Planifica urmatoarea vacanta la Targul De Turism Al Romaniei - editia de toamna!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Planifica urmatoarea vacanta la Targul De Turism Al Romaniei - editia de toamna!


BUCURESTI

In perioada 10 - 13 noiembrie, ROMEXPO organizeaza Targul de Turism al Romaniei – editia de toamna. Va asteptam în pavilionul B1 al Centrului Expozitional cu cele mai bune ponturi pentru zboruri si vacante ieftine.

#TTR2022 prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment la care participă agenții de turism și touroperatori, unități de cazare și de agrement, precum și prestatori de diverse servicii în turism sau autorități de turism locale, naționale și internaționale.
Companiile prezente au pregătit mega oferte pentru vacanțele din perioada sărbătorilor de iarnă. Nu lipsesc reducerile considerabile pentru destinațiile exotice recomandate de Revelion, dar nici promoțiile pentru cazare în cele mai frumoase stațiuni de ski pentru zilele de Crăciun.

Cei care adoră magia sărbătorilor de iarnă și decorurile de poveste pot beneficia și de oferte atractive de city-break la Târgurile de Crăciun din cele mai populare orașe europene.
Pe lângă promoțiile de sărbători, pasionații de călătorie mai pot achiziționa cu reducere de până la 50%, pachete turistice all inclusive sau de tipul demi-pensiune pentru vară, bilete de avion și chiar sejururi în Delta Dunării, pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone de munte din țara noastră.
Nu ratați ediția de toamnă a Târgului de Turism al României. Vă așteptăm la ROMEXPO să alegeți destinația care vi se potrivește la un super preț.
Evenimentul este organizat în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România și Asociația Națională a Agențiilor de Turism.


PROGRAM DE VIZITARE
10 - 12.11.2022: în intervalul orar 10:00 – 18:00
13.11.2022: în intervalul orar 10:00 – 16:00
ACCES GRATUIT

Explorăm lumea la #TTR2022! Până atunci rămânem conectați pe conturile noastre de Facebook și Instagram.

www.targuldeturism.ro


307

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul International de Film de la Istanbul
Festivalul International de Film din Istanbul este primul festival de film din Turcia, organizat de ..
Stiai ca?
In vremurile de mult apuse, egiptenii venerau peste 1.000 de zei si zeite, iar cel mai important era Ra, zeul soarelui?... Duelul este legal in Paraguay daca ambii participanti sunt inregistrati ca donatori de sange?...
Dictionar turistic
Rezervatie - Teritoriu ocrotit prin lege, pe care nu se pot face transformari, deoarece aici se gasesc plante, animale, minereuri sau formatii geologice rare, care prezinta importanta din punct de vedere stiintific.
7 recomandari