Prelungeste-ti concediul! Generali te invita la un road trip prin Europa!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Prelungeste-ti concediul! Generali te invita la un road trip prin Europa!


BUCURESTI

Pentru multi dintre noi, perioada vacantelor de vara s-a incheiat, dar asta nu inseamna ca vom ramane tintuiti in casa pana la urmatorul concediu! Un road trip prin Europa, cum propune Generali Romania, este cea mai la indemana solutie pentru a va bucura de noi momente de relaxare in urmatoarele luni! Si ca sa va asigurati ca nimic nu va perturba buna dispozitie, castigati o asigurare de calatorie si una Full CASCO! Mai ales ca veti conduce mii de kilometri!
Vacanta ar trebui sa fie un timp perfect, de relaxare si din care grijile sa lipseasca cu desavarsire. Din pacate, se intampla uneori fel si fel de lucruri menite sa ne dea peste cap chiar si cea mai linistita perioada din an. Fie ca iti gasesti masina lovita in parcarea unui hotel si trebuie sa o duci intr-un service, fie ca intampini probleme de sanatate sau ai parte de accidentari neprevazute, sunt evenimente care iti dau peste cap concediul.
Toate aceste griji lasa-le insa in seama Generali Romania. Pentru ca stie ca iti doresti ca vacanta sa nu se fi terminat si ca esti deja cu gandul la urmatorul concediu, Generali pune la bataie un premiu de neratat: o asigurare de vacanta plus o asigurare Full CASCO pentru a calatori in siguranta.
Riscurile incluse in asigurarea Casco Perfecto:
Accidente rutiere;
Furt si tentativa de furt;
Vandalism;
Pierderea sau furtul cheilor;
Accidente cu autor necunoscut;
Accidente non-auto;
Calamitati naturale;
Incendiu, trasnet, explozie;
Loviri, ciocniri, izbiri;
Extindere teritoriala in afara Romaniei;
Cheltuieli pentru limitarea pagubelor;
Riscuri civile.
Cu o astfel de asigurare in buzunar poti primi o masina la schimb, astfel incat sa iti poti continua in voie calatoria pana ce autoturismul tau avariat este reparat. Sunt acoperite daunele chiar si in cazul in care masina a fost condusa de catre alt sofer decat titularul asigurarii.
Beneficiile asigurarii de calatorie TURIST:
Asistenta 24/24 h;
Suma asigurata de pana la 50.000 de euro;
Cheltuielile medicale sunt preluate direct;
Acoperire de maxim 120 zile consecutive in scop turistic sau 365 zile in scop business pentru fiecare calatorie.
Asigurarea preia toate cheltuielile medicale, cu medicatia, stomatologice, cheltuieli cu repatrierea, inclusiv raspunderea civila in afara Romaniei.
Ei bine, pentru ca stie ca iti doresti ca vacanta sa nu se fi terminat si ca esti deja cu gandul la urmatorul concediu, Generali pune la bataie un premiu de neratat: o asigurare de vacanta plus o asigurare Full CASCO pentru a calatori in siguranta.
Participa in perioada 11 septembrie - 23 octombrie la concursul "Generali te invita la un road trip prin Europa!", gazduit de site-ul acasa.ro, si poti intra in posesia premiului. Iti inscrii datele de contact, alegi o destinatie favorita dintre cele prezentate si apoi astepti extragerea, care va avea loc in data de 23 octombrie. Intre timp, te poti familiariza cu multiplele beneficii pe care le ofera cele doua tipuri de asigurare oferite de Generali Romania.203

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Stiai ca?
Canionul Yarlung Tsangpo din China este considerat a fi cel mai adanc canion din lume.... Cea mai mare insula inconjurata de apa dulce este Marajo din Brazilia. Ea are o suprafata de 40.100 km patrati....
Dictionar turistic
Vagon restaurant - Vagon in care pasagerii pot servi preparate calde sau reci, deserturi si bauturi racoritoare sau alcoolice.
7 recomandari