Pasiunile prind aripi cu un credit de nevoi personale

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Pasiunile prind aripi cu un credit de nevoi personale


De cele mai multe ori, pasiunile noastre și visele legate de acestea sunt mai mari decât ne permite bugetul. Te gândești adesea ”Vai, ce multe lucruri aș face dacă aș avea mai mulți bani la dispoziție” sau ”M-aș bucura mai mult de pasiunea mea dacă aș avea bani să îi investesc în ceea ce mă face să uit de toate problemele din lume”.

Mulți dintre noi lasă anii să treacă și vine momentul în care ne uităm în urmă cu regret că nu am investit timp, dar și bani în ceea ce ne făcea cu adevărat să ne bucurăm de viață, să ne trezim în zorii zilei, să ne golim mintea de orice fel de griji.

Există soluții de creditare extrem de avantajoase, care îți oferă posibilitatea de a nu mai amâna lucrurile ce îți sunt dragi, iar una dintre aceste surse de bani poate fi creditul de nevoi personale oferit de Patria Bank.

Detalii despre creditul Patria Plus

Pasiunea ta poate primi unda verde cu un credit între 7.000 lei sau 80.000 lei pentru care nu vei avea nevoie de documente sau adeverință de venit dacă ești salariat sau pensionar. Creditul poate fi returnat într-o perioadă de 12 până la 60 de luni, iar suma împrumutată o vei cheltui fără să fie nevoie să oferi explicații băncii.

Dacă ai nevoie, pe lângă investiția în pasiunea ta, suma pe care o obții prin acest credit poate fi folosită pentru refinanțarea datoriilor pe care le ai la alte bănci. Dacă împărtășești pasiunea cu alți oameni dragi sau pur și simplu ai nevoie să obții o sumă mai mare decât te-ai încadra de unul singur, creditul Patria Plus îți dă voie să ai până la doi codebitori.

În cazul în care ai venituri din pensii sau locuiești în mediul rural, poți solicita creditul doar dacă ai un venit minim de peste 500. Dacă locuiești în mediul urban, iar veniturile tale nu sunt din pensii, venitul minim pentru a solicita creditul este de 1.000 lei. Veniturile acceptate pentru obținerea creditului sunt salariile, pensiile, veniturile din profesii liberare, din cesiunea drepturilor de autor, din chirii, dividende sau venituri obținute în străinătate.

Creditul poate fi rambursat prin trei căi - fie mergi la orice agenție a băncii, fie plătești dacă ai drum și pe la o benzinărie OMV prin serviciul WESTACO, fie plătești de oriunde ai acces la internet prin serviciul de internet banking numit Patria Online.

Un extra-beneficiu pe care îl poți atașa creditului tău Patria Plus este asigurarea de viață oferită de Allianz-Țiriac Asigurări. Dacă incluzi în contractul de credit și asigurarea Patria Protect, te vei bucura de un cost foarte bun al asigurării, dar și de o dobândă mai mică. În plus, vârsta maximă la care poți încheia un contract pentru un astfel de credit crește până la 75 de ani dacă ai încheiat și asigurarea de viață. Această asigurare te ajută să îți protejezi familia în cazul unui eveniment nefericit.

Când pasiunea ta prinde aripi și te bucuri 100% de timpul investit în ea, sunt șanse mari ca pasiunea să se transforme într-un mic business. În cazul în care îți place să ai toate produsele bancare la un loc și vrei ca și pasiunea ta monetizată să fie în contul aceleași bănci, ai opțiunea "cash management" pentru afaceri mici din oferta Patria Bank. Într-o lume în care tot mai mulți oameni renunță la jobul plin de rutină de la birou pentru a-și urma pasiunile, poate e momentul să asculți și tu mai mult inima sau instinctul și să dai mai mult timp lucrurilor care îți plac cu adevărat.


101

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pietele de Craciun din Viena
In fiecare an,incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase locuri din ..
Malta  |  Italia  |  Grecia  |  Belgia  |  Germania  |  Austria  | 
Stiai ca?
Cel mai lung curs de apa din Australia este Murray ce masoara 2.500 de km.... Un bizon adult poate avea o greutate de cca. 1.000 de kg....
Dictionar turistic
Turism de afaceri - Forma de turism practicata de angajati sau alte categorii de persoane, in interes de serviciu, in interiorul sau in afara tarii de resedinta, incluzand participarea la intalniri de afaceri, targuri si expozitii, conferinte si reuniuni.
7 recomandari