Spune-mi ce masina conduci, ca sa iti spun cine esti!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Spune-mi ce masina conduci, ca sa iti spun cine esti!


Masina pe care o conducem, in ziua de azi, spune foarte multe despre personalitatea noastra. Desigur, vei spune: “Masina mea nu sunt eu!”. Cu toate acestea, conform mai multor studii, vehiculul pe care un barbat il detine reflecta imaginea sa si are un impact puternic asupra atractivitatii sale si chiar a modului in care conduce. 

Sa facem un test simplu. Avem pe strada un barbat care iese dintr-un camion si un barbat care iese dintr-un BMW, clasa X. La care te vei uita? Probabil la ambii, insa in mod diferit. Iti place sau nu, masina pe care o conduci va avea un impact direct asupra imaginii tale. Cu totii avem stereotipuri de oameni bazate pe ceea ce conduc. BMW este una din masinile cu un impact foarte mare vizual si nu numai. Cand spunem cuiva ca masina noastra este un BMW, parca tonul discutiei se schimba. Desigur, BMW, nu este o masina accesibila, mai ales daca ne gandim la ultimele aparitii. Cu toate aceaste, daca doresti sa faci o impresie de milioane, poti folosi, pentru cat timp doresti, o masina marca BMW, fara a fi nevoie sa o cumperi, sa investeti in intretinere, in taxe, reparatii etc. Trebuie sa pui doar benzina. Cum este posibil? Cu serviciul inchirieri auto bavariamobility.ro poti face asta, oricand. Poti alege orice, de la un BMW MINI la SUV si preturile vor fi mai mult decat accesibile. Revenind la modul in care masina este o extensie a ta, scopul acestui articol este de a te ajuta sa intelegi relatia dintre vehiculul pe care il conduci si imaginea ta, astfel incat sa poti controla si utiliza asta in avantajul tau.

O masina atragatoare il face pe om mai atragator

Daca doresti sa atragi atentia cuiva, o masina frumoasa te va ajuta. Desigur, acest lucru nu exclude si alte aspecte precum un caracter placut si un aspect personal ingrijit. Spunem doar ca o masina high class, precum un BMW este un atuu. Exista chiar si un studiu, realizat de Universitatea din Cardiff, Tara Galilor. Pe scurt, femeilor de diferite varste li s-au prezentat doua seturi de imagini. Un barbat cu aspect decent, care conducea o masina de lux si un barbat la fel de bine, care conducea o masina normala.
Aproape 60% au ales barbatul cu autoturismul de lux. Faptul ca femeile au ales barbatul cu masina mai scumpa evidentiaza cateva lucruri. Nu este atat masina dorinta femeilor, ci mai mult ceea ce reprezinta. O masina cu aspect deosebit semnifica securitatea, stabilitatea si luxul, care sunt trasaturi cheie pe care femeile le cauta la un barbat.

Masinile sunt o extensie a noastra

Un alt studiu a detaliat modul in care ne identificam cu masinile pe care le conducem si cum influenteaza identitatea noastra. Acest lucru poate fi vazut ca un lucru bun sau rau.
Daca te identifici cu masina sport de mare viteza, aceasta iti poate provoca un comportament agresiv, mai ales atunci cand conduci. Acest lucru poate duce insa la amenzi si alte neplaceri.

Dimpotriva, conducerea unei masini de lux iti poate ridica stima de sine. Vei fi mai incerzator si vei avea sanse mai mari sa te inconjori de oameni care iti impartasesc pasiunile. De asemenea, barbatii mai tineri sunt predispusi sa fie mai influentati de masina lor, avand in vedere ca sunt inca in proces de a-si identifica personalitatea.

Alege o masina potrivita pentru tine

Stiu, nu toti avem optiunea de a conduce o masina scumpa, insa, putem inchiria de la Bavariamobility.ro masina la care visam, chiar si pe termen lung si apoi vom decide daca dorim sa cumparam una sau nu.  Insa, nu uita! Alege masina potrivita pentru ceea ce esti tu cu adevarat!


459

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Cehia  |  Romania  |  Spania  |  Austria  |  Malta  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Vulcanul care a avut cea mai mare explozie este Krakatau din Indonezia: in anul 1883 vulcanul Krakatau, din stramtoarea Sunda, a explodat distrugand aproape toata insula și creand un tsunami care a u... Cea mai mare rata a casatoriilor se inregistreaza in Statele Unite? De asemenea, SUA detine si recordul pentru cea mai mare rata a divorturilor....
Dictionar turistic
Ospitalitate - Hospitality - Actiunea de a primi si gazdui pe cineva.
7 recomandari