Petrece o luna de miere de neuitat, in Paradis

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Petrece o luna de miere de neuitat, in Paradis


Cum iti imaginezi luna de miere perfecta pentru tine si perechea ta? Fiecare cuplu are o dinamica aparte si o viziune diferita in ceea ce priveste albumul amintirilor de neuitat, insa – asa cum lesne se poate observa studiind preferintele turistilor inregistrate de catre agentiile de turism, in ultima perioada – unele dintre cele mai ravnite locatii de petrecere pentru luna de miere raman, in continuare, plajele cu nisip fin scaldate intr-o baie de soare si apele cristaline, perfecte pentru inot si nu numai. Astfel, în ultimul trimestru, raportat la aceeași perioadă a anului trecut, s-a dublat numărul de solicitări pentru luna de miere petrecută la plajă, în resorturi de lux situate în destinații exotice de top, potrivit 4Anotimpuri, agenție de turism specializată în planificarea de oferte honeymoon la cerere pentru turiștii proaspăt căsătoriți.

Fiind o constantă de neegalat între preferințele celor ce se căsătoresc, plaja și farmecul ei mirific atrage cuplurile ca un magnet și oferă posibilități multiple și experiențe diferite în funcție de trăirile și dorințele fiecărei perechi, așa încât, cu greu poți afirma că limita este o expresie ce poate caracteriza o lună de miere petrecută astfel. Îți dorești intimitate și liniște în doi, să simți că te contopești cu celălalt într-un decor paradisiac, cu stânci sculptate răbdător de ape ce se ivesc din valuri? O cină romantică pe malul apei, în acorduri de mandolină, în timp ce soarele apune la orizont, înnobilând azurul oceanului în mii și mii de nuante de foc? Vrei să dansezi desculț pe nisipul fin al plajei într-o armonie deplină cu tine și cu celălalt? Sau poate, îți dorești o insulă doar pentru voi? Luna de miere este acel reper de libertate și pasiune, pe care cu greu îl poți uita, iar o astfel de amintire trebuie atent construită pentru a atinge perfecțiunea. Cunoaștem locurile unde îți poți petrece luna de miere, prin ce sunt diferite și ce trăiri îți pot oferi, pentru ca momentul tău să fie unic și sublim.

Maldive, un arhipelag spectaculos de atoli naturali și insule de corali, unic în lume, cu lagune idilice, albastre, locația perfectă pentru o experiență de neuitat în luna de miere. Fiind situat la numai un metru jumătate deasupra mării, acest arhipelag tropical cu plaje întinse, verdeață frumoasă și numeroase specii de flori exotice are un farmec aparte, de care cu siguranță te vei îndrăgosti. Apusurile de soare mirifice când valurile înspumate se sparg de corali sunt cadrul ideal pentru romantism, acele momente în cuplu pe care nu le vei uita întreaga viață. Totodată, Maldive este destinatia ideală pentru activități marine, fiind renumită pentru snorkeling si scufundări.

Mauritius este o bijuterie verde în Oceanul Indian, renumită pentru plajele sale nesfârșite cu nisip alb, palmieri umbroși și lagune albastre. Recifurile de corali cu apă cristalină, perfect translucidă sunt ideale pentru snorkeling și înot. O mulțime de plaje cochete și puțin aglomerate fac din această destinație un loc minunat pentru intimitate și petrecere în doi. Celor care doresc sa exploreze insula le recomandam să nu rateze grădinile botanice din Pamplemousse, pământul de șapte culori si țestoasele de la Chamarel, fortul Adelaide din Port Louis.

Bali, exotismul la superlativ, în splendida Indonezie. Civilizație veche și tradiție, o cultură hindu remarcabilă, multiple temple de vizitat, artă și spiritualitate, dansuri tradiționale, câmpurile de orez din Ubud și o bucătărie excelentă și surprinzătoare. Plaje minunate, surfing, o destinație exotică plină de viață și culoare, o locație minunată pentru petrecerea lunii de miere. Te poți relaxa făcând yoga și poți experimenta chiar și mersul prin apă până la templul Pura Tanah Lot, adevărată oază de liniște și spiritualitate, dacă faci plimbarea în timpul refluxului.

Seychelles, un paradis tropical situat în Oceanul Indian unde poți admira broaște țestoase gigant, nuci de cocos uriase - coco de mer și o grădină botanică de peste 15 hectare cu plante exotice, flori tropicale și multiple specii de orhidee. Clădirile vechi, reminescențe ale perioadei coloniale și întinsele culturi de ceai dau un farmec aparte insulei. Frumoasa plajă Mahé, renumită pentru valurile sălbatice este ideală pentru surf și băi de soare.

Zanzibar cu peisaje mirifice, apa de un turcoaz perfect și nisipul de un alb strălucitor. Poți să înoți cu delfinii și să admiri între cele peste 600 de specii de pești, la adâncime, cu masca de snorkeling pe față. Iei cina la malul mării, admirând apusul și bucurându-te de preparate tradiționale, pregătite pe loc, din pește și fructe de mare, într-o atmosferă romantică deplină. Plantații de mirodenii, păduri de mangrove, corali în adâncuri și oamenii extrem de prietenoși fac din această locație una dintre cele mai remarcabile destinații exotice pentru luna de miere.

Având o experiență de peste opt ani în domeniu, 4Anotimpuri este un reper în organizarea călătoriilor honeymoon personalizate pentru că planifică cu deosebită atenție și transformă visele fiecărui cuplu în realitate, oferind acea lună de miere memorabilă turiștilor proaspăt căsătoriți. Cu peste 100 de destinații exotice în portofoliu, pe întreg mapamondul și un număr impresionant de oferte de cazare în hoteluri exclusiviste și resorturi de lux, agenția este concentrată pe nevoile fiecărui turist, ridicând standardele de calitate a serviciilor la un alt nivel. Nicio călătorie honeymoon nu este la fel, pentru că fiecare cuplu este unic și are așteptări diferite. Serviciul ireproșabil și prețurile avantajoase fac din 4Anotimpuri un partener de încredere în planificarea momentelor deosebite din viața ta.


894

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Dia de Cervantes
Anual, in data de 23 aprilie spaniolii serbeaza "Ziua lui Cervantes", romancier, poet şi dramaturg,..
Malta  |  Italia  |  Franta  |  Grecia  |  Cehia  |  Germania  | 
Stiai ca?
In lume exista 22 de tari in care peste jumatate din populatie este analfabeta? 15 dintre ele se afla in Africa.... Timisoara este supranumita si “Mica Viena”, denumirea fiind datorata vietii culturale bogate, a vestigiilor istorice, a cladirilor datand din secolul 18. ...
Dictionar turistic
Taxa de aeroport - Taxa perceputa in beneficiul organismului de gestionare a aeroportului si platita de utilizatorii aeroportului si/sau pasagerii aerieni pentru utilizarea instalatiilor si serviciilor furnizate in exclusivitate de catre organismul de gestionare a aeroportului si care au legatura cu aterizarea, decolarea, iluminarea si staţionarea aeronavei, gestionarea pasagerilor si manipularea marfurilor.
7 recomandari