file individuale, cu valori nominale de 50 de lei sau de 100 de lei sau pe suport electronic, sub forma de card. Pentru plata efectuata cu vouchere de vacanta pe suport de hartie nu se acorda rest de bani. In schimb, cardul de vacanta permite plata cu fractie din valoarea unui tichet pentru serviciile si pachetele turistice.

Cum functioneaza sistemul voucherelor de vacanta
Companiile private si institutiile din sectorul public achizitioneaza voucherele de vacanta de la compania Up Romania si le ofera apoi angajatilor pentru ca fiecare dintre ei sa se bucure de un concediu accesibil in Romania. Apoi, unitatile de turism afiliate accepta pentru plata serviciilor si pachetelor turistice cardurile si voucherele pe suport de hartie Chèque Vacances. Acestora li se ramburseaza de catre Up Romania contravaloarea serviciilor vandute in termen de 48 de ore pentru cardul de vacanta, iar pentru voucherele pe suport de hartie, contravaloarea se returneaza pe baza borderoului de rambursare transmis prin curier sau direct la sediul companiei.

Avantajele afilierii la reteaua Up Romania
Doar agentiile de turism acreditate si unitatile de cazare clasificate pot vinde serviciile turistice posesorilor de vouchere de vacanta. Prin acceptarea la plata a voucherelor de vacanta Chèque Vacances un hotel, o pensiune sau o agenţie de turism isi creste gradul de ocupare si valoarea medie de achizitie a serviciilor in decursul unui an.

Astfel, unitatile afliate la reteaua de parteneri strategici Up Romania beneficiaza de:

 • Gestiune si logistica simplificata pentru acceptarea voucherelor
 • Vizibilitate mare prin afisarea autocolantelor
 • Rambursare rapida a contravalorii voucherelor acceptate prin virament bancar
 • Promovare eficienta prin: newsletter, platforma dedicata www.vacanteromanesti.ro, brosuri catre clienti, Catalogul Vacante Romanesti, Aplicatia Card Up Romania si pe retelele de socializare.


 • 4 pasi pentru a deveni partener care accepta voucherele de vacanta Chèque Vacances
  1. Se solicita contractul la adresa de e-mail afiliati@upromania.ro sau la numarul de telefon 021.312.64.90.
  2. Se transmite apoi contractul semnat si stampilat catre Up Romania.
  3. In urma introducerii datelor in sistemul nostru, se primeste un mesaj de bun venit si se ofera acces la platforma chequeonline.
  4. Urmeaza activarea ofertelor si promovarea lor prin canale dedicate

  UP ROMÂNIA S.R.L. face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 19 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

  Intra AICI si descopera oferte speciale de concediu de care poti beneficia in Romania utilizand vouchere de vacanta Chèque Vacances.


  163

  Ghiduri turistice
  Evenimente
  foto Pietele de Craciun din Viena
  In fiecare an,incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase locuri din ..
  Grecia  |  Austria  |  Germania  |  Franta  |  Belgia  |  Romania  | 
  Stiai ca?
  Cei mai multi dintre locuitorii din Zambia nu traiesc pana la varsta  de 40 de ani?... Intr-o scoala din Virginia, SUA, elevii cu varste intre 7 si 10 ani au fost serviti cu cockteiluri Margarita? In urma scandalului de proportii care s-a iscat, a reiesit ca distribuitorii produselor co...
  Dictionar turistic
  Potential turistic - Este format din totalitatea factorilor de atractie din teritoriu. Acestia sunt formati din: - obiective ale fondului turistic natural care apartin reliefului, climei, apelor, invelisului biogeografic; - obiective ale fondului turistic antropic, care pot fi cultural-istorice, obiective economice, politico-adminstrative, vestigii arheologice, monumente istorice sau arhitectonice, colectii de arta, colectii stiintifice, valori etnografice si folclorice, obiective stiintifice si religioase care sunt rezultatul evolutiei civilizatiei umane intr-un teritoriu anume.
  7 recomandari