Planifica urmatoarea vacanta la Targul De Turism Al Romaniei - editia de toamna!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Planifica urmatoarea vacanta la Targul De Turism Al Romaniei - editia de toamna!


BUCURESTI

In perioada 10 - 13 noiembrie, ROMEXPO organizeaza Targul de Turism al Romaniei – editia de toamna. Va asteptam în pavilionul B1 al Centrului Expozitional cu cele mai bune ponturi pentru zboruri si vacante ieftine.

#TTR2022 prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment la care participă agenții de turism și touroperatori, unități de cazare și de agrement, precum și prestatori de diverse servicii în turism sau autorități de turism locale, naționale și internaționale.
Companiile prezente au pregătit mega oferte pentru vacanțele din perioada sărbătorilor de iarnă. Nu lipsesc reducerile considerabile pentru destinațiile exotice recomandate de Revelion, dar nici promoțiile pentru cazare în cele mai frumoase stațiuni de ski pentru zilele de Crăciun.

Cei care adoră magia sărbătorilor de iarnă și decorurile de poveste pot beneficia și de oferte atractive de city-break la Târgurile de Crăciun din cele mai populare orașe europene.
Pe lângă promoțiile de sărbători, pasionații de călătorie mai pot achiziționa cu reducere de până la 50%, pachete turistice all inclusive sau de tipul demi-pensiune pentru vară, bilete de avion și chiar sejururi în Delta Dunării, pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone de munte din țara noastră.
Nu ratați ediția de toamnă a Târgului de Turism al României. Vă așteptăm la ROMEXPO să alegeți destinația care vi se potrivește la un super preț.
Evenimentul este organizat în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România și Asociația Națională a Agențiilor de Turism.


PROGRAM DE VIZITARE
10 - 12.11.2022: în intervalul orar 10:00 – 18:00
13.11.2022: în intervalul orar 10:00 – 16:00
ACCES GRATUIT

Explorăm lumea la #TTR2022! Până atunci rămânem conectați pe conturile noastre de Facebook și Instagram.

www.targuldeturism.ro


148

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Stiai ca?
Michael Jordan, celebrul sportiv, castiga anual din reclamele pentru compania Nike mai mult decat toti muncitorii din fabricile Nike, luati la un loc, din Malaezia?... Cel mai in varsta elefant in captivitate a avut 86 de ani....
Dictionar turistic
Voucher - Document emis de agentiile de turism pentru turistii individuali sau grupuri de turisti, prin care sunt stabilite serviciile ce urmeaza a fi asigurate turistilor de catre prestatori.
7 recomandari