Romanii nu mai pot pleca in vacanta fara drapel

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Romanii nu mai pot pleca in vacanta fara drapel


ROMANIA

Azi 30 martie 2011, OCR (Organizatia Calatorilor Responsabili) a anunat public hotararea luata in vederea imbunatatirii promovarii Romaniei. Potrivit acestei hotarari, turistii romani nu vor mai putea pleca in vacanta in afara, decat daca au cu ei in bagaj, steagul Romaniei, pentru a-l arata la granita.

OCR a facut publica aceasta hotarare dupa lungi dezbateri si sondaje care au urmarit gasirea unei solutii originale care sa aduca un plus de notorietate tarii. In urma unui studiu realizat pe un esantion de 2000 de respondenti, romanii considera Steagul Romaniei a fi cel mai reprezentativ simbol pentru specificul tarii. Potrivit raspunsurilor acestora, culorile steagului transmit valorile principale ale poporului nostru: rosu – spiritul de sacrificiu, galben - bogatia recoltelor, albastru – sinceritatea romanilor. Pornind de la acest rezultat al sondajului, OCR a intreprins o ampla campanie de fabricare de steaguri tricolore pe care le va pune spre vanzare pe site-ul dedicat campaniei, pentru ca toti romanii sa le poata accesa si cumpara usor. Aici vor exista mai multe modele pe diferite dimensiuni, tipuri de materiale si intensitate a culorilor.

Purtatorul de cuvant al OCR a declarat ca preturile steagurilor sunt simbolice pentru a fi in ton cu campania sustinuta, care este una de promovare simbolica a Romaniei.

Ca reguli de conduita, odata aflat la granita, turistul roman va trebui sa prezinte si sa desfasoare steagul, mentionand semnificatia celor trei culori. In punctul de vama va exista un translator, cunoscator al limbii romane, care va traduce semnificatia, vamesilor straini.

Intrucat am vrut sa aflam parerea bucurestenilor cu privire la aceasta hotarare luata, echipa infoturism.ro a iesit in strada si a intervievat cateva persoane. Mai jos opiniile acestora:11992

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Anul Nou Chinezesc (Chinese New Year)
Anul Nou Chinezesc este un eveniment plin de culoare, sarbatorit anual, la sfarsitul lui ianuarie ..
Turcia  |  Ungaria  |  Cehia  |  Marea Britanie  |  Spania  |  Malta  | 
Stiai ca?
Continentul Africa acopera 22% din suprafata uscata a Pamantului?... Egiptenii credeau ca faraonii sunt Dumnezeu?...
Dictionar turistic
Voucher - Document emis de agentiile de turism pentru turistii individuali sau grupuri de turisti, prin care sunt stabilite serviciile ce urmeaza a fi asigurate turistilor de catre prestatori.
7 recomandari