Planuri de vacanta si cele mai tari mijloace de transport

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Planuri de vacanta si cele mai tari mijloace de transport


BUCURESTI

Tu ti-ai facut deja planuri de vacanta pentru aceasta vara? Daca te afli in categoria oamenilor grijulii sau dornici de o vacanta timpurie, atunci mai mult ca sigur ti-ai facut deja lista cu destinatiile turistice pe care sa le vizitezi, ti-ai programat vacanta si probabil ai dat si un mic avans. Intrebarea este: pentru ce ai optat in acest concediu? Confort, rapiditate, transport in comun sau masina personala?
Cei pasionati de drumetii lungi in care sa viziteze cat mai multe destinatii turistice probabil au ales masina personala. Este comoda, poti face opriri atunci cand doresti, poti vizita orice ti-ai pus in minte si te poti opri sa innoptezi aproape oriunde iti propui.
Cei care prefera rapiditatea iar drumul pana la destinatie este doar un mic artificiu de calcul peste care trec destul de repede, mai mult ca sigur au ales sau vor alege avionul. Cui nu i-ar placea sa se trezeasca intr-o dimineata, intr-o ora sa fie la aeroport si in altele trei sa fie deja pe o plaja la umbra unui palmier, cu un cocktail in mana?
Ei bine, noi avem o altfel de propunere, un concediu in care poti vedea o multime de destinatii, poti face opriri atunci cand simti nevoia sa te dezmortesti sau sa bei o cafea in locuri special amenajate, poti beneficia de confort, o masa (intotdeauna va fi binevenita la drum lung), o atmosfera frumoasa de calatorie in care poti cunoaste oameni, poti vorbi, asculta muzica, altfel spus, un concediu in care drumul sa fie partea cea mai interesanta!
Daca ti-am starnit interesul, atunci trecem la pasul urmator si iti impartasim o recomandare foarte tare: pentru concediile in care vrei sa calatoresti, sa vezi o multime de locuri si sa scapi de grija sofatului, poti alege cu incredere Romfour!
Cu destinatii in toata Europa, Romfour poate fi solutia cea mai buna atunci cand vrei sa calatoresti la un super pret si sa beneficiezi de cele mai bune conditii. Cu o flota de autocare si microbuze si o oferta inedita de calatorie “de la adresa la adresa”, Romfour se poate transforma in solutia ta de transport numarul 1 pentru concediul din aceasta vara. Iar daca nu te-ai gandit deja la o anumita destinatie, iti dam si cateva variante care cu siguranta iti vor starni interesul: ce ai spune de un concediu in Viena, Munchen, Bruxelles sau Amsterdam? Acestea sunt doar cateva dintre destinatiile Romfour pentru a petrece un concediu de vis in unele din cele mai frumoase orase ale Europei. Anul aceste sunt cerinte foarte mari pentru transport Romania – Germania si retur.
Romfour poate fi solutia optima si daca vrei sa iti vizitezi rudele din strainatate, daca chiar tu vei merge la munca in alta tara si inca nu te-ai decis pentru ce mijloc de transport sa optezi sau daca pur si simplu ai de trimis un colet. Iar aici, poti gasi si o oferta speciala. Daca ai rude in strainatate si primesti sau trimiti colete cu regularitate, la Romfour, clientii fideli sunt rasplatiti. Astfel, 6 calatorii spre orice destinatie din Europa poti trimite un colet gratis!
Indiferent daca vrei sa mergi in concediu, sa iti vizitezi rudele sau pur si simplu sa trimiti sau sa primesti colete, alege Romfour si bucura-te de preturi corecte si avantaje pe masura!


906

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul international de Muzica - Toamna Pragheza  (Prague Autumn International Music Festival)
Acest festival are loc in fiecare an in luna septembrie. Evenimentul, care dateaza inca din 1991, se..
Italia  |  Franta  |  Grecia  |  Malta  |  Romania  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Cercetatorii au stabilit ca relatiile sexuale armonioase contribuie la vindecarea durerilor de cap, reumatismului si te feresc de infarct. In plus, arde caloriile si ajuta la eliberarea endorfinelor (... Cel mai lent animal este steaua de mare. Aceasta parcurge intr-o ora 0,00058 km; melcul se deplaseaza cu o viteza mai mare, el atingand 0,025 km/h....
Dictionar turistic
Aranjamente la sol - Servicii locale oferite turistilor la desinatie de catre o persoana sau o organizatie cunoscuta ca operator la sol sau tur-operatoare: transportul pana la hotel, inchirieri de masini, turul orasului etc.
7 recomandari