Stickerele educative - o metoda de invatare usoara si distractiva

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Stickerele educative - o metoda de invatare usoara si distractiva


Cel mai adesea, vacanta de vara este asociata de parinti cu o perioada de relaxare completa pentru cei mici, renuntand la a-i mai chestiona cu privire la cunostintele dobandite in ultima perioada in procesul educatiei de care acestia beneficiaza. Cumva, aceasta lunga vacanta se traduce in 3 luni de zile in care micutii uita o mare parte din informatiile cu care nu au apucat sa se familiarizeze in perioada precedenta.

Este oare bine sa nu luam in seama acest fenomen repetat anual de o mare parte din parinti? Am ales sa raspundem cu „nu” la aceasta intrebare si sa dam bineinteles si o solutie, reprezentata de colectiile de stickere educative disponibile online. Aceste stickere educative ii pot ajuta pe micuti sa invete si sa isi fixeze cunostintele dobandite de la primii pasi spre educatia oficiala, fiind percepute mai degraba ca o metoda usoara si amuzanta de invatare, decat ca un efort.

Etapele de invatare pe care parintii le pregatesc pentru cei mici pot fi diferite, de aceea ei pot opta pentru stickere litere, stickere numere sau tabla de scris, cu ajutorul carora pot transforma clasicele metode de invatare, in metode distractive, considerate de juniori mai mult o joaca. Fara indoiala, aceasta metoda da roade, drept dovada fiind utilizarea stickerelor educative si in gradinite sau scoli. Indrumatorii din sistemul de invatamant considera ca juniorii asimileaza informatiile mult mai usor atunci cand procesul de invatare este considerat de catre acestia un joc placut.

Pe langa rolul esential pe care il au in procesul de invatare al micutilor, stickerele aduc si un plus de creativitate si originalitate incaperilor in care sunt pozitionate. Avand numeroase desene distractive, acestea sunt perfecte pentru redecorarea si improspatarea camerelor juniorilor, fara a depune prea mult efort, dar si fara a investi sume considerabile, caci stickerele decorative sunt accesibile ca pret, fiind o varianta mult mai ieftina si rapida decat alte metode de redecorare.


140

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Teatrului de Strada
Acest eveniment are loc anual in luna septembrie. In aceasta perioada actorii teatrului Alfred ve Dv..
Italia  |  Belgia  |  Romania  |  Franta  |  Malta  |  Germania  | 
Stiai ca?
Piramida din fata muzeului Luvru este un tribut pentru Egiptul antic si fascinanta lor lume?... Lui Walt Disney ii era frica de soareci?...
Dictionar turistic
Camping - Suprafata de teren (la deal sau munte) pe care sunt instalate corturi sau baracamente pentru turisti. Terenul este amenajat si dotat, permitand turistilor sa-si pregateasca masa si sa beneficieze de celelalte servicii specifice. Are caracter sezonier.
7 recomandari