TurisMALL
powered by

Revelion in Egipt


ABU SIMBEL

In ultimii ani, tot mai multi romani prefera sa isi petreaca vacantele de iarna in tari insorite ca Egipt, Tunisia sau Turcia. Soarele stralucitor, apa cristalina, peisajele uimitoare, hotelurile de lux si preturile accesibile sunt cateva dintre motivele pentru care turistii dau navala in Egipt in luna decembrie.

Daca pe Valea Prahovei, pachetele de Revelion care ofera 4 zile de cazare la hoteluri de 3 sau 4 stele, cu mic dejun inclus ajung lejer la 450 euro de persoana, in Egipt pentru acelasi tarif veti avea parte de hoteluri luxoase de 4 stele, cu all inclusive si cina de Revelion.

Agentiile de turism au un program foarte bine organizat, astfel odata ajunsi in Egipt nu va ramane decat sa va alegeti excursiile pe care doriti sa le faceti. Printre excursiile ce nu trebuie ratate amintim de piramide, muzeul Luxor, Catacombele Romane, Canionul Colorat sau Palatul Al-Montazah.

Pentru ca Egiptul este o tara musulmana, in seara de Revelion nu veti intalni petreceri sau focuri de artificii pe strada, asa cum au loc in majoritatea oraselor importante din lumea intreaga. Cele mai multe petreceri au loc la hotel, pe vasele de croaziera sau in desert.

Petrecerile organizate la hotel sau pe vasele de croaziera sunt asemanatoare: mesele vor fi imbelsugate, cu numeroase bucate delicioase si deserturi colorate. Bautura servite in aceste locatii este slab alcoolizata, asa ca va puteti aproviziona din tara sau din duty free cu sticle de sampanie, vin, vodca sau whisky. De la petrecerile de Revelion nu vor lipsi dansurile din buric, concertele live si concursuri cu premii.

Petrecerile din desert sunt uimitoare: corturi albe, frumos decorate, muzica si tineri din toate colturile lumii dornici de distractie. Pentru a ajunge la petrecere, agentiile de turism pun la dispozitia turistilor autocare care ii iau din fata hotelului.

Pentru a nu avea parte de surprize neplacute, cereti cat mai multe detalii despre Revelion agentiei de turism!


1901

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Italia  |  Belgia  |  Malta  |  Germania  |  Cehia  |  Romania  | 
Stiai ca?
In lume exista 22 de tari in care peste jumatate din populatie este analfabeta? 15 dintre ele se afla in Africa.... Cei mai multi dintre locuitorii din Zambia nu traiesc pana la varsta  de 40 de ani?...
Dictionar turistic
Diagrama - Seating plan - Plan al unui tren sau autocar pe care se noteaza locurile retinute si observatii in legatura cu calatoria.
7 recomandari