TurisMALL
powered by

PASESTE PE URMELE FARAONILOR


thmb1
thmb1
thmb1
thmb1
thmb1

EGIPT

Un stravechi proverb arab spune ca - Omul se teme de timp iar timpul se teme de piramide - astfel nu este de mirare ca Egiptul este cea mai veche destinatie turistica din lume. Este locul pe care fiecare dintre noi ar trebui sa aiba ocazia sa il vada cel putin o data! Este poate, intai de toate, locul unde faraonii au construit istoria, paradis al istoricilor si pasionatilor de enigme! Pentru credinciosi, este pamantul pe care a calcat Moise si care a dat adapost Fecioarei Maria si pruncului Iisus! Este tara in care aventura va poate duce astazi in safari prin desertul devenit casa pentru beduini iar maine in adincurile fascinante ale unora dintre cele mai curate si mai bogate ape din lume unde veti descoperi recifele de corali printre care inoata pesti multicolori.

O vizita in Egipt este, pentru multa lume, implinirea unei dorinte adanci si misterioase. Este un taram ce te infioara si incanta in multe feluri. Fascinanta istorie antica ce asteapta sa fie descoperita (din Cairo in nord, si pana la Abu Simbel in sud), spectacolul orbitor al lumii subacvatice din Marea Rosie, desertetul cu spatii vaste presarat cu oaze prospete si ademenitoarele statiuni de la malul marii oferind relaxare luxoasa la malul marii.
Stiai ca fluviul Nil este cel mai lung din lume? Si daca da, te-ai gandit vreodata cum ar fi sa faci o plimbare pana in inima acestuia? Porneste cu noi in aventura vietii tale, unde vei descoperi Egiptul, tara faraonilor si a zeului Ra, cu radacini care se pierd intr-o istorie de peste sapte milenii, o veritabila tara-muzeu in care s-au contopit ca intr-un creuzet cele mai mari civilizatii de-a lungul epocilor.

Egipt a dat viata primelor cuvinte scrise ale civilizatiei si primii arhitecti, matematicieni, oameni de stiinta si medici. Pe langa intrigile legate de piramide, morminte si temple, istoria Egiptului marcheaza evolutia imperiilor roman si grec si aparitia religiilor – evrei, crestini, musulmani.
După vizitele istorice dedică cateva zile relaxării la plajă în Hurghada, fostul sat de pescari care în ultimii ani s-a dezvoltat foarte mult devenind una dintre cele mai populare stațiuni de la Marea Roșie. Aici poți face scufundări în Marea Roșie, în zona insulei Gifton considerată lumea coralilor sau să te bucuri de un jeep-safari în deșert cu o noapte tradițională beduină.

Profita de Oferta noastra,  699 euro/persoana +taxe . Detalii aici


150

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival D'automne - Festivalul Toamnei de la Paris
Festivalul Toamnei de la Paris, desfasurat pe stradutele orasului in perioada septembrie-decembrie, ..
Malta  |  Franta  |  Ungaria  |  Marea Britanie  |  Cehia  |  Belgia  | 
Stiai ca?
In Bolivia exista o piata dedicata vrajitoarelor. Printre cele mai in voga produse sunt broastele si serpii uscati precum si pene de bufnita, folosite pentru noroc si potenta.... Greutatea tuturor furnicilor de pe Terra este mai mare decat greutatea tuturor oamenilor. Furnicile traiesc pe Pamant de peste 100 de milioane de ani, fiind considerata specia care a evoluat si s-a...
Dictionar turistic
Receptie - Birou care asigura primirea si repartizarea turistilor in unitatile cu activitate hoteliera.
7 recomandari