Surubelnita electrica - un aliat important al mesterului inteligent

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Surubelnita electrica - un aliat important al mesterului inteligent


Cuie sau suruburi? Pentru numerose aplicatii, suruburile se pot dovedi mult mai potrivite, insa strangerea lor poate sa fie destul de dificila si sa consume destul de mult timp. Nu si daca folosesti o surubelnita actionata electric. O astfel de surubelnita electrica te ajuta sa desfaci sau sa strangi rapid suruburi in lemn, metal sau plastic.

Principalele beneficii ale surubelnitei electrice
Pentru a face o distinctie clara intre modul de lucru cu o surubenita clasica si una electrica, am realizat un mic ghid care te va ajuta sa alegi intre numeroasele modele disponibile pe piata in functie de caracteristicile ce te vor ajuta cel mai mult in proiectele tale.

Alimentarea si puterea de lucru a surubelnitei electrice.Surubelnita electrica este un aparat care lucrează rapid, oferindu-ți mai multa flexibilitate si confort in detrimentul celei clasice, care necesita un efort continuu din partea ta. Poti alege o surubelnita cu acumulatori, ce iti ofera o libertate de miscare mult mai mare sau o surubelnita electrica cu fir, pentru aplicatii mai solicitante. Surubelnitele cu acumulatori au, in general, o putere mai mica (cele cu acumulatori de 3-4V) sau medie (cele cu acumulatori de 14-18V). Te ajuta sa prinzi sau sa desfaci suruburi chiar si acolo unde nu ai o priza electrica in apropiere. Este foarte utila pentru lucrari in gradina sau la realizarea constructiilor neconectate inca la retea. Trebuie sa tii cont de faptul ca o astfel de surubelnita are un timp limitat de lucru dupa care, fie schimbi acumulatorii, fie trebuie sa o lasi la incarat. Pentru lucrari complexe, este recomandata o surubelnita cu fir care ofera si o putere mai mare de lucru.

Functii suplimentare. O unealta de incredere trebuie sa aiba si urmatoarele optiuni: sistem de franare electronic si mecanism de blocare, lampa de iluminare, pentru asigurarea unei vizibilitati optime a suprafetei de lucru si suport magnetic de prindere a burghielor.

O unealta ergonomica. Surubenitele electrice performante au o alta caracteristica foarte importanta si anume, o greutate redusa si un maner antialunecare. Aceste caracteristici fac manevrarea mai facila si te ajuta sa eviti oboseala. Sunt atuuri pe care le vei simti imediat in proiecte complexe ce iti solicita atntia si indemanarea.

Alte accesorii. Indiferent ca esti incepator sau profesionist, este indicat sa alegi un kit care sa contina cateva accesorii standard precum capete de surubelnita de dimensiuni si forme diferite, burghie cu diametre variabile si o geanta pentru transportarea uneltelor in cele mai bune conditii.

Pentru a face o alegere corecta, este indicat sa iei in considerare aspectele mentionate mai sus sau sa ceri sfaturile unui specialist. Avand toate datele problemei in propriile maini, poti achizitiona o surubelnita electrica cu acumulator si de pe internet. Preturile sunt mult mai reduse, iar calitatea este aceeasi.
Transforma lucrarile din gospodarie dintr-o munca anosta si obositoare intr-o joaca de copii cu ajutorul unor unelte moderne si performante.


103

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Grecia  |  Malta  |  Germania  |  Romania  |  Austria  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Venus este singura planeta care se invarte in sensul acelor de ceasornic?... In Cuba se inregistreaza cei mai multi morti loviti de fulgere?...
Dictionar turistic
Cabana - Casa rustica construita intr-o zona de munte; asigura cazarea si serviciile necesare turistilor aflati in drumetie sau la odihna intr-o zona montana.
7 recomandari