Serviciile de repatriere decedati, secretul nestiut de la bordul avioanelor

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Serviciile de repatriere decedati, secretul nestiut de la bordul avioanelor


Majoritatea celor care calatoresc cu avionul au motive de bucurie, fie ca vorbim despre un concediu, o scurta vizita in tara de sarbatori sau un zbor in scopuri de business. Cu toate acestea, nu toti cei care merg cu o aeronava sau, mai bine zis, cei care asteapta o aeronava sa aterizeze au un prilej de fericire.

Nu va condamnam daca nu v-ati gandit niciodata la acest lucru, tocmai pentru ca foarte probabil mintea va statea doar la vacanta care va asteapta, insa uneori aeroporturile sunt scena unor episoade tragice.

Mai exact, la bordul anumitor zboruri se afla sicrie cu trupurile neinsufletite ale celor care au murit departe de casa. Acestea ajung in tara natala prin intermediul serviciilor de repatriere decedati, puse la dispozitia rudelor indurerate de firmele de pompe funebre.

Spre exemplu, Casa Bucur, al carui site il puteti gasi la adresa www.funerarii-bucuresti.ro, ofera atat servicii de consultanta funerara predeces, imbalsamare/tanatopraxie, inhumare, incinerare, cat si servicii de repatriere decedati. In continuare, vom vedea in ce constau acestea si care sunt procedurile care trebuie urmate.

In primul rand, in momentul in care primesc tragica veste din strainatate, indiferent de ora din zi si din noapte, membrii familiei indoliate trebuie sa apeleze imediat firma de repatriere decedati. Casele de pompe funebre profesioniste au program non stop, tocmai pentru ca moartea poate lovi oricand, iar actiunile specifice unui deces in afara granitelor trebuie demarate imediat.

Prin urmare, daca si dumneavoastra treceti printr-o astfel de cumpana la un moment dat in viata, nu uitati ca primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa treceti peste sentimentul de deznadejde si dezorientare si sa apelati de indata la servicii de repatriere decedati.

In momentul in care primesc respectivul telefon, angajatii casei de pompe funebre demareaza repatrierea decedatilor. Primul lucru pe care trebuie sa il faca este sa ia legatura cu firma de servicii funerare partenera, din tara in care s-a produs decesul. Aceasta se va ocupa de toate cele necesare pentru imbarcarea sicriului cu trupul neinsufletit la bordul unui avion cu destinatia Aeroportul International Henri Coanda.

Intre timp, firma de repatriere decedati se va ocupa de intocmirea tuturor actelor necesare aducerii in tara a trupului neinsufletit.

Odata ce acesta ajunge pe aeroport, casa de pompe funebre il va prelua si il va transporta in localitatea de domiciliu, la capela si la cimitir. Transportul se va face la bordul unui autovehicul funerar special, dotat cu toate facilitatile necesare si la standardele de igiena cerute la nivelul Uniunii Europene.

Pe langa serviciile de repatriere decedati, o firma profesionista de servicii funerare, asa cum este Casa Bucur, va oferi clientilor sai numeroase produse: sicrie, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare, dar si capace frigorifice.

Totodata, pe site puteti afla ultimele informatii legate de ajutorul de inmormantare, legea funerara, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, dar si despagubirile in caz de deces prin accident de munca. Nu in ultimul rand, veti avea acces la lista bisericilor si cimitirelor din Bucuresti, pe sectoare.

Articol realizat de iAgency.ro


131

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Austria  |  Cehia  |  Franta  |  Grecia  |  Germania  |  Olanda  | 
Stiai ca?
Michelangelo incepe sa picteze Capela Sixtina la 70 de ani.... China are cel mai vechi calendar din lume? Editia lunara a calendarului a fost intocmita in 2600 I.Hr si are 12 semne zodiacale?...
Dictionar turistic
Patrimoniu turistic - Ansamblul atractiilor turistice naturale si antropice, al infrastructurii generale si turistice de pe un teritoriu dat; tot mai frecvent fiind utilizata si notiunea de produs turistic.
7 recomandari