Sfaturi pentru a atrage cat mai multi turisti spre cazarea ta

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Sfaturi pentru a atrage cat mai multi turisti spre cazarea ta


Fie ca este vorba de un apartament sau o cabana, locatia pe care o dai spre inchiriere trebuie sa ii atraga pe vizitatori si sa te ajute sa-i fidelizezi. Amenajarea, utilitatile si felul in care pastrezi spatiul vor avea un rol important, insa trebuie sa ai mereu in gand nevoile celor care iti trec pragul. Iata cateva idei si sfaturi:

Lumineaza spatiul
O incapere bine luminata, fie ca este vorba de lumina naturala sau artificiala, va atrage atentia vizitatorilor, asa ca asigura-te ca pozele de pe site-urile de specialitate reflecta aceasta calitate. Lumina ambientala este importanta pentru invitatii tai, iar aceasta poate fi obtinuta cu ajutorul corpurilor de iluminat atat pentru interior, cat si pentru exterior. O zona de relaxare din sufragerie se poate transforma cu usurinta intr-un colt dedicat lecturii. Cauta tipul perfect de lampadar aici si instaleaza-l langa un fotoliu sau canapea.

Daca ai o terasa la casa sau un balcon de dimensiuni mari la bloc, poti opta pentru benzi LED care ofera o atmosfera romantica sau pentru spoturi. De asemenea, felinarele rustice se potrivesc perfect in gradinile de la casa sau in curtile in care poti petrece cateva ore bune la aer pe timp de vara.

Adauga personalitate
Felul in care decorezi trebuie sa se concentreze si pe a oferi cat mai multa personalitate casei sau apartamentului. Acest lucru se poate obtine prin includerea tablourilor, a operelor de arta sau fotografiilor pe pereti. Incearca sa eviti obiectele personale precum fotografii cu familia ta, pentru a-i ajuta pe vizitatori sa se identifice mai usor cu spatiul. Acestia trebuie sa se simta ca acasa, fara a se intersecta cu prea multe obiecte care amintesc de familia altei persoane.

Include electrocasnicele esentiale
Cazarea ideala poate oferi acces la uscatoare de par, espressor, inclusiv masina de spalat, care poate fi necesara pentru sederile mai lungi pe timp de vara sau daca familiile care se cazeaza au si copii mici. Tot pentru astfel de cazuri este recomandat sa ai la indemana un patut pe care acestia il pot folosi pentru copil, dar si jucarii sau carti de colorat si creioane. Aceste mici atentii vor fi apreciate de parintii care trebuie sa se ocupe in mare parte a timpului din vacanta si de copiii lor. O cazare prietenoasa cu familiile cu membri de toate varstele va castiga increderea adultilor si vei reusi sa-i transformi in clienti fideli.

Nu uita de baie
Baia este unul dintre locurile care necesita cea mai multa atentie, atat cand vine vorba de curatenie, dar si de decor. Inspira-te din baile de hotel care au o atmosfera moderna si profesionista, dar nu uita sa incluzi elemente de decor si accesorii atractive. Acestea pot fi sub forma unor recipiente pentru sapun, lotiuni de corp sau geluri de dus, iar intr-un apartament cu spirit tanar poti include covoare cu patternuri amuzante si perdele de dus colorate. Baia trebuie sa fie extrem de curata, asa ca va fi nevoie sa te ocupi de curatenia in detaliu si sa aerisesti temeinic dupa fiecare vizita a turistilor.

Micile detalii la care apelezi pentru a-ti face casa mai primitoare o vor transforma intr-o locatie plina de originalitate, perfecta pentru cei care cauta mai mult de la o cazare. Nu uita sa acorzi multa atentie curateniei si sa ii ajuti pe oaspetii tai sa se simta cat mai confortabil.

Sursa foto: pexels.com


206

Ghiduri turistice
Evenimente
foto El Dia de Sant Jordi
Anual, pe data de 23 aprilie in Barcelona si imprejurimile sale domneste o atmosfera de sarbatoare. ..
Stiai ca?
Un român, Grigore Briscu (1884-1965), este inventatorul elicopterului şi al motorului rotativ. El a inventat un elicopter în anul 1909, iar motorul rotativ şi l-a brevetat la Oficiul Român de Inv... Daca atunci cand vorbim cu cineva, mesajul non-verbal transmis de corpul interlocutorului il contrazice pe cel verbal, avem tendinta de a ignora cuvintele si de a tine cont doar de limbajul non-verbal...
Dictionar turistic
Check-out - Intocmirea si achitarea notei de plata, precum si parasirea hotelului de catre client. Intervalul orar de predare al camerei se termina, de obicei, la ora 10 sau 12.
7 recomandari