Sistemul de sticla potrivit pentru terasa ta. Cum inchizi spatiile exterioare cu Sun Leader

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Sistemul de sticla potrivit pentru terasa ta. Cum inchizi spatiile exterioare cu Sun Leader


Închiderea teraselor reprezintă o opțiune modernă pe care o ai atât când vine vorba de terase comerciale și Horeca, dar și pentru terasele rezidențiale. Oferta Sun Leader include trei sisteme de sticla pentru terase, toate având avantaje importante pentru delimitarea spațiului, dar și pentru protecție și confort.

Datorită acestor sisteme de închidere, spațiile exterioare devin potrivite pentru organizarea de evenimente sau pentru simpla petrecere a timpului liber în compania celor dragi într-un loc confortabil și sigur. Sun Leader pune la dispoziția clienților proiecte inovatoare care reprezintă soluții eficiente indiferent de anotimp, pentru toate stațiile exterioare.

Sistemul manual de tip Sliding, ideal pentru terase rezidențiale
Ai reușit să amenajezi terasa visurilor în propria curte? Acum te gândești care e cea mai bună opțiune pentru închiderea acesteia, în așa fel încât să o poți utiliza în orice perioadă a anului. Sistemele de închidere cu sticlă Sliding de la Sun Leader sunt cele mai utilizate sisteme de închidere cu sticlă mobilă, fiind foarte ușor de glisat prin acționare manuală.
În funcție de condițiile meteo poți să îți adaptezi rapid terasa pentru ca fiecare clipă petrecută acolo să fie cât mai confortabilă și plăcută.

Sistemul electric de tip Balustradă, soluția optimă pentru delimitarea spațiilor
Odată cu restricțiile impuse de pandemie, ca și comerciant care activează în HoReCa, te-ai văzut nevoit să te adaptezi la condiții sau să încetezi activitatea. Cu siguranță că prima variantă este cea preferată de antreprenorii care doresc să aibă succes într-un domeniu complicat, așa că sistemul electric de tip Balustradă poate să îți salveze afacerea. Închiderea modernă cu sticlă este una ce oferă versatilitate, foaia de sticlă fixă aflându-se în partea de jos, iar peretele de sticlă se transformă într-o balustradă elegantă. Reușești astfel să delimitezi spațiile și să ai parte de siguranță totală, atât acasă, cât și în local.

Sistemul electric de tip Trecere, unic în România
Dacă ai o locație în care organizezi evenimente și dorești să lărgești spațiul folosibil, sistemul electric de tip Trecere, oferit exclusiv de Sun Leader în România, este ideal pentru a-ți îndeplini obiectivul. Foaia de sticlă se află sus și se permite trecerea pe sub sistem, astfel că oferi celor aflați pe terasă un spațiu de evenimente închis mare, cu un design atractiv. Petrecerile devin posibile în limita legislației în vigoare, iar cadrul creat este unul confortabil și apreciat de toată lumea.

Fiecare sistem de închidere cu sticlă are propriile beneficii, dar toate sunt soluții ideale atunci când vine vorba de închiderea spațiilor exterioare. Aceste sisteme excelează în ceea ce privește eficiența, dar și protecția oferită.

Ca administrator al unei afaceri în domeniul HoReCa te bucuri de posibilitatea de a continua activitatea indiferent de sezon sau de condițiile meteorologice, iar în calitate de client ai posibilitatea de a te relaxa pe terase superbe și elegante chiar și în miezul iernii.

Închiderea teraselor este o variantă tot mai căutată în această perioadă de pandemie, iar soluțiile oferite de Sun Leader sunt ideale datorită calității serviciilor și produselor, dar și a aspectului final.

Sursa imagini: https://pergole-retractabile.ro/wonder-bistrobar-cluj/,
https://pergole-retractabile.ro/terase-acoperite-cu-pergole-retractabile/


45

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Carnavalul Dunarii
Carnavalul Dunarii se desfasoara in fiecare an in luna iunie. Acest eveniment este dat in cinstea ..
Stiai ca?
Masuratorile efectuate de oamenii de stiinta au aratat ca in ultimul secol ridicarea Oceanului Planetar s-a facut in medie cu 1- 1,5 mm/an.... India este cea mai mare tara din Asia de Sud, avand o suprafata de 3.287.263 km2, ceea ce reprezinta 2,3% din uscat....
Dictionar turistic
Weekend - Week-end - Timpul liber de la sfarsitul saptamanii, ce poate fi petrecut practicand turismul (turism de sfarsit de saptamana), de regula, in destinatii turistice relativ apropiate de zona de resedinta.
7 recomandari