Proiecte de case mici pentru un teren sub 100 mp

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Proiecte de case mici pentru un teren sub 100 mp


Vin momente in viata noastra cand ne dorim sa avem o locuinta proprie in care sa traim linistiti alaturi de cei dragi o perioada cat mai indelungata de timp. Evident ca exista si situatii in care suntem destul de limitati din mai multe puncte de vedere in acest sens. Terenul este principalul factor de care depindem atunci cand vine vorba de construirea unei case. Atunci cand dispunem de un teren cu o suprafata de pana in 100 mp putem apela cu incredere la proiecte de case mici. Construirea locuintelor confortabile, atent gandite si compartimentate eficient este posibila cu ajutorul specialistilor in proiecte case mici. Si pentru ca la o simpla cautare pe internet putem gasi numeroase proiecte de case mici, cu atat mai grea este alegerea unui proiect care sa fie in concordanta cu nevoile si dorintele noastre. Pentru a usura intreg procesul, vom vedea in continuare care sunt principalele 3 aspecte de care ar trebui sa tinem cont in vederea construirii unei case mici pe un teren de pana la 100 mp.

Alegem sa construim in inaltime
Atunci cand terenul pe care il avem este destul de limitat in ceea ce priveste spatiul, o solutie buna ar fi optarea pentru un proiect de casa cu etaj sau cu mansarda. In acest fel, economisim teren si castigam spatiu pe verticala. Privitor la repartizarea camerelor, o bucatarie complet utilata, un living room, o baie si 3 dormitoare la etaj sunt mai mult decat suficiente pentru un cuplu proaspat format sau chiar pentru o familie obisnuita. Cu proiectele de case potrivite si cu ajutorul unei echipe de profesionisti putem avea oricand o casa desprinsa din revista.

Compartimentarea casei este esentiala
Daca avem un teren sub 100 mp, este indicat sa fim mai rigurosi si mai atenti in ceea ce priveste compartimentarea casei. Chiar si asa, cu o planificare ca la carte apeland la specialisti in domeniu putem avea o locuinta cu o capacitate de care sa profitam la maxim. O casa mica cu etaj poate armoniza intreaga locuinta si delimita in mod eficient spatiul pentru odihna, spatiul destinat relaxarii si spatiul de lucru, astfel incat intimitatea fiecarui membru al familiei sa fie respectata.

Gradina este oricand binevenita
Chiar daca la prima vedere acest aspect nu este neaparat definitoriu atunci cand se pune problema construirii unei case mici, odata cu trecerea timpului dorinta fiecaruia de a avea o gradina proprie se accentueaza. Un spatiu verde de care sa avem grija si de care sa ne bucuram in fiecare zi sau o terasa unde putem medita sau savura cafeaua de dimineata reprezinta aspecte esentiale atunci cand vine vorba de confort si armonie. O gradina, oricat de mica, este mereu binevenita pentru orice locuinta.

Prin urmare, acestea sunt principalele 3 aspecte de care este bine sa tinem cont atunci cand vrem sa construim o casa mica de la zero. Bineinteles ca, decizia sta in mainile fiecaruia, iar casa poate fi personalizata in functie de nevoi si buget.


104

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Romania  |  Franta  |  Malta  |  Belgia  |  Germania  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Capsunile ascund in ele elixirul contra pierderii memoriei, sustin oamenii de stiinta americani. Fructele contin un antioxidant puternic care intaresc memoria. Acest lucru s-a demonstrat in urma teste... Furnica poate ridica de 50 ori greutatea ei, poate sa impinga de 30 ori greutatea ei si intotdeauna cade pe partea dreapta cand e intoxicata. ...
Dictionar turistic
Aerobuz - Avion de pasageri de capacitate foarte mare ca re zboare pe distanțe medii si efectueaza curse dese.
7 recomandari