Planificați week-end-ul vostru de neuitat în Bulgaria

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Planificați week-end-ul vostru de neuitat în Bulgaria


BULGARIA

Bulgaria Vă așteaptă cu promisiune pentru o odihnă de neuitat, chiar dacă este doar pentru câteva zile, în zona orașelor Montana, Ciprovți și a satelor Ciuprene și Rujinți. De ce exact acolo – acolo Vă așteaptă pacea și liniștea naturii virgine, o odihnă în mijlocul traiului și culturii autentice ale satelor locale, și o mulțime de obiective culturale și istorice. Deja este și mai ușor a Vă planifica singuri călătoria în Bulgaria de Nord-Vest – regiunea oferă turiștilor potențiali programe cu diferită durată și cu accent asupra diferitelor tipuri de turism.Programele turistice sunt dezvoltate și testate în funcție de infrastructura disponibilă și de așteptările diferitelor grupuri de turiști. Informație detaliată privind obiectivele și traseele turistice din regiune este disponibilă la web site-ul „Un week-end în zona de Nord-Vest“.Iată cu ce Vă urează bun venit această destinație de neașteptat – o dată cu vederile frumoase spre Predbalkana și Stara planina, veți avea posibilitatea a vedea moștenirea bine păstrată de pe timpurile antice. Cetatea antică Montana a devenit și mai atractivă pentru turiștii după reconstruirea sa completă. Este impresionant și Lapidariumul - „cartea din piatră” – dintre cele mai mari colecții de monumente epigrafice legate de istoria Montanei Antice. La muzeul istoric regional din orașul Montana, de exemplu, puteți vedea copie a comorilor medievale găsite în această zonă, icoane valoroase și multe alte exponate unice. În regiunea se regăsesc mănăstirile Chprovskia, Lopushanskia manastir și ruinele mănăstirii Gushovskia manastir, care sunt monumente istorice ale culturii de importanță națională și dovada spiritului bulgarilor. Nu în ultimul loc, printr-o plimbare în Nord-Vest vă veți putea atinge de moștenirea unică de pe timpurile Renașterii bulgare. Covoarele din Chiprovtsi și folclorul ”torlac” sunt emblematice pentru această regiune și impresionează turiștii.Ceea ce deosebește odihna în Bulgaria de Nord-Vest de cea petrecută în celelalte regiuni din Bulgaria, sunt posibilitățile bogate de turism rural. Puteți face parte din activitățile zilnice ale gazdelor: îngrijirea animalelor, plantarea de flori, fructe și legume, pregătirea mâncărurilor bulgare tradiționale, inclusiv de brânză și cașcaval din produse naturale provenite de la animale. Pentru iubitorii pescuitului, apele curate și rapide ale râurilor Ogosta, Tsibritsa și Lom oferă condiții excelente pentru practicarea acestui sport. Acum gândiți-vă – unde ați dori să vă petreceți week-end-ul liber? Savurați un week-end în Bulgaria de Nord-Vest!


1167

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Italia  |  Germania  |  Romania  |  Malta  |  Belgia  |  Franta  | 
Stiai ca?
In Alaska, este legal sa impusti ursii polari. Insa este interzis sa trezesti un urs pentru a-i face o poza?... Lamaia este un fruct care a fost adus in Europa in timpul cruciadelor, desi vechii greci si romanii l-au consumat cu mult timp inainte (lamaia apare in fresce facute prin secolul II). Se crede ca lama...
Dictionar turistic
Bagaj - Baggage - Lucruri impachetate, luate de calator intr-o calatorie. Este un termen folosit de obicei in SUA. In Marea Britanie este mai mult folosit termenul de "luggage", dar "baggage" este folosit de carausi.
7 recomandari