Sporeste securitatea propriei afaceri folosind camere IP

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Sporeste securitatea propriei afaceri folosind camere IP


Un bun proprietar de afacere trebuie sa isi dovedeasca calitatile si prin investitiile pe care le face in ceea ce priveste implementarea masurilor de securitate. Acestea privesc deopotriva protejarea proprietatii si a bunurilor, precum si siguranta angajatilor. Securizarea afacerii se poate realiza prin instalarea unui sistem supraveghere video care poate include camere IP ieftine conectate la un NVR.

Piata abunda in camere supraveghere de diferite tipuri, de la camere HD, pana la camere IP sau camere wireless, provenite de la numerosi producatori. Majoritatea modelelor sunt destinate oricarui tip de aplicatie, indiferent ca ne referim la firme mici sau companii de renume, un magazin de cartier sau un mall. Orice aplicatie necesita o solutie fiabila pentru inregistrarea unei activitati anormale care poate aparea atat in timpul, cat si in afara orelor de program.

Dupa cum am mentionat, sistemele de supraveghere video sunt importante nu doar pentru protejarea bunurilor, ci si pentru monitorizarea activitatii angajatilor. Din acest motiv, camerele IP joaca un rol esential in stabilirea metodelor de lucru si a cresterii eficientei acestora. Sa luam cazul unui magazin in care sunt amplasate mai multe camere IP dome. Cu ajutorul lor, observati cu atentie ce anume cauta clientii, precum si modul in care angajatii interactioneaza cu ei. O camera de supraveghere reprezinta o sursa sigura de monitorizare a comportamentului clientului si a angajatilor.

Situatiile in care s-au raportat furturi au compromis substantial profitabilitatea unor afaceri de mici dimensiuni. De aceea, instalarea de camere supraveghere exterior in locurile strategice ale cladirii, precum si de camere video de interior au scopul de a descuraja tentativele de furt, dar si de a inregistra incidentele aparute. In prezent, o solutie viabila sunt camerele IP de inalta rezolutie. In cazul unui incident sau al unui furt, o imagine neclara, de slaba calitate nu va furniza dovezi relevante pentru identificarea cu usurinta a persoanei.

Este indicat sa montati camerele de supraveghere de interior in locurile critice, unde exista trafic constat, cum ar fi zona de iesire sau zona casei de marcat. Intr-o cladire de birouri, camerele IP de interior vor trebui montate pe plafon astfel incat sa acopere intreaga zona ocupata de angajati pentru a le monitoriza activitatea si productivitatea.
Dezvoltarea rapida a tehnologiei a condus la aparitia unor camere de supraveghere cu functii tot mai evoluate. Tineti seama ca, in functie de scopul pentru care achizitionati sistemul de securitate, unele functii va vor fi folos, altele nu. De aceea, recomandarea nu este sa alegeti cea mai scumpa camera video, ci sa le alegeti acele camere IP care indeplinesc cel mai bine cerintele de care aveti nevoie. Puteti opta fara probleme si pentru camere IP ieftine. Acestea nu sunt slab calitative, intrucat includ de cele mai multe ori aceleasi componente performante ca si cele mai scumpe si pot constitui solutia potrivita pentru spatiul pe care il aveti de monitorizat.

Cand va decideti sa achizitionati un sistem de supraveghere, tineti cont ca exista numeroase caracteristici pe care trebuie sa le luati in considerare. Exista si sisteme formate din camera de supraveghere si DVR sau NVR, in functie de tehnologia aleasa. Stabiliti de la inceput numarul de camere de exterior si de interior necesare. Urmatorul pas ar fi alegerea tehnologiei. Optati pentru sisteme de supraveghere IP, aceasta este tendinta generala in domeniul securitatii. In acest sens exista camere cablate sau camere IP wireless. Apoi stabiliti rezolutia. O rezolutie mai mare garanteaza si o calitate a imaginii mai buna. Iluminarea pe timpul noptii este asigurata de ledurile IR incorporate. O camera IP cu mai multe leduri IR sau cu leduri IR mai mari vor furniza o vizibilitate mai buna pe timpul noptii.

Securitatea afacerii este importanta in orice oras v-ati afla. Cu totii ne dorim sa avem control asupra proprietatii si a bunurilor de valoare. Magazinul online 1CCTV va ofera o gama variata de camere de supraveghere, indiferent ca sunteti in cautarea unor sisteme de supraveghere complexe sau aveti nevoie de o singura camera IP ieftina. Intotdeauna veti gasi aici cele mai bune produse, care sa va ofere siguranta mult dorita.


130

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul elen
Festivalul elen se desfasoara anual in perioada iunie-septembrie. Daca in trecut vechii greci juc..
Malaysia  |  Grecia  |  Cehia  |  Austria  |  Turcia  |  Romania  | 
Stiai ca?
Cele mai mari salarii oferite profesorilor sunt acordate in Elvetia? Aici, salariul unui profesor debutant porneste de la 33.000 de dolari americani pe an.... Faimoasa poveste pentru copii "Pinocchio" a fost scrisa de un autor italian?...
Dictionar turistic
Excursie - Calatorie de o singura zi unde se viziteaza diferite atractii turistice, fara a petrece noaptea la un hotel sau pensiune.
7 recomandari