TurisMALL
powered by

Site-uri de Poker pe lista neagră


Poker-ul online a început să aibă o serie de restricții în ultimii ani. Un număr tot mai mare de țări le cer cazinourilor să dețină licențe pentru acestea și diferite reguli. Cei care joacă într-un astfel de mediu reglementat de către guvern au garanția siguranței banilor și a unui joc corect. Autoritățile ce oferă astfel de licențe sunt sprijinite de către guverne. Acesta nu era și cazul acum câțiva ani, când site-uri noi de poker apăreau cu diferite licențe destul de suspecte. La cazinou online trebuie să fii mereu atent pe ce site te joci.

Nu este o surpriză faptul că au apărut tot felul de scandaluri pe această temă. Mii de jucători au pierdut în total milioane de dolari pe site-urile de poker care nu aveau licențe adevărate. În prezent însă, aceste site-uri sunt controlate periodic și date jos în cazul în care încalcă reglementările statului. Vom vedea astfel de site-uri care au fost trecute pe lista neagră.

Ce este lista neagră?


Toți cei care sunt afiliați cu site-urile de poker verifică aceste site-uri și le oferă operatorilor o recomandare dacă sunt sau nu de încredere. Astfel de recenzii sunt foarte utile în cazul în care nu ești sigur dacă un anumit site este sau nu sigur. Unii afiliați însă au luat această treabă și mai în serios și au devenit investigatori de site-uri suspecte. Aceștia verifică în mod periodic toate site-urile pentru a stabili veridicitatea lor. Astfel de afiliați au și liste negre în care sunt incluse site-urile de poker pe care ar trebui să le evite jucătorii. Chiar dacă nu există un anumit lucru după care se ghidează când adaugă un site pe lista neagră, afiliații de obicei sunt de acord cu privire la anumite site-uri ce merită să fie interzise.


Cum ajung pe această listă camerele de pokerCamerele de poker ajung pe această listă din diferite motive. De obicei, o operațiune care abuzează de încrederea jucătorilor va avea probleme și în alte categorii. Cea mai mare problemă este când o cameră de poker nu reușește să plătească jucătorii. Site-urile au obligativitatea de a onora plățile către jucători, lucru ce unele site-uri nu au mai reușit să îl ducă la îndeplinire. Vom vedea în continuare care sunt alte câteva motive pentru care site-urile ajung pe aceste liste.


1.Procese de plată foarte încete


Atunci când vrei să scoți banii de pe un site ar trebui să fie destul de simplu: faci o cerere de retragere și site-ul va trebui să îți aprobe această cerere într-un timp rezonabil. În funcție de tipul retragerii va fi afectat și timpul în care îi vei vedea în cont: portofelele electronice, cryptomonedele și cardurile de credit sunt cele mai rapide opțiuni bancare, în timp ce transferurile bancare sau prin cecuri de credit vor dura mai mult.

Indiferent de metoda pe care o alegi, niciodată nu va trebui să aștepți luni până să primești banii. Singurul motiv pentru care va trebui să aștepți atât de mult este atunci când site-ul nu reușește să proceseze cererile. Acesta este deja un semn rău că site-ul pe care ai pariat ar putea să fie listat pe lista neagră. Aceste lucruri se întâmplă din două motive: fie site-ul are probleme mari financiare și nu are de unde să își plătească jucătorii; fie site-ul vrea că tu să te panichezi, să renunți la cererea de retragere și să mai joci în continuare pe site.


2.Bani neplătițiSite-urile care nu mai plătesc deloc jucătorii sunt cele mai amenințătoare. Faptul de a nu mai fi plătit ca jucător este cea mai mare teamă. Din păcate, acest lucru s-a întâmplat de foarte multe ori în istoria poker-ului. De obicei, acest proces începe prin amânarea plăților către jucători, urmate de încheierea cererilor de plată și neplata jucătorilor la timp. Din acest motiv este important să verifici cât de repede reușește un site online de poker să proceseze o plată înainte de a depozita.

Procesul încetinit este un prim semnal. În cazul în care te joci într-o piață în care jocurile de noroc nu au nici o regulare din partea statului, cum este Antigua sau Curacao, faptul de a îți recupera în mod legal banii este inexistent. Din acest motiv este important să verifici licența unui site înainte de a juca.

3.Plin de email-uri


Atunci când te înregistrezi pe un site va trebui să ai o adresă de email validă prin care să confirmi că tu ești persoana respectivă și vei primi unele oferte periodice. În cazul în care site-ul continuă să îți trimită oferte în fiecare zi este din nou un semn de întrebare.


4.Programe care dau rateuri


Camerele de poker online ar trebui să ofere un software care să funcționeze pe baza unui generator de numere la întâmplare în mod perfect. Acest generator reușește să se asigure că vei avea aceleași șanse de câștig ca la un joc normal de poker cu 52 de cărți. Acest software trebuie și să ofere un sistem de plată exact jucătorilor și niciun jucător nu ar trebui să poată să vadă cărțile celorlalți jucători folosind programe din exterior.

Din păcate, unele site-uri nu au reușit să ofere un software de calitate și pe care jucătorii să se poată baza, motiv pentru care unii jucători au fost înșelați. Chiar există un caz foarte mare care a produs un scandal imens când un jucător a fost înșelat cu o sumă de 20 de milioane de dolari!

Concluzie


Astfel de liste negre de camere de poker pot să fie consultate în mod gratuit în mediul online. Chiar dacă nu vei vrea să consulți o astfel de listă, cel puțin verifică recenziile altor jucători cu privire la un anumit cazino online înainte să depui. Dacă vezi că alții s-au plâns de așteptarea până au intrat banii pe site sau până le-au fost procesate retragerile, nu depune bani pe acel site! În plus, site-urile care nu au plătit jucătorii deloc sau care sunt cunoscute pentru faptul că au sisteme defectuoase nu merită să fie încercate!


8

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Spania  |  Cehia  |  Italia  |  Romania  |  Germania  |  Franta  | 
Stiai ca?
Pe Magura Moigradului a fost descoperita cea mai intinsa asezare dacica fortificata din Romania. Aceasta dateaza din secolul I d.Chr. Tot aici au fost făcute descoperiri arheologice inca din anul 185... Amprentele ursilor koala nu se pot distinge de cele umane si pot fi confundate la locul unei crime?...
Dictionar turistic
Inchiriere - A da sau a lua in folosinta temporara un bun mobil sau imobil, in schimbul unei sume de bani.
7 recomandari