Parfumuri de vară pentru femei: arome proaspete și revigorante

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Parfumuri de vară pentru femei: arome proaspete și revigorante


ROMANIA

Fiecare sezon necesită o însoțire aromatică specială. Iarna este anotimpul mirosurilor grele, persistente și picante, toamna obișnuim să alegem ceva ne poate încălzi, iar primăvara - vesel și dulce.

Odată cu apariția căldurii, cu toții avem nevoie de puțină prospețime! Aromele proaspete de vară stimulează simțurile şi oferă o bună doză de energie, pentru toate aventurile tale estivale. Indiferent dacă petreci vacanța de vară la mare, în sălbăticia naturii sau în jungla urbană, cu un parfum de vară te simți întotdeauna excelent. O doză bună de citrice revigorante, aroma delicată a florilor de vară, tonuri acvatice exuberante cu atingeri exotice - și buna ta dispoziție e asigurată.
Sezonul estival este tot mai aproape, fiind un motiv frumos pentru a-ți suplini colecția de arome. Am pregătit un top de parfumuri pentru femei care vor oferi aventurilor tale estivale explozii de emoții și amintiri de neuitat! 

* Kenzo L''Eau par Kenzo
Imaginează-ți o zi însorită, luminoasă lângă ocean. Valurile răcoroase abia de-ți ating degetele de la picioare, stropii blânzi zboară pe față, razele zguduitoare ating soarele și orbesc… Aceasta este imaginea care i-a inspirat pe creatorii acestei compoziții, reușind să unească toate componentele asociate cu țările de resort.

* 212 Club Edition by Carolina Herrera
Iulie și august - lunile, în care se organizează cele mai tari petreceri! Aerul rece de noapte, cocktailuri dulci, piscină și cunoștințe fără obligațiuni. Să repeți astfel de momente în timpul iernii va fi foarte dificil și chiar imposibil. Muzica discotecilor fierbinți a inspirat parfumierii la crearea versiunii disco a renumitului «212». Luminos, sonor, palpitant care te face să uiți de toate. Creatorii au combinat toate motivele energizante și le-au pus într-o singură sticlă. Compoziția include citrice, coacăz negru, sorbet, două tipuri de iasomie, mosc și esență de patchouli. Minunate pentru a fi “purtate” zi de zi sau la ieșirile de seară.
Photo1 www.pinterest.com 

* Le Jardin de Monsieur Li by Hermès 
Înțelepții chinezi au spus: viața unei persoane începe exact în momentul în care va pune o grădină. Jean-Claude Ellen, creatorul Le Jardin de Monsieur, este de acord cu această afirmație, devenind inspirația în timpul dezvoltării conceptului de aromă. A decis să crească o seră de flori într-o sticlă mică. Feminitatea, romantismul și tandrețea emanate de mugurii proaspeți deschiși completează totul cu o magie unică și specială.

* Chance Eau Vive by Chanel  
Fondatoarea marii case de modă cu numele ei Coco Chanel a dorit să le ofere o șansă tuturor fetelor din lume. Este o oportunitate pentru a face visele să devină realitate, să-ți ridici umerii, să prinzi la curaj și să faci ceva neobișnuit. Așa a apărut aroma dată- ceva zburător, picant și foarte energic. La început, este dezvăluită o explozie de citrice formată din: lămâie, grapefruit și portocală roșie, fiind continuată de o combinație mai relaxantă de mosc și iasomie blândă. Totul concluzionează vetiverul, irisul și cedrul alb.
Photo2 www.pinterest.com

* Orange Flowers by Montale 
Vara, este în primul rând despre fructe. Proaspete, suculente, coapte. Această perioadă este resimțită într-un mod special în Italia. Orange Flowers by Montale te va transfera imaginar în lanurile italiene cu plantații de portocali uimitor de mari. Toate emană un miros unic, fiind dificil să rezistați! Inițial, se simte un amestec puternic de citrice și condimente, care sunt înlocuite treptat de o combinație formată din miere, floare de portocal, ylang-ylang și patchouli. Se sfârșește traseul cu acorduri delicioase de vanilie, cedru, vetiver și mosc.


3380

Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Spania  |  Italia  |  Belgia  |  Ungaria  |  Cehia  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Spania are peste 8.000 km de plaje?... In perioada Renasterii tarzii in Italia existau trei mari artisti, ca Leonardo da Vinci, Michelangelo sau Rafael, consideratii ulterior "genii supreme"? Tot in aceasta perioada a aparut s...
Dictionar turistic
Diagrama - Seating plan - Plan al unui tren sau autocar pe care se noteaza locurile retinute si observatii in legatura cu calatoria.
7 recomandari