Planuri de vacanta si cele mai tari mijloace de transport

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Planuri de vacanta si cele mai tari mijloace de transport


BUCURESTI

Tu ti-ai facut deja planuri de vacanta pentru aceasta vara? Daca te afli in categoria oamenilor grijulii sau dornici de o vacanta timpurie, atunci mai mult ca sigur ti-ai facut deja lista cu destinatiile turistice pe care sa le vizitezi, ti-ai programat vacanta si probabil ai dat si un mic avans. Intrebarea este: pentru ce ai optat in acest concediu? Confort, rapiditate, transport in comun sau masina personala?
Cei pasionati de drumetii lungi in care sa viziteze cat mai multe destinatii turistice probabil au ales masina personala. Este comoda, poti face opriri atunci cand doresti, poti vizita orice ti-ai pus in minte si te poti opri sa innoptezi aproape oriunde iti propui.
Cei care prefera rapiditatea iar drumul pana la destinatie este doar un mic artificiu de calcul peste care trec destul de repede, mai mult ca sigur au ales sau vor alege avionul. Cui nu i-ar placea sa se trezeasca intr-o dimineata, intr-o ora sa fie la aeroport si in altele trei sa fie deja pe o plaja la umbra unui palmier, cu un cocktail in mana?
Ei bine, noi avem o altfel de propunere, un concediu in care poti vedea o multime de destinatii, poti face opriri atunci cand simti nevoia sa te dezmortesti sau sa bei o cafea in locuri special amenajate, poti beneficia de confort, o masa (intotdeauna va fi binevenita la drum lung), o atmosfera frumoasa de calatorie in care poti cunoaste oameni, poti vorbi, asculta muzica, altfel spus, un concediu in care drumul sa fie partea cea mai interesanta!
Daca ti-am starnit interesul, atunci trecem la pasul urmator si iti impartasim o recomandare foarte tare: pentru concediile in care vrei sa calatoresti, sa vezi o multime de locuri si sa scapi de grija sofatului, poti alege cu incredere Romfour!
Cu destinatii in toata Europa, Romfour poate fi solutia cea mai buna atunci cand vrei sa calatoresti la un super pret si sa beneficiezi de cele mai bune conditii. Cu o flota de autocare si microbuze si o oferta inedita de calatorie “de la adresa la adresa”, Romfour se poate transforma in solutia ta de transport numarul 1 pentru concediul din aceasta vara. Iar daca nu te-ai gandit deja la o anumita destinatie, iti dam si cateva variante care cu siguranta iti vor starni interesul: ce ai spune de un concediu in Viena, Munchen, Bruxelles sau Amsterdam? Acestea sunt doar cateva dintre destinatiile Romfour pentru a petrece un concediu de vis in unele din cele mai frumoase orase ale Europei. Anul aceste sunt cerinte foarte mari pentru transport Romania – Germania si retur.
Romfour poate fi solutia optima si daca vrei sa iti vizitezi rudele din strainatate, daca chiar tu vei merge la munca in alta tara si inca nu te-ai decis pentru ce mijloc de transport sa optezi sau daca pur si simplu ai de trimis un colet. Iar aici, poti gasi si o oferta speciala. Daca ai rude in strainatate si primesti sau trimiti colete cu regularitate, la Romfour, clientii fideli sunt rasplatiti. Astfel, 6 calatorii spre orice destinatie din Europa poti trimite un colet gratis!
Indiferent daca vrei sa mergi in concediu, sa iti vizitezi rudele sau pur si simplu sa trimiti sau sa primesti colete, alege Romfour si bucura-te de preturi corecte si avantaje pe masura!


865

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Stiai ca?
Fructele culese in orele de dimineata sau de seara sunt mult mai gustoase decat cele culese la amiaza?... In China este o dovada de curtoazie din partea gazdei, sa incerce sa isi imbete oaspetii....
Dictionar turistic
Potential turistic - Este format din totalitatea factorilor de atractie din teritoriu. Acestia sunt formati din: - obiective ale fondului turistic natural care apartin reliefului, climei, apelor, invelisului biogeografic; - obiective ale fondului turistic antropic, care pot fi cultural-istorice, obiective economice, politico-adminstrative, vestigii arheologice, monumente istorice sau arhitectonice, colectii de arta, colectii stiintifice, valori etnografice si folclorice, obiective stiintifice si religioase care sunt rezultatul evolutiei civilizatiei umane intr-un teritoriu anume.
7 recomandari