Sunt tot timpul pe fuga in interes de serviciu. Pot folosi asigurarea de sanatate?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Sunt tot timpul pe fuga in interes de serviciu. Pot folosi asigurarea de sanatate?


Cand pleci in afara localitatii de domiciliu, trebuie sa tii cont de foarte multe lucruri: sa nu-ti uiti acasa actele, sa ai la tine cardul si banii, sa pui in bagaj toate obiectele necesare si sa ajungi la timp. Daca peste toate astea se adauga si grijile pentru probleme de sanatate, atunci timpul tau devine si mai pretios.

Sanatatea este cel mai important bun de care dispui, chiar daca nu constientizezi asta decat atunci cand iti lipseste.

Ce poti face pentru a evita, pe cat posibil, problemele de sanatate? Iata cateva metode care te vor ajuta sa fii mai rezistent si sa te imbolnavesti mai greu:

- Poarta mereu la tine un gel dezinfectant sau servetele antibacteriene si foloseste-le cu incredere dupa ce mergi prin spatii publice sau dai mana cu diverse persoane;
- Nu folosi alimente sau apa carora nu le stii provenienta. Aici, evident, nu este vorba de supermarketuri, ci de restaurante ce par insalubre sau chioscuri stradale;
- Pregateste-te din timp cu imbracaminte, in functie de anotimp si conditiile atmosferice care se anunta si fa tot ce consideri util pentru conditii de vreme extrema.

Chiar si cu aceste masuri de siguranta, este posibil sa te confrunti cu o problema neasteptata de sanatate. Ce poti face pentru a actiona rapid, eficient si fara cheltuieli majore intr-o astfel de situatie? Simplu: iti inchei o asigurare individuala de sanatate.

Signal Iduna iti propune un concept care te avantajeaza pe toate planurile: convenabil din punct de vedere financiar, rapid, comod si mereu la indemana. Cu ajutorul aplicatiei de asigurare de sanatate online Signal Care Assistant ai oricand la dispozitie un asistent personal mobil, care te ajuta sa verifici de ce servicii beneficiezi, sa vezi care e cea mai apropiata clinica partenera si sa te programezi fara niciun efort.

Tot prin Signal Care Asssitant poti solicita returnarea costurilor achitate, printr-un dosar de rambursare.

Astfel, platesti furnizorul, pastrezi factura si restul actelor primite si poti sa te ocupi ulterior de dosarul de rambursare. Cu siguranta nu iti doresti sa fie cazul, insa nu-i asa ca te poti relaxa si concentra pe ce ai de facut cand stii ca ai solutia in buzunar, sub forma unei asigurari de sanatate?

Poti alege asigurarea de sanatate pentru spitalizare Take Care sau asigurarea de sanatate cu acoperire extinsa 360 Care, fiecare avand doua variante, Plus si Premium.

Incheie o asigurare de sanatate si asigura-te ca iti pastrezi starea de bine in orice moment!


171

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Teatrului de Strada
Acest eveniment are loc anual in luna septembrie. In aceasta perioada actorii teatrului Alfred ve Dv..
Stiai ca?
Andorra este statul in care somajul este 0%? De asemenea, in Andorra nu exista niciun post de televiziune.... Venus este singura planeta care se invarte in sensul acelor de ceasornic?...
Dictionar turistic
Pensiune completa - Full board - Masa completa (mic dejun, pranz si cina), dar exclude bauturile alcoolice sau nealcoolice.
7 recomandari